vagos789 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Μεταπηδησα κι εγω απο το σταθερο της ΔΕΗ Ολα εγιναν με τηλεφωνο αρχικα και μετα email Το συμβολαιο ληγει σε δυο χρονια απο την αρχικη επικοινωνια
aenaos15 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Εγω παλι λήγει σημερα και δεν εκανα τιποτα απολυτως!!!! ΔΕΗ ειχα το "my home gas control" ..... Ελπιζω να μην μείνω απο θερμανση....
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Εγω παλι λήγει σημερα και δεν εκανα τιποτα απολυτως!!!! ΔΕΗ ειχα το "my home gas control" ..... Ελπιζω να μην μείνω απο θερμανση.... δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. μένεις εκεί και βλέπεις... 1
PastiGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Εγω παλι λήγει σημερα και δεν εκανα τιποτα απολυτως!!!! ΔΕΗ ειχα το "my home gas control" ..... Ελπιζω να μην μείνω απο θερμανση.... Εμένα έχει λήξει από 20 Δεκέμβρη. Δεν έκανα τίποτα και λέει ότι ακόμα είμαι στο gascontrol. Έχουν χάσει την μπάλα εντελώς!
ekrepali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 H αναβάθμιση θα καθυστερήσει λόγω Barbara... πάγωσαν τα Windows 95.
PastiGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε H αναβάθμιση θα καθυστερήσει λόγω Barbara... πάγωσαν τα Windows 95. Σε 1μιση μήνα κλείνω ένα χρόνο χωρίς λογαριασμό. Τζάμπα αέριο θέλατε. Το έχετε χάρη στην ΔΕΗ😜
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, PastiGR είπε Σε 1μιση μήνα κλείνω ένα χρόνο χωρίς λογαριασμό. Τζάμπα αέριο θέλατε. Το έχετε χάρη στην ΔΕΗ😜 ετοιμάσου όταν είναι έτοιμο το περίφημο αναβαθμισμένο "σύστημα" να δουλεύεις αποκλειστικά για να ξεχρεώνεις την ΔΕΗ 😄
fredd0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, PastiGR είπε Σε 1μιση μήνα κλείνω ένα χρόνο χωρίς λογαριασμό. Τζάμπα αέριο θέλατε. Το έχετε χάρη στην ΔΕΗ😜 τζαμπα ειναι κατι που δε πληρωνεις. Καταλαβαινεις οτι λογαριασμοι θα βγουν, και μαλλον μαζεμενοι, και θα τρεχεις να τους πληρωνεις, ετσι? 1
PCEXPERT2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι φέτος με τη ΔΕΗ αεριο.καις το χειμώνα και έχεις όλο το καλοκαίρι να το ξοφλήσεις.το χειμώνα έχουμε πιο πολλά έξοδα ρεύματα κλπ.ενω το καλοκαίρι που έχουμε λιγότερα έξοδα θα έχουμε λεφτά να ξεπληρώσουμε το αέριο... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από PCEXPERT2012
marmagia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 16 minutes ago, PCEXPERT2012 said: Μια χαρά είναι φέτος με τη ΔΕΗ αεριο.καις το χειμώνα και έχεις όλο το καλοκαίρι να το ξοφλήσεις.το χειμώνα έχουμε πιο πολλά έξοδα ρεύματα κλπ.ενω το καλοκαίρι που έχουμε λιγότερα έξοδα θα έχουμε λεφτά να ξεπληρώσουμε το αέριο... Ναι νά´ναι καλά τα παιδιά... 2
vagos789 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Να μας κανουν 72 ατοκες οταν βγουν με το καλο οι λογαριασμοι... 1
PCEXPERT2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δεν είναι κακή ιδέα αν το σκεφτείτε.καιμε 6 μήνες το χειμώνα και έχουμε άλλους 6 το καλοκαίρι να το ξοφλησουμε.με το πάσω μας...
thrileo1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χωρίς να προσβάλλω κανέναν(κι εγω στο ίδιο καζάνι βράζω).Είναι ΚΑΙ δική μας ευθυνη να αποτεμιεύουμε κατι ώστε οταν έρθουν οι λογαριασμοί να έχουμε την δυνατότητα αποπληρωμής τους.Δεν απορρίπτω την ευθύνη της ΔΕΗ και της κάθε ΔΕΗ,μην παρεξηγηθώ.Ξέρω επίσης οτι χιούμορ κάνουμε με τα παραπάνω και δεν παίρνω στα σοβαρά πράγματα που αναφέρονται παραπάνω. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από thrileo1983 1
PastiGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fredd0 είπε τζαμπα ειναι κατι που δε πληρωνεις. Καταλαβαινεις οτι λογαριασμοι θα βγουν, και μαλλον μαζεμενοι, και θα τρεχεις να τους πληρωνεις, ετσι? Προφανώς αστειεύομαι. Η κατάσταση είναι τραγική!
marmagia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 35 minutes ago, PCEXPERT2012 said: Δεν είναι κακή ιδέα αν το σκεφτείτε.καιμε 6 μήνες το χειμώνα και έχουμε άλλους 6 το καλοκαίρι να το ξοφλησουμε.με το πάσω μας... Αν κάποιος θέλει να είναι τυπικός δεν έχει 6 μήνες να πληρώσει. Έχει ένα μήνα και αν που είναι η περίοδος λήξης του λογαριασμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις