gtkminsomnia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korakios είπε Δεν υπάρχει κάτι στο site της ΔΕΗ , οι γενικοί όροι που υπέγραψες αναφέρουν οτι μπαίνεις στο τρέχων εμπορικό (benefit αυτό το διάστημα) με διάρκεια 12 μήνες προϋπόθεση φυσικά η ατομική ενημέρωση 30 μέρες πριν επίσης δεν αναφέρεται κάτι για δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης στην αυτόματη ανανέωση προϋπόθεση φυσικά η ατομική ενημέρωση 30 μέρες πριν => δηλαδή να στείλω email 1 μήνα πριν την λήξη που να λέει οτι με τη λήξη της σύμβασης (gasControl 0.05 ευρω ανα kwh) επιθυμώ να την καταγγείλω ή καλύτερα να μην στείλω τίποτα, ωστε να μπώ (με τη λήξη στις 25 Μαρτίου του gasControl ) αυτόματα στο Benefit που θα είναι αορίστου χρόνου και μπορώ να φύγω όποτε θέλω. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από gtkminsomnia
ekrepali Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Για απόδειξη τι σου δίνει μόλις κάνεις πληρωμή από το ebill?? Spoiler Μόλις περάσουν μερικές μέρες και λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή, μπορείς να εκτυπώσεις και στο web-banking της τράπεζας σου το pdf με όλα τα στοιχεία της συναλλαγής. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali 1
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lstrike7 είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν η τιμή ΔΑΦΑ είναι ίδια για όλους γιατί παρατήρησα διαφορετική τιμή στη σελ 732 που ανέβασε τον λογαριασμό σε σχέση με τον δικό μου. Έτσι μου βγαίνει υψηλότερη χρέωση με λιγότερα κυβικά κατανάλωσης!!! δεν είναι σταθερή εξαρτάται απο το TTF της περιόδου , αλλά όντως κάνε αμφισβήτηση και ζήτα ανάλυση μιας και δε βγαίνουν τα νούμερα , δες μήπως χώσανε καμιά αλλαγή στον τύπο υπολογισμού σε καμιά υποσημείωση Επίσης τσέκαρε στο συμβόλαιο αν υπολογίζεται ως εξης: (TTF+4-15)/1000 ,όπου TTF σε €/ΜWh όχι κιλοβάτ , δλδ πχ 120 και όχι 0,12 μου θύμισε η φάση το Flex που είχαν άλλες χρεώσεις για το ίδιο πρόγραμμα .... πόσταρε την απάντηση που θα πάρεις 1 ώρα πριν, gtkminsomnia είπε προϋπόθεση φυσικά η ατομική ενημέρωση 30 μέρες πριν => δηλαδή να στείλω email 1 μήνα πριν την λήξη που να λέει οτι με τη λήξη της σύμβασης επιθυμώ να την καταγγείλω ή καλύτερα να μην στείλω τίποτα, ωστε να μπώ (με τη λήξη στις 25 Μαρτίου του gasControl 0.05 ευρω ανα kwh ) αυτόματα στο Benefit που θα είναι αορίστου χρόνου και μπορώ να φύγω όποτε θέλω. τίποτε απο τα 2 δε σήμαινε το υπογραμμισμένο (ειδικά με τίποτα το 1ο) η ΔΕΗ οφείλει να σου στείλει ειδοποίηση (ατομική) οτι λήγει το συμβόλαιο ένα μήνα πριν , αν όχι μπορείς να κυνηγήσεις τη συνέχιση της χρέωσης 0,05 μιας και δεν αντιλήφθηκες οτι έληξε το 0,05 και άλλαξαν οι χρεώσεις προς το παρών ή το αφήνεις να πάει αορίστου με δικαίωμα να φύγεις αζημίως (δεν ξέρω τα κέφια της ΔΕΗ , αναφέρω τι προβλέπεται) ή να υπογράψεις benefit για τα 50€ δώρου και 24 μήνες συντροφιάς με την εταιρία 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Απόκρυψη περιεχομένων όντως πλήρωσες χωρίς να βγει το pdf ????? 😂 άκυρο , τώρα πρόσεξα ημερομηνία , λέω και εγώ , τυφλή εμπιστοσύνη στην πολυαγαπημένη ??😁 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Τελικά μεγάλο φιάσκο αυτή η επιδότηση. Μάλλον κανείς δεν θα την πάρει.... όλη την έχουν πάρει σε κυμαινόμενα (πλην κάποιοι στη Ζενίθ) , μένει να δούμε στο σταθερό της ΔΕΗ αν φανεί στο pdf και αν όχι , τις εξελίξεις σε επόμενες εξωδικαστικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν ( και σε αναμονή για ενημέρωση απο άτομα που το κυνηγάνε για το σταθερό της Ζενίθ ) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από korakios 1
NickTheMeat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στον ΗΡΩΝ Από τέλη γεναρη δεν έχουν ακομα εικονα ολοκλήρωσης ελέγχου από την ΕΔΑ για το αίτημα αλλαγής παροχου. ξέρει κανείς πόσο διαρκεί η ενημέρωση του συστήματος?Η ΕΔΑ μου λέει ενημερώθηκε και ο παλιός (ΔΕΗ) κ νέος παροχος( Ηρων).
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, NickTheMeat είπε Στον ΗΡΩΝ Από τέλη γεναρη δεν έχουν ακομα εικονα ολοκλήρωσης ελέγχου από την ΕΔΑ για το αίτημα αλλαγής παροχου. ξέρει κανείς πόσο διαρκεί η ενημέρωση του συστήματος?Η ΕΔΑ μου λέει ενημερώθηκε και ο παλιός (ΔΕΗ) κ νέος παροχος( Ηρων). αυτό εξαρτάται απο τον πάροχο , πχ και μένα η Ελίν δεν ήξερε αν μπήκα και λέγαν περιμένουμε την ΕΔΑ , αλλά απο ΕΔΑ μου είπαν οτι ολοκληρώθηκε Δλδ σημασία έχει να σου πει η ΕΔΑ οτι άλλαξες , δεν ξέρω αν αυτό εννοούσες με το "ενημερώθηκε"
NickTheMeat Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Η ΕΔΑ μου λέει ολοκληρώθηκε, Ο Ηρων δεν έχουμε εικόνα. και οι δύο μου λένε δεν μπορούμε να κανουμε κάτι αλλο. απλά μου φαίνεται αρκετό το διάστημα που περιμένω για να φανώ πελάτης στον νέο παροχο. 6 ώρες πριν, korakios είπε αυτό εξαρτάται απο τον πάροχο , πχ και μένα η Ελίν δεν ήξερε αν μπήκα και λέγαν περιμένουμε την ΕΔΑ , αλλά απο ΕΔΑ μου είπαν οτι ολοκληρώθηκε Δλδ σημασία έχει να σου πει η ΕΔΑ οτι άλλαξες , δεν ξέρω αν αυτό εννοούσες με το "ενημερώθηκε"
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, NickTheMeat είπε Η ΕΔΑ μου λέει ολοκληρώθηκε, Ο Ηρων δεν έχουμε εικόνα. και οι δύο μου λένε δεν μπορούμε να κανουμε κάτι αλλο. απλά μου φαίνεται αρκετό το διάστημα που περιμένω για να φανώ πελάτης στον νέο παροχο. ίσως είναι σαν το ρεύμα που λογαριασμό θα πάρεις μετά απο 2 μήνες σχεδόν , δεν έχω πρόσφατη εμπειρία απο Ηρών και χρόνους . Ίσως βοηθήσει κάποιος άλλος που μπήκε πρόσφατα
teopanta1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 258 ευρώ ακόμη δεν βλέπω λογαριασμό αλλά είναι από περίοδο 7/10-21/12 στο πρόγραμμα gas control της ΔΕΗ 2
ekrepali Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, NickTheMeat είπε Στον ΗΡΩΝ Από τέλη γεναρη δεν έχουν ακομα εικονα ολοκλήρωσης ελέγχου από την ΕΔΑ για το αίτημα αλλαγής παροχου. ξέρει κανείς πόσο διαρκεί η ενημέρωση του συστήματος?Η ΕΔΑ μου λέει ενημερώθηκε και ο παλιός (ΔΕΗ) κ νέος παροχος( Ηρων). Το σύστημα του ΗΡΩΝ "συγχρονίζεται" μετά από τη 1η επίσημη καταμέτρηση του διαχειριστή. Δηλαδή αν έχεις επίσημη καταμέτρηση αρχές Μαρτίου, θα λάβεις τον εκκαθαριστικό εως και 1 μηνα αργότερα.
nvoros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, nvoros είπε Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και κάποιες μέρες. Αν και φαντάζομαι την απάντηση: Υπάρχει κάποιος στην Zenith με σταθερό τιμολόγιο (εχουμε στην πολυκατοικία GasCentralFix) που να έλαβε τις επιδοτήσεις ΔΕΠΑ για Νοέμβριο 2022-Ιανουάριο 2023; Εχω ήδη αλλάξει πάροχο από 3/2 (πήγα στο Φυσικό Αεριο Ελλάδος) αλλα η Ζενιθ ούτε μου έχει απαντήσει γραπτώς σε αίτημα μου ούτε έχει στείλει λογαριασμό τελικό (μπας και βάλει τις εκπτώσεις). Σε περίπτωση που δικαιούμαστε την έκπτωση (οσοι έχουν σταθερά τιμολόγια) και δεν την βάλουν τι κάνουμε? Αμφισβήτηση λογαριασμού - πληρώνοντας τα υπόλοιπα αφαιρούμενης της εκπτωσης? Πως θα το χειριζόσαστε εσείς? Καποιος με Ζενιθ να έχει άποψη? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από nvoros
731001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Αξίζει να κάνω υπομονή κάποιους μήνες και να υπογράψω νέο συμβόλαιο όταν και αν βγουν σταθερά προγραμματα; Την Ελίν είναι το πιο ανταγωνιστικό κυμαινόμενο αυτή τη στιγμη σε πακέτο με ηλεκτρική ενέργεια; Σας ευχαριστώ
snb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 9:59 ΠΜ, tzitzikas2 είπε έχω και εγώ μαιλ με τις μετρήσεις ΕΔΑ ΘΕΣΣ, οι οποίες γίνονται στην ώρα τους. Μου είχαν πει και εμένα απο την ΔΕΗ οτι δεν έχουν λάβει μέτρηση. Παραμύθια.. Καλημέρα, Σε ποιο email στείλατε και ζητήσατε τις μετρήσεις; Υπάρχει κάπου το κείμενο που στείλατε;
rose from hell Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, snb είπε Καλημέρα, Σε ποιο email στείλατε και ζητήσατε τις μετρήσεις; Υπάρχει κάπου το κείμενο που στείλατε; [email protected] αυτο τους εστειλα (παρακαλω να μου στείλετε βεβαίωση των πρόσφατων καταμετρήσεων) εννοείτε οτι θα βαλεις και ολα τα στοιχεια Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από rose from hell 1
sokri_m Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, nvoros είπε Καποιος με Ζενιθ να έχει άποψη? Καλημέρα, μέχρι 8 Νοε 22 ήμουν στη ΖΕΝΙΘ, συγκεκριμένα στο GAS HOME FIX και από τον Αυγουστο 22 που έληξε το συμβόλαιο μου με έβαλαν αυτόματα στο GAS HOME PLUS. Πήρα κανονικά όλες τις επιδοτήσεις ( έστω και σταδιακά) εκτός: α. Τον Απρ 22 που ενώ μου αφαίρεσαν σωστά την επιδότηση με χρέωσαν με το ετσι θέλω 14,17Ε κ αντίστοιχα τον Μαιο 1,46Ε. β. Η επιδότηση του Απρ 22 αφαιρέθηκε σε 2 λογαριασμούς αλλα στο σύνολο μου αφαίρεσαν 0,025Ε/Kwh αντί 0,03. Έστειλα mail για να τα λάβουν υπόψη στην έκδοση του τελικού λογαριασμού και μετά από πολύ καιρό μου πήραν τηλ και οι απαντήσεις ήταν οτι να΄ναι. Η ουσία ήταν οτι δεν περνάνε αυτοί τις εκπτώσεις στους λογαριασμούς αλλά τις καθορίζει το κράτος....
fredd0 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, sokri_m είπε Η ουσία ήταν οτι δεν περνάνε αυτοί τις εκπτώσεις στους λογαριασμούς αλλά τις καθορίζει το κράτος.... Το κρατος βγαζει οδηγιες, οχι λογαριασμους. Τους λογαριασμους αυτοι τους βγαζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις