korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Έφυγε και για ΣτΚ η αμφισβήτηση , άντε καλό καλοκαίρι 😁 1
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Kάτι άλλο που παρατηρώ... οι παλιοί λογαριασμοί είχαν Α/Α ΛΦΑxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Oι καινούργιο έχουν: Α/Α: xxxxxxxxxxxxxxx Aριθμός Παραστατικού: xxxxxxxxxxxxxxxxx Στο επίδομα θέρμανσης θα βάλουμε τον Α/Α ή τον αριθμό παραστατικού; 😄
korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στο επίδομα θέρμανσης θα βάλουμε τον Α/Α ή τον αριθμό παραστατικού; 😄 όξω απο εδώ οφτοπικάκια , στο άλλο νήμα για επίδομα 😁
atpanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) η κατανάλωση πως βγαίνει στα 1.010,930;;; διαφορά Χ συντ. διορ. Χ συντ. μετατρ. = 1.011,23 εδώ τι άλλο με χρεώνουν 'Διόρθωση';;; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από atpanos
Tony316 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Ρε παιδια ο ΗΡΩΝ εχει σχεδόν 2 μήνες (από 31/12) να μου στείλει λογαριασμό τι γίνεται;
geo307cc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Πριν λιγο μιλησα με ΔΕΗ στο τηλεφωνο, μου είπαν οτι μετα τον Απριλιο του 22 εχει σταματησει και η εκπτωση ΔΕΠΑ, οτι εχουν πολλα τηλεφωνα απο καταναλωτες που κανουν παραπονα για το συγκεκριμενο θεμα, οτι τους γνωστοποιηθηκε απο καποια αρχη το προβλημα αυτο και περιμενουν να δουν πως θα το χειριστουν και οτι αν οντως εχουν κανει λάθος, θα διορθωθει λογικα στον επομενο λογαριασμο. Εκανα κι εγω εγγραφο προς ΣΤΚ και περιμενω.. 1
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, atpanos είπε η κατανάλωση πως βγαίνει στα 1.010,930;;; διαφορά Χ συντ. διορ. Χ συντ. μετατρ. = 1.011,23 εδώ τι άλλο με χρεώνουν 'Διόρθωση';;; Για το πάνω, προφανώς λείπουν κάποια δεκαδικά ψηφία στους συντελεστές Για τη διόρθωση δεν έχω ιδέα... 11 λεπτά πριν, Tony316 είπε Ρε παιδια ο ΗΡΩΝ εχει σχεδόν 2 μήνες (από 31/12) να μου στείλει λογαριασμό τι γίνεται; Οι μετρήσεις γίνονται ανά δίμηνο, αν στέλνουν εκκαθαριστικούς ανά δίμηνο τότε δεν έχει περάσει ακόμα το δίμηνο.
korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, geo307cc είπε Πριν λιγο μιλησα με ΔΕΗ στο τηλεφωνο, μου είπαν οτι μετα τον Απριλιο του 22 εχει σταματησει και η εκπτωση ΔΕΠΑ, οτι εχουν πολλα τηλεφωνα απο καταναλωτες που κανουν παραπονα για το συγκεκριμενο θεμα, οτι τους γνωστοποιηθηκε απο καποια αρχη το προβλημα αυτο και περιμενουν να δουν πως θα το χειριστουν και οτι αν οντως εχουν κανει λάθος, θα διορθωθει λογικα στον επομενο λογαριασμο. Εκανα κι εγω εγγραφο προς ΣΤΚ και περιμενω.. βασικά ιδέα δεν έχουν , να σημειώνετε ονοματεπώνυμα , πάντως είναι καλή φάση το τηλ μιας και άμεσα μπορείτε να στείλετε στο ΣτΚ απο τη στιγμή που έγινε επικοινωνία Θα πρότεινα και myrae αίτημα για απάντηση κομπόστα και μη αποδοχή απάντησης , όπου μετά τη σύσταση του ΣτΚ να κάνετε αίτημα διαμεσολάβησης στο info της ΡΑΕ επισυνάπτοντας τη σύσταση του ΣτΚ
voni892 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε βασικά ιδέα δεν έχουν , να σημειώνετε ονοματεπώνυμα , πάντως είναι καλή φάση το τηλ μιας και άμεσα μπορείτε να στείλετε στο ΣτΚ απο τη στιγμή που έγινε επικοινωνία Θα πρότεινα και myrae αίτημα για απάντηση κομπόστα και μη αποδοχή απάντησης , όπου μετά τη σύσταση του ΣτΚ να κάνετε αίτημα διαμεσολάβησης στο info της ΡΑΕ επισυνάπτοντας τη σύσταση του ΣτΚ Εφόσον τους έχουμε πολιορκησει στα τηλέφωνα και το παραδεχτηκε ότι το ψάχνουν νομίζω ότι θα βγει η άκρη και θα μας τις πιστωσουν τις επιδοτήσεις. 1
atpanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Νομίζω καλά πρέπει να είμαι.... είχες λάβει λογαριασμό τον Σεπτέμβρη;;; Πως το έκανες αυτό;;;
korakios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, voni892 είπε Εφόσον τους έχουμε πολιορκησει στα τηλέφωνα και το παραδεχτηκε ότι το ψάχνουν νομίζω ότι θα βγει η άκρη και θα μας τις πιστωσουν τις επιδοτήσεις. ναι , το ανέφερα πριν , δεν είναι τόσο το πρόβλημα αν θα μπουν , δλδ και λάθος να κάνανε , έχουν αναρτημένες τις τιμές στο site και δεν τους παίρνει . Το θέμα είναι να μην περιμένουμε "επόμενο" , αλλά να κάνουν διόρθωση τους ίδιους που βγήκαν τώρα
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, atpanos είπε είχες λάβει λογαριασμό τον Σεπτέμβρη;;; Πως το έκανες αυτό;;; Είμαι ο αγαπητικός της βοσκοπούλας!! Κατά τύχη είχαν βγάλει έναν λόγο/σμο από τον Μάρτιο μέχρι και Σεπτέμβρη. ( Του οποίου το pdf βγήκε Δεκέμβρη ) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από NeCrOmAnCeR19
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, korakios είπε Το θέμα είναι να μην περιμένουμε "επόμενο" , αλλά να κάνουν διόρθωση τους ίδιους που βγήκαν τώρα Αν κρίνω από το ρεύμα (πχ λάθη σε εγγυήσεις), η ΔΕΗ πάντα κάνει διορθώσει "στον επόμενο". Ποτέ με έκτακτο. 😝 1
geo307cc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, korakios είπε βασικά ιδέα δεν έχουν , να σημειώνετε ονοματεπώνυμα , πάντως είναι καλή φάση το τηλ μιας και άμεσα μπορείτε να στείλετε στο ΣτΚ απο τη στιγμή που έγινε επικοινωνία Θα πρότεινα και myrae αίτημα για απάντηση κομπόστα και μη αποδοχή απάντησης , όπου μετά τη σύσταση του ΣτΚ να κάνετε αίτημα διαμεσολάβησης στο info της ΡΑΕ επισυνάπτοντας τη σύσταση του ΣτΚ Εννοείται σημείωσα όνομα, το αναφέρω και στο έγγραφο προς ΣτΚ. Ωραία, θα κάνω και προς myrae! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις