Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταπηδησα κι εγω απο το σταθερο της ΔΕΗ 

Ολα εγιναν με τηλεφωνο αρχικα και μετα email

Το συμβολαιο ληγει σε δυο χρονια απο την αρχικη επικοινωνια 

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι λήγει σημερα και δεν εκανα τιποτα απολυτως!!!!

ΔΕΗ ειχα το "my home gas control" .....

Ελπιζω να μην μείνω απο θερμανση....

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. μένεις εκεί και βλέπεις...

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Εμένα έχει λήξει από 20 Δεκέμβρη. Δεν έκανα τίποτα και λέει ότι ακόμα είμαι στο gascontrol. Έχουν χάσει την μπάλα εντελώς!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

H αναβάθμιση θα καθυστερήσει λόγω Barbara... πάγωσαν τα Windows 95.

Σε 1μιση μήνα κλείνω ένα χρόνο χωρίς λογαριασμό. Τζάμπα αέριο θέλατε. Το έχετε χάρη στην ΔΕΗ😜

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PastiGR είπε

Σε 1μιση μήνα κλείνω ένα χρόνο χωρίς λογαριασμό. Τζάμπα αέριο θέλατε. Το έχετε χάρη στην ΔΕΗ😜

ετοιμάσου όταν είναι έτοιμο το περίφημο αναβαθμισμένο "σύστημα" να δουλεύεις αποκλειστικά για να ξεχρεώνεις την ΔΕΗ 😄

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, PastiGR είπε

τζαμπα ειναι κατι που δε πληρωνεις. Καταλαβαινεις οτι λογαριασμοι θα βγουν, και μαλλον μαζεμενοι, και θα τρεχεις να τους πληρωνεις, ετσι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι φέτος με τη ΔΕΗ αεριο.καις το χειμώνα και έχεις όλο το καλοκαίρι να το ξοφλήσεις.το χειμώνα έχουμε πιο πολλά έξοδα ρεύματα κλπ.ενω το καλοκαίρι που έχουμε λιγότερα έξοδα θα έχουμε λεφτά να ξεπληρώσουμε το αέριο...

Επεξ/σία από PCEXPERT2012
Δημοσ.
16 minutes ago, PCEXPERT2012 said:

Μια χαρά είναι φέτος με τη ΔΕΗ αεριο.καις το χειμώνα και έχεις όλο το καλοκαίρι να το ξοφλήσεις.το χειμώνα έχουμε πιο πολλά έξοδα ρεύματα κλπ.ενω το καλοκαίρι που έχουμε λιγότερα έξοδα θα έχουμε λεφτά να ξεπληρώσουμε το αέριο...

Ναι νά´ναι καλά τα παιδιά...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να προσβάλλω κανέναν(κι εγω στο ίδιο καζάνι βράζω).Είναι ΚΑΙ δική μας ευθυνη να αποτεμιεύουμε κατι ώστε οταν έρθουν οι λογαριασμοί να έχουμε την δυνατότητα αποπληρωμής τους.Δεν απορρίπτω την ευθύνη της ΔΕΗ και της κάθε ΔΕΗ,μην παρεξηγηθώ.Ξέρω επίσης οτι χιούμορ κάνουμε με τα παραπάνω και δεν παίρνω στα σοβαρά πράγματα που αναφέρονται παραπάνω.

Επεξ/σία από thrileo1983
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

τζαμπα ειναι κατι που δε πληρωνεις. Καταλαβαινεις οτι λογαριασμοι θα βγουν, και μαλλον μαζεμενοι, και θα τρεχεις να τους πληρωνεις, ετσι?

Προφανώς αστειεύομαι. Η κατάσταση είναι τραγική!

Δημοσ.
35 minutes ago, PCEXPERT2012 said:

Δεν είναι κακή ιδέα αν το σκεφτείτε.καιμε 6 μήνες το χειμώνα και έχουμε άλλους 6 το καλοκαίρι να το ξοφλησουμε.με το πάσω μας...

Αν κάποιος θέλει να είναι τυπικός δεν έχει 6 μήνες να πληρώσει. Έχει ένα μήνα και αν που είναι η περίοδος λήξης του λογαριασμου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...