alejsalonica Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ. 1. Μιλάμε με ΔΕΗ 800 900 1000, κρατάμε ημερομηνία, ώρα, ονοματεπώνυμο και ρωτάμε αν ηχογραφούν γιατί σε αυτή την περίπτωση μας βολεύει. 2. Ρωτάμε γιατί δεν εφαρμόστηκε έκπτωση ΔΕΠΑ. Απαντάνε μια μπούρδα, ξαναρωτάμε να μάθουμε ακριβώς σε ποιο Νόμο, ΚΥΑ ή ότι άλλο το αναφέρει και φυσικά δηλώνουν άγνοια. Αναφέρουμε ρητά ότι αμφισβητούμε τον λογαριασμό και επιφυλασσόμαστε των δικαιωμάτων μας. 3. Όλα αυτά καταγγελία στον ΣτΚ. Σωστά τα βήματα; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από alejsalonica 3
fysikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους..ο πατέρας μου έχει κάνει συμβόλαιο με την ΔΕΗ απο 22/9 και δεν εχει βγει ακόμη λογαριασμός. Τί γινεται; Που μπορώ να βρω την κατανάλωση και το τι πληρώνει; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από fysikos
itmaster99 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, ekrepali είπε Γι'αυτό εγώ κρατάω ακόμα τις 20 σελίδες ιστορικού, που με τη ΔΕΠΑ και θα γίνουν 22 και βάλε. Μια και καλή στο τέλος ΣτΚ, γιατί μέχρι να κοινοποιήσουν τη καταγγελία στη ΔΕΗ προκύπτουν κι άλλα ζητήματα. Σωστά. Μια κ καλή στο τέλος. Κι εγώ περιμένω ένα ακόμη που θα είναι ο τελικός. Για κατανάλωση από 17/12/2022-31/1/2023. Το θέμα είναι ΚΑΙ το ερώτημα: πληρώνουμε κάποιο ποσό ή τίποτε μέχρι να τελειώσει (...όποτε....) η ιστορία με εαυτούς ?
janus5555 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μην ανεβάζετε λογαριασμούς σε φέτες. Ολόκληρο ανέβασε τον μπρος - πίσω... σβήσε προσωπικά στοιχεία. Εκ πρώτης όψεως (της φέτας) μάλλον σκάλωσε το σύστημα και ανανεώθηκε αυτόματα το παλιό gas control με 0.0275 χωρίς έκτπωση 25%; Αν έγινε αυτό είσαι βασιλιάς. 😁 edit: Αλλά γιατί τόσο μικρή περίοδος κατανάλωσης; Μηπως υπέγραψες νέο πρόγραμμα στις 13/12; Αν ναι, τότε η επέκταση του παλιού gas control είναι μόνο για το μεσοδιάστημα αυτό. Γι αυτό παρέθεσα το κείμενο, λέω ότι έκανα νέο συμβόλαιο το Νοέμβριο του 22, gascontrol λέω. Άρα λογικά είναι 0,125€/kwh. Λογικά. και προκύπτει αυτή η χρέωση που δεν αναφέρει κάποια επιδότηση.. Όλος ο λογαριασμός. 1 ώρα πριν, atpanos είπε στην πρώτη σελίδα τι γράφει ως πρόγραμμα στο 'τιμολόγιο'; myhomegascontrol
ekrepali Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, janus5555 είπε Γι αυτό παρέθεσα το κείμενο, λέω ότι έκανα νέο συμβόλαιο το Νοέμβριο του 22, gascontrol λέω. Άρα λογικά είναι 0,125€/kwh. Λογικά. και προκύπτει αυτή η χρέωση που δεν αναφέρει κάποια επιδότηση.. Όλος ο λογαριασμός. myhomegascontrol Αυτή είναι η αρχική τιμή του παλιού gas control. Aν κάνεις τη πάπια ίσως τη βγάλεις έτσι για ένα χρόνο. Το χειρότερο ενδεχόμενο είναι να καταλάβουν το λάθος και να χρεώσουν όλη τη κατανάλωση αναδρομικά με 0.125 ενώ θα μπορούσες να πας σε κυμαινομενο τώρα. 26 λεπτά πριν, itmaster99 είπε Σωστά. Μια κ καλή στο τέλος. Κι εγώ περιμένω ένα ακόμη που θα είναι ο τελικός. Για κατανάλωση από 17/12/2022-31/1/2023. Το θέμα είναι ΚΑΙ το ερώτημα: πληρώνουμε κάποιο ποσό ή τίποτε μέχρι να τελειώσει (...όποτε....) η ιστορία με εαυτούς ? Πληρώνεις
janus5555 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αυτή είναι η αρχική τιμή του παλιού gas control. Aν κάνεις τη πάπια ίσως τη βγάλεις έτσι για ένα χρόνο. Το χειρότερο ενδεχόμενο είναι να καταλάβουν το λάθος και να χρεώσουν όλη τη κατανάλωση αναδρομικά με 0.125 ενώ θα μπορούσες να πας σε κυμαινομενο τώρα. δεν ήταν 0,05€/kwh? και το πάγιο 3€ που χρεώνουν τί φάση; δεν καταλαβαίνω καθόλου. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από janus5555
fysikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Spoiler περίοδος χρέωσης έως 7/11 και η έκδοση του λογαριασμού στις 17/2. Τι να περιμένω για την περίοδο που δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός; εγκεφαλικό ή καρδιακό;
ekrepali Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, janus5555 είπε δεν ήταν 0,05€/kwh? και το πάγιο 3€ που χρεώνουν τί φάση; δεν καταλαβαίνω καθόλου. To πιο παλιό ακόμα control ήταν 0.275 -25% = 0.02 Εσένα τώρα σου χρέωσαν την αρχική τιμή 0.0275. Είχε και πάγιο 4.5 ευρώ το μήνα, οπότε 3 ευρω για 20 μέρες. Πιστεύω πως αν δε το αναφέρεις και δε κοιτάξει κανεις τη καρτέλα σου, δε πρόκειται να το πάρουν πρέφα. Περίμενε τουλάχιστον μέχρι τον άλλο μήνα που θα ξαναβγούμε λογαριασμοί, να δεις τι θα χρεώσουν για το επόμενο δίμηνο καταμέτρησης, και πράττεις αναλόγως Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali
janus5555 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 είχα ανοίξει αίτημα στη ΡΑΕ για μη απόδοση λογαριασμού και χθες κιόλας σχολίασα πως δεν έχει έρθει ο αναλυτικός αλλά μόνο η χρέωση. Το έκλεισα τώρα άρον άρον μπας και όντως ξεχαστεί η καρτέλα μου και συνεχίσει με αυτή τη χρέωση... Αν όντως ισχύει ότι με χρεώνουν με παλιότέρη τιμή επειδή είναι ό,τι να'ναι. Αει να δούμε τί θα δούμε στον επόμενο που έχει και την πραγματική κατανάλωση, έχω κάψει φέτος..
johngamer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, janus5555 είπε είχα ανοίξει αίτημα στη ΡΑΕ για μη απόδοση λογαριασμού και χθες κιόλας σχολίασα πως δεν έχει έρθει ο αναλυτικός αλλά μόνο η χρέωση. Το έκλεισα τώρα άρον άρον μπας και όντως ξεχαστεί η καρτέλα μου και συνεχίσει με αυτή τη χρέωση... Αν όντως ισχύει ότι με χρεώνουν με παλιότέρη τιμή επειδή είναι ό,τι να'ναι. Αει να δούμε τί θα δούμε στον επόμενο που έχει και την πραγματική κατανάλωση, έχω κάψει φέτος.. Ο αναλυτικός βγαίνει μετά από 3 εργάσιμες περίπου.
agriokatsiko Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μίλησα τώρα με εκπρόσωπο της ΔΕΗ και μου είπαν και εμένα ότι έκπτωση ΔΕΠΑ δεν υπάρχει για σταθερά προγράμματα Οκτώβριο και μετά, μόνο για κυμαινόμενα. Το κακό είναι ότι το ίδιο μου επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και υπάλληλος της ΔΕΠΑ που μίλησα πριν από λίγο... Σημείωση, εδώ δεν αναφέρει πουθενα διαχωρισμό κυμαινόμενων και σταθερών. Ούτε και σε επόμενες ανακοινώσεις. Μόνο αυτό: "Οι επιδοτήσεις από πλευράς της Εταιρείας αφορούν όλους τους οικιακούς καταναλωτές, ανεξαρτήτως εισοδήματος, μεγέθους κατοικίας ή παρόχου. " Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από agriokatsiko
voni892 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε Μίλησα τώρα με εκπρόσωπο της ΔΕΗ και μου είπαν και εμένα ότι έκπτωση ΔΕΠΑ δεν υπάρχει για σταθερά προγράμματα Οκτώβριο και μετά, μόνο για κυμαινόμενα. Το κακό είναι ότι το ίδιο μου επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και υπάλληλος της ΔΕΠΑ που μίλησα πριν από λίγο... Σημείωση, εδώ δεν αναφέρει πουθενα διαχωρισμό κυμαινόμενων και σταθερών. Ούτε και σε επόμενες ανακοινώσεις. Μόνο αυτό: "Οι επιδοτήσεις από πλευράς της Εταιρείας αφορούν όλους τους οικιακούς καταναλωτές, ανεξαρτήτως εισοδήματος, μεγέθους κατοικίας ή παρόχου. " Κυνηγητό μέχρι αηδίας από όλους εδώ στο φόρουμ και θα γίνει η δουλειά.. Μια 25-30ρια είμαστε στο νερό. Που αναιρούν και τον ίδιο τους τον εαυτό-ανακοίνωση οι άσχετοι
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 καλημέρα. Στον λογαριασμό μου γράφει Χρέωση Δυναμικότητας Διανομής 0,376281800 Ευρώ/kwh, και δίπλα τιμή 4,69 ευρώ. Το 0,376281800 Ευρώ/kwh με τρόμαξε τι είναι αυτό και πώς υπολογίζεται? συνημμένο. δηλαδή αν είναι πολλές kwh π.χ 1000 kwh κατανάλωση, τί χρέωση μπορεί να έχει το Χρέωση Δυναμικότητας Διανομής?? Ευχαριστώ!! 1
fredd0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα. Στον λογαριασμό μου γράφει Χρέωση Δυναμικότητας Διανομής 0,376281800 Ευρώ/kwh, και δίπλα τιμή 4,69 ευρώ. Το 0,376281800 Ευρώ/kwh με τρόμαξε τι είναι αυτό και πώς υπολογίζεται? συνημμένο. δηλαδή αν είναι πολλές kwh π.χ 1000 kwh κατανάλωση, τί χρέωση μπορεί να έχει το Χρέωση Δυναμικότητας Διανομής?? Ευχαριστώ!! οχι χρεωση για την ΙΣΧΥ του μετρητη ειναι, οχι για την καταναλωση. BTW γιατι εχεις 67 kwh μετρητη? 1000τμ ακινητο θερμαινεις? Κανε μειωση ισχυος ιση με την ισχυ του λεβητα σου (μιλα με τον μηχανικο που εκανε την μελετη αεριου)
snb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε Μίλησα τώρα με εκπρόσωπο της ΔΕΗ και μου είπαν και εμένα ότι έκπτωση ΔΕΠΑ δεν υπάρχει για σταθερά προγράμματα Οκτώβριο και μετά, μόνο για κυμαινόμενα. Το κακό είναι ότι το ίδιο μου επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και υπάλληλος της ΔΕΠΑ που μίλησα πριν από λίγο... Σημείωση, εδώ δεν αναφέρει πουθενα διαχωρισμό κυμαινόμενων και σταθερών. Ούτε και σε επόμενες ανακοινώσεις. Μόνο αυτό: "Οι επιδοτήσεις από πλευράς της Εταιρείας αφορούν όλους τους οικιακούς καταναλωτές, ανεξαρτήτως εισοδήματος, μεγέθους κατοικίας ή παρόχου. " Τα ίδια και σε εμένα, αλλά στο συμβόλαιο δεν αναγράφει πως δεν θα υπάρχει εκπτωση από επιδότηση. Επίσης η υπάλληλος έλεγε αναγράφεται στο site της δεη πως δεν θα υπάρχει επιδότηση στο σταθερο, αλλά δεν το βρήκα κάπου. Θα στείλω αίτημα μέσω φόρμας επικοινωνίας για να προχωρήσω σε καταγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις