gtkminsomnia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Karanikolis είπε Μόνο εγώ είμαι ο γκαντεμης που ακόμα δεν έχει λογαριασμό; και εγώ 1
Karanikolis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, gtkminsomnia είπε και εγώ Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος μου 😅😅
dasnowy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Μόνο εγώ είμαι ο γκαντεμης που ακόμα δεν έχει λογαριασμό; 😵💫 Βασικά είδα που όλοι από το πρωί γράφεται ότι σας ήρθε λογαριασμός, μπαίνω κ εγώ στο e-bill τίποτα ανενεργά τα πεδία.. προσπαθώ να μπω εδώ κ καμία ώρα κ με πετάει έξω! Μπαίνω από web τίποτα, ανενεργά όλα 😂 Ούτε εγώ έχω αλλά εγώ τον περιμένω ταχυδρομικά και τα ΕΛΤΑ εδώ φέρνουν τα γράμματα όταν θυμηθούν.
greg4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, kosmasgr είπε Αν δεν εβαλαν επιδοτησεις ΔΕΠΑ αναδρομικά για προηγούμενους μήνες μιλαμε για μεγάλους ερασιτέχνες. νομίζω θα έχουμε τρεξίματα.. δεν βγαίνουν τα νούμερα με επιδοτήσεις. Εδώ δεν βγαίνουν με επιδοτήσεις
Karanikolis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dasnowy είπε Ούτε εγώ έχω αλλά εγώ τον περιμένω ταχυδρομικά και τα ΕΛΤΑ εδώ φέρνουν τα γράμματα όταν θυμηθούν. Κάνε ένα λογαριασμό e-bill να βλέπεις αν έχει εκδοθεί κτλ... άσχετα με το πότε θα σου έρθει ταχυδρομικά!
HERTHAN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε και εγώ 1 λεπτό πριν, Karanikolis είπε Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος μου 😅😅 Λογικα θα ειναι κι αλλοι αλλα σιγα σιγα σιγα σιγα θα ερθουν σε ολους καποτε. Εμενα προσωπικα και να εκδοθηκε δεν δουλευει το ebill(δεν φαινεται καμια παροχη σε ρευμα και αεριο) εδω και μηνες. Θα παω μια βολτα τωρα απο εκει να δω αν εκδοθηκε τιποτα και να κανω και μια φασαρια σημερα Παρασκευη που εχω ορεξη.
dasnowy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Κάνε ένα λογαριασμό e-bill να βλέπεις αν έχει εκδοθεί κτλ... άσχετα με το πότε θα σου έρθει ταχυδρομικά! Δεν έχω κωδικό εταίρου αφού δεν έχω λογαριασμό. Μόλις έρθει θα το κάνω ηλεκτρονικό.
alejsalonica Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 17/02/2023 Εκκαθαριστικός 11/05/2022-16/11/2022 13/03/2023 242,94€ Θεσσαλονίκη, αέριο ως μοναδική πηγή θέρμανσης και ζνχ, εσωτερική θερμοκρασία 23 - 24C 24/7. Έναρξη Θέρμανσης αρχές Οκτωβρίου. Με 0,05 €/ kWh πολλά μου φαίνονται, περιμένω να δω χρεώσεις κλπ.
cyberguy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dasnowy είπε Δεν έχω κωδικό εταίρου αφού δεν έχω λογαριασμό. Μόλις έρθει θα το κάνω ηλεκτρονικό. τους παιρνεις τηλ τους παρακαλας και στο δίνουν. έτσι έκανα και εγώ Έχω στείλει ήδη στην Εδαθεςς email για να μου δώσουν τις μετρήσεις για να μπορώ να επιβεβαιώσω χρεώσεις. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από cyberguy
costasbab Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας. Επειδη εχω χασει την μπαλα με το φυσικο αεριο και ο τελευταιος λογαριασμος μας γονατισε, βαλαμε δοσεις. Εχω Ζενιθ Gas home easy με 0,031 με την εκπτωση αλλα και ρητρα αναπροσαρμογης. Για να μην κανω ερωτησεις που εχουν απαντηθει απειρες φορες, συνοπτικα αν ειναι ανταγωνιστικο το προγραμμα στο οποιο ειμαι, και που να στραφω,σε ποια εταιρια . Εχω τρια μικρα παιδια και το χρησιμοποιω αρκετα. Ευχαριστω και συγνωμη. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από costasbab
greg4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Θα βοηθούσε να μας δείξεις τον τελευταίο λογαριασμό σου (χωρίς στοιχεία). Επίσης, δες το προτεινόμενο θέμα:
tzitzikas2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στο ebanking της τράπεζας για να το πληρώσω το αέριο ΔΕΗ πως το ψάχνω? Με τι ονομασία σας το βγάζει? Βλέπω έχει επιλογές ΔΕΗ και ΔΕΗ φυσικό αέριο. Το 2ο προφανώς σωστά? Στη Eurobank. Ευχαριστώ! 1
VirusX2gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Εχει κάποιος στο ebill λογαριασμου αεριου που να εμγανιζει pdf? Εστω και παλιο; Θελω το link για να το προσαρμωσω οπως και στο ρευμα μπας και τον κατεβασουμε σημερα που βγηκε απλα σαν καταχωρηση..
cyberguy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Στο ebanking της τράπεζας για να το πληρώσω το αέριο ΔΕΗ πως το ψάχνω? Με τι ονομασία σας το βγάζει? Βλέπω έχει επιλογές ΔΕΗ και ΔΕΗ φυσικό αέριο. Το 2ο προφανώς σωστά? Στη Eurobank. Ευχαριστώ! μην βιάζεσαι, θα έχει γίνει μπάχαλο στις χρεώσεις. Περίμενε το pdf 3 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε Εχει κάποιος στο ebill λογαριασμου αεριου που να εμγανιζει pdf? Εστω και παλιο; Θελω το link για να το προσαρμωσω οπως και στο ρευμα μπας και τον κατεβασουμε σημερα που βγηκε απλα σαν καταχωρηση.. καλή ιδέα, ενημέρωσε εαν έχεις επιτυχία
anti Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, costasbab είπε Καλημερα σας. Επειδη εχω χασει την μπαλα με το φυσικο αεριο και ο τελευταιος λογαριασμος μας γονατισε, βαλαμε δοσεις. Εχω Ζενιθ Gas home easy με 0,031 με την εκπτωση αλλα και ρητρα αναπροσαρμογης. Για να μην κανω ερωτησεις που εχουν απαντηθει απειρες φορες, συνοπτικα αν ειναι ανταγωνιστικο το προγραμμα στο οποιο ειμαι, και που να στραφω,σε ποια εταιρια . Εχω τρια μικρα παιδια και το χρησιμοποιω αρκετα. Ευχαριστω και συγνωμη. Από τους λογαριασμούς του τελευταίου έτους, φτιάξε ένα πινάκα με τα ποσά της ρήτρας αναπροσαρμογής ανα μήνα και θα έχεις λάβει την απάντηση σου αν είναι ανταγωνιστικό. Κάλο θα είναι να την μεταφέρεις και σε εμάς το συμπέρασμα σου. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από anti
Προτεινόμενες αναρτήσεις