Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και η ΡΑΕ θα αναγκάσει σε χρόνο Χ τη ΔΕΗ να αλλάξει τη σύμβαση σε αορίστου χρόνου ...

Χ = μέρες, μήνες, χρόνια ?

Επεξ/σία από gtkminsomnia
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gtkminsomnia είπε

και η ΡΑΕ θα αναγκάσει σε χρόνο Χ τη ΔΕΗ να αλλάξει τη σλυμβαση σε αορλιστου χρόνου ...

Χ = μέρες, μήνες, χρόνια ?

Χ = εμπειρία ζωής  , κάθε απάντηση της ΔΕΗ τη διηγείσαι στα εγγόνια/δισέγγονά σου

κάνε ερώτημα στο myrae

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποιοι κάποτε επρεπε να διαλέξουν Ελευθερία ή Θάνατο.

Για μας ειναι πιό ευκολο ... Ελευθερία με 40ε πρόωρη αποχώρηση ή πιθανή 24μηνη ΔΕΗ και ΡΑΕ

Επεξ/σία από gtkminsomnia
  • Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, gtkminsomnia είπε

Αφου ειναι ασχετοι μπορει και να  με βάλουν  στο 24μηνο

Η απάντηση σε αυτο ειναι: Παρακαλώ παρουσιάστε το έγγραφο/συνομιλία με το οποίο πιστοποιείται οτι έχετε την συναίνεση μου για 24μηνη δεσμευση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με καταμερισμό δαπανών με ορομετρητή σε διαμερίσματα διαφορετικών τετραγωνικών... ας βοηθήσει  σ'αυτό το thread.

Aντιστοίχως @Jennyvlastari μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις εμάς εδώ, ανεβάζοντας την 2η σελίδα του λογαριασμού (περίοδοι κατανάλωσης, τιμές προμήθειας, ρυθμιζόμενες) για να δούμε τι χρεώνει το Φυσικό Αέριο τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο; edit: Και να γράψεις και την ονομασία του προγράμματος... Πλήρες ή Πλήρες extra;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Προφανώς οι λογαριασμοί δεν θα διορθωθούν μέχρι την λήξη της προθεσμιας πληρωμής τους, αρα τους πληρώνουμε?ή είναι σαν να τους αποδεχόμαστε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, voni892 είπε

Προφανώς οι λογαριασμοί δεν θα διορθωθούν μέχρι την λήξη της προθεσμιας πληρωμής τους, αρα τους πληρώνουμε?ή είναι σαν να τους αποδεχόμαστε? 

Στις 22/2/2023 στις 7:51 ΜΜ, ekrepali είπε

4.jpg

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑ.pdf 288.35 kB · 3 downloads

Υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης μέχρι και την ημερομηνία λήξης του επόμενου λογαριασμού.

Η πληρωμή δεν ισοδυναμεί με αποδοχή.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Λετε να ειναι για καλο η ενημερωση; 😋

φυσικά , η εταιρία φημίζεται εξάλλου για την άμεση εξυπηρέτηση

και μην ξεχνάμε και την άριστη ποιότητα α+++

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Άντε να δούμε... θα το φτιάξουν το ebill του @HERTHAN ή θα πετάξουν χαρταετό;

Oλο το χρονο πετανε χαρταετο .....θα σας τα πω αυριο σε p.m. αν προλαβω να γελασετε και να κλαψετε μαζι για να μην ζαλιζω και τους υπολοιπους με διαφορα εκτος θεματος.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, The_Judas είπε

Λετε να ειναι για καλο η ενημερωση; 😋

17 ώρες πριν, atpanos είπε

Το σύστημα αναβαθμίζεται... 🤣🤣🤣

Screenshot_2023-02-25-19-02-48-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Καλημέρα,λογικα θα ανανεώσουν το e bill κ θα διαγραφούν από την καρτελα όσοι φύγανε από το αέριο.Εγώ αυτό περιμένω όπως κ τον τελικό εδώ κ 2 μήνες!!

Δημοσ.

Αν έχει λάβει κανένας ατομική ειδοποίηση για την επερχόμενη λήξη του συμβολαίου myhome gascontrol 0.05 e/kwh με τη ΔΕΗ  και θέλει να την ανεβάσει θα μου ελυνε κάποιες απορίες σχετικά με το το δικαίωμα του Πελάτη για αλλαγή Προμηθευτή (δείτε παρακάτω)

Στο αρθρο 5 του συμβολαίου μου  με ΔΕΗ gascontrol 0.05 e/kwh  αναφέρει =>

5.3  Ο Προμηθευτής οφείλει να ενημερώσει με ατομική ειδοποίηση, έγγραφη ή ηλεκτρονική τον Πελάτη για την επικείμενη ημερομηνίας λήξης της σύμβασης 30 ημέρες πριν από τη λήξη της

καθώς και για το δικαίωμα του Πελάτη για αλλαγή Προμηθευτή.

Αν ο Πελάτης δεν δηλώσει διαφορετικά εγγράφως, η σύμβαση
ανανεώνεται αυτόματα σε ετήσια βάση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον βασικό τιμολόγιο του προμηθευτή της κατηγορίας του Πελάτη

Δημοσ.

Ο ΗΡΩΝ μου έστειλε έναντι λογαριασμό 56 ημερών.

Παράξενο μου φαίνεται γιατί πέρυσι για την ίδια περίοδο είχε βγάλει εκκαθαριστικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...