Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Ήρων Flex τιμές Φεβρουαρίου 2023

Gas: 0,099860227/kwh

Double: 0,084497115/kwh

για πολύ δούλεμα μιλάμε , βάλανε ΤΤΦα 0,147631119 , κλασσικός Ήρωνας , τουλάχιστον βγάλανε "νωρίς" τις τιμές

31 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

Κοράκιε νομίζω πήγες Ελιν ?

δεν ξέρω αν μπήκα , θα στείλω email να δω αν ολοκληρώθηκε

31 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

Υπολογίζω οτι το ΗΡΩΝ  GAS HOME FLEX με 35% δώρο

ειναι καλύτερο απο Ελιν ?  κάνω κάποιο λάθος ?

άγνωστο αν είναι καλύτερο ή χειρότερο μιας και το Flex έχει άγνωστη τιμή προμήθειας βαπτιζόμενη ΤΤΦα , δες το ιστορικό κάτω χαμηλά στο excel και κρίνε μόνος σου σε σχέση με το TTF

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

.... μιας και το Flex έχει άγνωστη τιμή προμήθειας βαπτιζόμενη ΤΤΦα , δες το ιστορικό κάτω χαμηλά στο excel και κρίνε μόνος σου σε σχέση με το TTF

Για αυτο το ιστορικό ΤΤΦα, στο excel σου Κ, υπάρχει κάποιο λινκ? που το βρίσκει κανείς στο site της ΗΡΩΝ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eκανα την αλλαγή μέσα σε 5' σε κατάστημα της ΔΕΗ από gas control 0,125 σε benefit ,στο online εμφανιστηκε αμέσως η αλλαγή ......για να δούμε . . . . .

Επεξ/σία από paiktaras69
Δημοσ.

Σε 1 εβδομαδα που ληγει το 0.05 της ΔΕΗ, σε ποιο προγραμμα θα με πεταξουν αν δεν κανω κατι? Βλεπω ενα και μοναδικο στο site τους, το οποιο ομως εχεις 24μηνη δεσμευση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Eκανα την αλλαγή μέσα σε 5' σε κατάστημα της ΔΕΗ από gas control 0,125 σε benefit ,στο online εμφανιστηκε αμέσως η αλλαγή ......για να δούμε . . . . .

Το ίδιο, μπήκα και έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Θα πάρουμε και το 50ρικο;

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilisal είπε

Καλημέρα, έχω συμβόλαιο στην ΗΡΩΝ πρόγραμμα Double Home FX*. Η τιμή που έχω κλείσει είναι 0,030/kwh. Στον λογαριασμό που μου έχει έρθει έχει κάποιες συμπληρωματικές χρεώσεις αναγραφόμενες ως Δ.Α.Φ.Α. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτή η χρέωση?

παλιά ιστορία

ρήτρα αναπροσαρμογής στο φυσικό αέριο είναι , δυστυχώς το πρόγραμμα πλέον το λες και ανταγωνιστικό , διάβασε την καρφιτσωμένη ανάρτηση και σύγκρινε αν σε συμφέρει να φύγεις (δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο εδώ και μήνες)

1 ώρα πριν, gtkminsomnia είπε

Για αυτο το ιστορικό ΤΤΦα, στο excel σου Κ, υπάρχει κάποιο λινκ? που το βρίσκει κανείς στο site της ΗΡΩΝ ?

στο Flex στο site γράφει τιμές ΤΤΦα και έχει λινκ , στο excel τα ονόματα των προγραμμάτων και στη σειρά 48 είναι και  λινκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kirileman είπε

Το ίδιο, μπήκα και έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Θα πάρουμε και το 50ρικο;

Ασφαλως και θα το παρεις!!!

Μαζι με 24μηνο συμβολαιο!!!

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.

Εγώ μόλις μίλησα με ελλιν δεν θα παίζω εγώ με την ΔΕΗ . Αν τ φτιάξουν την ξανά προτιμάμε λόγω του ότι τηρούν τους όρους .Ετσι και αλλιώς από Μάιο μέχρι τώρα 272 κυβικά έχω καψει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2023 στις 1:35 ΜΜ, ekrepali είπε

Είσαι αορίστου είτε στο control με 0.125 είτε στο benefit. Άνοιξε αίτημα στο myRAE και πάρε γραπτή απάντηση... αν είσαι αορίστου benefit τότε ΟΚ. Αν είσαι στο gas control με 0.125, τότε είτε υπογράφεις benefit και λούζεσαι άλλα 2 χρόνια δέσμευση είτε πας Ελίν.

Ευχαριστώ πολυ!
Τελικα ειμαι στο Benefit, ακόμη δεν ήρθε λογαριασμός απο τον Ιούλιο εντωμεταξύ θα μας τρελάνουν.

Btw πως μπορω να υπολογισω στο περιπου ποσο θα ειναι το TTF για τον καθε μηνα;

Βλεπω στο site της Protergia για Ιανουαριο 2023 119,365 φαντάζομαι ειναι 1.03 x 0.119365 + 0.004 =  0,12694595 λίγο πανω απο το σταθερό. Μπορω να δω ποσο περιπου θα παιξει ο Φεβρουάριος κάπως;

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Ευχαριστώ πολυ!
Τελικα ειμαι στο Benefit, ακόμη δεν ήρθε λογαριασμός απο τον Ιούλιο εντωμεταξύ θα μας τρελάνουν.

Βλεπω στο site της Protergia για Ιανουαριο 2023 119,365 φαντάζομαι ειναι 1.03 x 0.119365 + 0.004 =  0,12694595 λίγο πανω απο το σταθερό. Μπορω να δω ποσο περιπου θα παιξει ο Φεβρουάριος κάπως;

0.064 δεη φεβρουαριος ttf 1.03*0.064+0.004=0.0699

Επεξ/σία από nikosbt
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Ευχαριστώ πολυ!

βάλε 0,065 με την προϋπόθεση οτι δε θα βαρέσουν ρήτρα αναπροσαρμογής πάνω στο TTF αλλιώς και για Ιανουάριο και για Φεβρουάριο θα είσαι αρκετά πιο πάνω

στο excel χαμηλά έχω τιμές μηνός σε €/Kw (αλλιώς για σύγκριση προγραμμάτων πρέπει να μπε σε €/Mw ,δλδ 65 )

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Ασφαλως και θα το παρεις!!!

Μαζι με 24μηνο συμβολαιο!!!

Κυμαινόμενο με δέσμευση; Καινούριο φρούτο είναι αυτό;

Edit: 80 ευρώ ρήτρα αποχώρησης στο 6μηνο και 60 στο 12 μηνο; Για τέτοια ποσά μιλάμε; Σε παρακαλώ. :P

Επεξ/σία από kirileman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...