apouxereis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με σένα,προσωπικά θα φυγω για κυμαινόμενο χωρίς δέσμευση κάπου αλλού,μαλλον elin... Το gas benefit εχει 2 χρόνια δέσμευση...
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ που τους κάλεσα σήμερα μου είπαν ότι είναι απόφαση της κυβέρνησης να επιδοτηθούν τα κυμαινόμενο μόνο. Μετά που τους είπα να.μου προσκομίσουν την απόφαση αυτή καθώς δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου τέτοια απόφαση και ότι στην σελίδα τη;ς δεπα αναφέρονται ως επιδοτούμενα όλα τα οικιακά τιμολόγια μου είπαν ότι εκ.παραδρομης στην σελίδα τους οι ίδιοι (όχι.η δεπα δλδ) αναφέραμε όλα τα τιμολόγια και τώρα.το.διορθωσαν. εγώ ξανά επέμεινα στην ανακοίνωση της δεπα κα οι απάντηση δεν θα μου έδωσαν. 1
fysikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 σε επικοινωνία πριν λίγο με ΔΕΗ μου ανέφεραν πως απο την προηγουμενη παρασκευη εχει λυθει το μηχανογραφικο ζήτημα και θα αρχίσουν να ξαναεκδίδουν λογαριασμούς
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Το πιθανότερο είναι ότι χαλάμε τη ζαχαρένια μας και δε θα βγάλουμε άκρη ούτε με ΣΤΚ , ούτε με τίποτα , δυστυχώς αυτό το κράτος έχουμε δεν ελέγχεται τίποτα , ότι θέλουν κάνουν. 1
mellodos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θλιψη ....για 135 κυβικά (0,125) , (επιδοτησεις γιοκ) καλουμαι να πληρωσω 260€ , οταν συναδελφος στην ΦΑ για 200 κυβικά κυμαινομενο 0,11 με επιδοτησεις κανονικα , 270€. Δεη ήθελα... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από mellodos 2
voni892 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, fysikos είπε σε επικοινωνία πριν λίγο με ΔΕΗ μου ανέφεραν πως απο την προηγουμενη παρασκευη εχει λυθει το μηχανογραφικο ζήτημα και θα αρχίσουν να ξαναεκδίδουν λογαριασμούς Θα ξαναεκδοσουν λογαριασμούς γιατί είχαν λάθος ως προς τι?
The_Judas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Ούτε σε εμένα έβαλαν τις εκπτώσεις αλλά ο λογαριασμός ήταν πολύ χαμηλός για να ασχοληθώ (περίοδος 03/22 μέχρι 12/22). Λογικά θα έρθει όμως ο επόμενος αυξημένος γιατί το αέριο κυρίως το κάψαμε περισόττερο από 12/22 και μετά. Ακόμη ταλαιπωρούμαι εδώ και 1 χρόνο με το τέλος πρόωρης αποχώρησης που μου είχε χρεώσει η ΖΕΝΙΘ. Η ΖΕΝΙΘ και η ΡΑΕ δεν μου έδωσαν λύση. Μόνο ο ΣτΚ με ενημέρωσε σήμερα και ζήτησε από την ΖΕΝΙΘ να απαντήσουν εντός 10 ημερών..
voni892 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, mellodos είπε Θλιψη ....για 135 κυβικά (0,125) , (επιδοτησεις γιοκ) καλουμαι να πληρωσω 260€ , οταν συναδελφος στην ΦΑ για 200 κυβικά κυμαινομενο 0,11 με επιδοτησεις κανονικα , 270€. Δεη ήθελα... Μία από τα ίδια και εδώ.. Και ακόμα δεν ήρθε το μεγάλο παλούκι για δέκ-ιαν 1
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Ε το μόνο παρηγορο είναι αυτό , ότι όσοι πρόλαβαμε το Gas Control του περσινού Μαρτίου , είμαστε σχετικά σε χαμηλές τιμές μέχρι και φέτος σεζόν. Μετά τι κάνουμε είναι το θέμα
mellodos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, voni892 είπε Μία από τα ίδια και εδώ.. Και ακόμα δεν ήρθε το μεγάλο παλούκι για δέκ-ιαν Τα βαλα προχειρα κατω, κανα 550αρι χαλαρα... Και να φανταστεις οτι περσι παραλιγο θα εμπαινα στο 0,05 σταθερο , αλλα τσιγκουνευτηκα τα 100€ ρητρα της ελπε..την οποια βεβαια πληρωνω πολλαπλα τωρα.... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από mellodos 2
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, mellodos είπε Τα βαλα προχειρα κατω, κανα 550αρι χαλαρα... Και να φανταστεις οτι περσι παραλιγο θα εμπαινα στο 0,05 σταθερο , αλλα τσιγκουνευτηκα τα 100€ ρητρα της ελπε..την οποια βεβαια πληρωνω πολλαπλα τωρα.... Ναι κακή κίνηση , θα έπαιρνες και τα 30 δώρο που είχε τότε κλπ κλπ. 😕
Dantε Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Πηρα τηλεφωνο στη ΔΕΗ για να περασω το αεριο (μου ληγει το συμβολαιο με τα 0,02 που ειχα ) στο Gas Benefit και να παρω το 50αρικο που δινουν μεχρι 28/2 αλλα ρε παιδια με 2 μιλησα και οι δυο ακουγοντουσαν λες και ειχαν χωσει το μικροφωνο στο στομα τους και δε μπορεσα να συνεννοηθω και το εκλεισα. Ξερει κανεις ενα mail να τους στειλω και τι χαρτια χρειαζεται; Η αναγκαστικα παω μεσω τηλεφωνου;
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Ξερει κανεις ενα mail να τους στειλω και τι χαρτια χρειαζεται; Η αναγκαστικα παω μεσω τηλεφωνου; Εξ αποστάσεως μπορεί να κάνουν μαλακια και να ενεργοποιήσουν το benefit χωρίς να υπογραψεις και θα χάσεις το 50αρικο. Θα σου πρότεινα να πας σήμερα σε κατάστημα να υπογραψεις επιτόπου. Πολύ το καθυστέρησες και δεν έχεις περιθώριο λόγω αργίας. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από ekrepali 1
cyberguy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, kosmasgr είπε Ε το μόνο παρηγορο είναι αυτό , ότι όσοι πρόλαβαμε το Gas Control του περσινού Μαρτίου , είμαστε σχετικά σε χαμηλές τιμές μέχρι και φέτος σεζόν. Μετά τι κάνουμε είναι το θέμα πλεον εχει πεσει κοντα στο 0.07, οποτε δεν θα ειναι τρομερη η διαφορα. Τουλάχιστον για Φεβρουάριο, αλλά εχει αρχίσει να στρώνει το θέμα της τιμής του αεριου 1
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Προσωπικά δε θα ανανεώσω στη ΔΕΗ , ώστε να μη δεσμευτω με 24 μηνο. Θα το αφήσω αορίστου ώστε να μπορώ να αλλάξω κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις