Manolo7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Η ΔΕΗ μόλις άλλαξε την έκπτωση ΔΕΠΑ. Μιλάμε ότι αυτό είναι αγωγή για απάτη! Κρατήστε και τα δύο και θα γελάσουμε. Όσοι έχουν screenshot από την προηγούμενη ανάρτηση ας τα μοιραστούν εδώ, καλής ποιότητας εικόνες. αλητεια κανονικη. τα χουμε πει, για ενα χρονο σε χαμηλα σταθερα αεριο και ρευμα καλη ηταν η δεη, μολις συμπληρωθει το 6μηνο στο control εχω εξαφανιστει εγω
snb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, nikosbt είπε την αναρτηση της δεπα εχει κανεις ? Για Οκτώβριο https://depa.gr/orizontia-epidotisi-90-e-mwh-se-700-000-oikiakous-katanalotes-fysikou-aeriou-apo-ti-depa-eborias/ Για Νοέμβριο (δεν βρήκα κάτι στο site της ΔΕΠΑ) https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/364768_oi-epidotiseis-gia-reyma-ton-noembrio-mono-apo-depa-sto-fysiko Για Δεκέμβριο (δεν βρήκα κάτι στο site της ΔΕΠΑ) https://www.odigostoupoliti.eu/anakoinothike-epidotisi-fysikou-aeriou-gia-dekemvrio-2022/ 3 1
alexisblk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ πολύ καιρό το τοπικ χωρίς να συμμετέχω. Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους που δίνετε τα φώτα σας και τις γνώσεις σας και βοηθάτε όλους εμάς. Η κοροϊδία της ΔΕΗ ξεπέρασε κάθε όριο, ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι μαζικά. Δώστε μια γραμμή οι γνωρίζοντες και θα τις ακολουθήσουν όχι 25-30 άτομα, αλλά πολλοί παραπάνω που παρακολουθούν σιωπηλά όπως εγώ. 6 1
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Όσοι έχουν screenshot από την προηγούμενη ανάρτηση ας τα μοιραστούν εδώ, καλής ποιότητας εικόνες. έχω , δες τα λινκ πιο πάνω , το 1ο 11 λεπτά πριν, snb είπε Για Οκτώβριο https://depa.gr/orizontia-epidotisi-90-e-mwh-se-700-000-oikiakous-katanalotes-fysikou-aeriou-apo-ti-depa-eborias/ Για Νοέμβριο (δεν βρήκα κάτι στο site της ΔΕΠΑ) https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/364768_oi-epidotiseis-gia-reyma-ton-noembrio-mono-apo-depa-sto-fysiko Για Δεκέμβριο (δεν βρήκα κάτι στο site της ΔΕΠΑ) https://www.odigostoupoliti.eu/anakoinothike-epidotisi-fysikou-aeriou-gia-dekemvrio-2022/ υπόψιν , το τι κάνει η ΔΕΠΑ δε μας απασχολεί σαν καταναλωτές , αν έκανε λάθος η ΔΕΗ πρόβλημά της , όχι δικό μας το οτι άλλαξε την ιστοσελίδα σημαίνει ξεκίνησαν οι αμφισβητήσεις λογαριασμών
dasnowy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Η ΔΕΗ μόλις άλλαξε την έκπτωση ΔΕΠΑ. Μιλάμε ότι αυτό είναι αγωγή για απάτη! Κρατήστε και τα δύο και θα γελάσουμε. Όσοι έχουν screenshot από την προηγούμενη ανάρτηση ας τα μοιραστούν εδώ, καλής ποιότητας εικόνες. Καλά μας έχουν για μεγάλους ηλίθιους. Οκ έκαναν λάθος και είπαν ότι η επιδότηση είναι για όλα τα τιμολόγια. Να τα βάλουν από την τσέπη τους αφού παραπλάνησαν τους πελάτες της. 1
Makaron1984 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, korakios είπε Υπόψιν , το τι κάνει η ΔΕΠΑ δε μας απασχολεί σαν καταναλωτές , αν έκανε λάθος η ΔΕΗ πρόβλημά της , όχι δικό μας το οτι άλλαξε την ιστοσελίδα σημαίνει ξεκίνησαν οι αμφισβητήσεις λογαριασμών Άρα δεν έχουν σκοπό να πιστωσουν τις επιδοτήσεις στον επόμενο λογαριασμό, όπως είπανε κάποιοι υπάλληλοι
korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Makaron1984 είπε Άρα δεν έχουν σκοπό να πιστωσουν τις επιδοτήσεις στον επόμενο λογαριασμό, όπως είπανε κάποιοι υπάλληλοι οι υπάλληλοι δεν ξέρουν την τύφλα τους , απορώ που το αναφέρεις έχουν δεν έχουν , το αποτέλεσμα θα φανεί αργότερα
Makaron1984 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, korakios είπε οι υπάλληλοι δεν ξέρουν την τύφλα τους , απορώ που το αναφέρεις Υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις. Αν και με όσους υπαλλήλους μιλήσεις, τόσες διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις. Εκπροσωπούν την ΔΕΗ, όχι την κυρια ..κουλα. Άρα όταν λένε κάτι ή έχουν μια ανακοίνωση για τις επιδοτήσεις,, οφειλει η εταιρία να το τηρήσει... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από Makaron1984
dasnowy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Από εμένα παροχή αερίου σίγουρα δε θα ξαναδούν μπορεί και ρεύματος. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο αντίο. Τελικά οι μεγάλοι πάροχοι τον εχουν δει κάποιοι. Και η cosmote στο σταθερό με έχει εξαπατήσει πολλές φορές για να με κρατήσει πελάτη και μετά κάνουν τις πάπιες.
tomtsir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, dasnowy είπε Από εμένα παροχή αερίου σίγουρα δε θα ξαναδούν μπορεί και ρεύματος. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο αντίο. Τελικά οι μεγάλοι πάροχοι τον εχουν δει κάποιοι. Και η cosmote στο σταθερό με έχει εξαπατήσει πολλές φορές για να με κρατήσει πελάτη και μετά κάνουν τις πάπιες. Την τακτική αυτή την εφάρμοζαν οι άλλοι πάροχοι από τον προηγούμενο χρόνο. Μέχρι στιγμής μου χρωστάνε : Ζενίθ : 100 ευρώ λάθος χρέωση πρόωρης αποχώρησης + κάπου στα 230 ευρώ για μη πίστωση ΔΕΠΑ στο αέριο. ΔΕΗ : Περίπου 140 ευρώ για μη πίστωση ΔΕΠΑ για άεριο. Σύνολο δηλαδή κάπου στα 470 ευρώ , που τα έχω πληρώσει και η myRAE και οποιαδήποτε άλλη αρχή δεν έχει δώσει καν απάντηση. 3 1
Makaron1984 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Εμένα λήγει το σταθερό 0.05 στις 2 Μαρτίου. Σκεφτόμουν να μείνω benefit, κυρίως γιατί τηρούσαν τους όρους και δεν αναπροσαρμοζαν τις τιμές στο 6μημα... Αλλά τώρα,δεν....
dasnowy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Makaron1984 είπε Εμένα λήγει το σταθερό 0.05 στις 2 Μαρτίου. Σκεφτόμουν να μείνω benefit, κυρίως γιατί τηρούσαν τους όρους και δεν αναπροσαρμοζαν τις τιμές στο 6μημα... Αλλά τώρα,δεν.... Φυγε και μην κοιτάς πίσω. Μεγάλη κομπίνα η ΔΕΗ. Πήγαινε ΦΑ για μηνιαίους εκκαθαριστικούς.
voni892 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, dasnowy είπε Φυγε και μην κοιτάς πίσω. Μεγάλη κομπίνα η ΔΕΗ. Πήγαινε ΦΑ για μηνιαίους εκκαθαριστικούς. Στην φα έγραψε κάποιος πιο πίσω ότι αν έχεις δίκιο δεν το βρίσκεις ποτέ. Κάποιος να μας καθοδηγήσει που είναι καλύτερο να πάμε μετά την δεη? Μιας και όλοι τιμολογουν βάσει ttf και οι τιμές είναι πανω κάτω ίδιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις