Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Ο ΗΡΩΝ μου έστειλε έναντι λογαριασμό 56 ημερών.

Παράξενο μου φαίνεται γιατί πέρυσι για την ίδια περίοδο είχε βγάλει εκκαθαριστικό.

Λογικά έβαλαν μικρή κατανάλωση για να μη τρομάξετε; Ίσως και να μη χρέωσαν καθόλου τη ρήτρα αναπροσαρμογής (αν είσαι στο Fix).

Για ανέβασε μπρος πίσω το λογαριασμό (σβήσε προσωπικά στοιχεία)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Λογικά έβαλαν μικρή κατανάλωση για να μη τρομάξετε; Ίσως και να μη χρέωσαν καθόλου τη ρήτρα αναπροσαρμογής (αν είσαι στο Fix).

στο FX είναι όντως , έχει φάει ΔΑΦΑ , είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά

Στις 11/2/2023 στις 7:20 ΜΜ, Tony316 είπε

Ναι DOUBLE HOME FX έχω.

το κακό είναι οτι αν δε βάλανε σε έναντι θα έρθουν μαζεμένα

@libera ωραίος που έκανες edit , συμφωνώ εννοείται αλλά πάρτο χιουμοριστικά μιας και το νήμα έτσι κι αλλιώς έχει ξεφύγει :)

Spoiler

στη χειρότερη χρησιμοποίησε τη λίστα αγνόησης

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ίσως και να μη χρέωσαν καθόλου τη ρήτρα αναπροσαρμογής (αν είσαι στο Fix).

Fix είμαι και πάντα η ρήτρα (Α.Δ.Α.Φ.Α) χρεώνεται στον εκκαθαριστικό.

Spoiler

image.png.8b17bb60f14195fd8e8fa1388bb6ac3d.png

image.png.dd9aa7cae22cc0fde3741d03e7bc1ab8.png

1 ώρα πριν, korakios είπε

είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά

Αναμένω εκκαθαριστικό από Δεκέμβρη μέχρι Απρίλη με πολύ αγωνία 😥 (τουλάχιστον ξέρω από τώρα μέρος του ποσού)

Επεξ/σία από Tony316
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Αναμένω εκκαθαριστικό από Δεκέμβρη μέχρι Απρίλη με πολύ αγωνία 😥 (τουλάχιστον ξέρω από τώρα μέρος του ποσού)

τουλάχιστον ξέρεις , μεγάλη χαζομάρα πάντως να μη βάζει ΔΑΦΑ στους έναντι , βέβαια δεν είναι τυχαίο ,πέρυσι αφήσανε κόσμο με  έναντι και εκδώσανε εκκαθαριστικούς αργά αφού είχε αυξηθεί το αέριο και βαρέσανε ΔΑΦΑ . Οι πελάτες νόμιζαν οτι ήταν καλό το πρόγραμμα και δεν πήρανε γραμμή οτι είχε αναπροσαρμογή παρα μόνο κατόπιν εορτής . (παράλληλα σταμάτησε να δημοσιεύει τιμές στο Flex που το απογείωσε)

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, korakios είπε

μεγάλη χαζομάρα πάντως να μη βάζει ΔΑΦΑ

Στα κυμαινόμενα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά η τιμή είναι απρόβλεπτη και εκεί

Δημοσ.

Επειδή με όλα αυτά της δεη λέω τον Απρίλιο που κλείνω εξάμηνο και πέφτει στο μισό η ρήτρα αποχώρησης να πάω αλλου,εριξα μια ματιά στο excel του κορακιου, από ότι καταλαβαίνω τα μόνα που αξίζουν είναι της ελιν της βολτον και της nrg χωρίς δέσμευσή η βλέπω κάτι λάθος? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Τιμή για Μαρτιο βγήκε; 

https://www.eex.com/en/market-data/natural-gas/indices

Στο EEX EGIX DAY&MONTH επιλέγεις TTF Month, κελί C31 του excel

2 ώρες πριν, voni892 είπε

Επειδή με όλα αυτά της δεη λέω τον Απρίλιο που κλείνω εξάμηνο και πέφτει στο μισό η ρήτρα αποχώρησης να πάω αλλου,εριξα μια ματιά στο excel του κορακιου, από ότι καταλαβαίνω τα μόνα που αξίζουν είναι της ελιν της βολτον και της nrg χωρίς δέσμευσή η βλέπω κάτι λάθος? 

απλά το νου σου στο nrg prime GAS , κάνουν δώρο τη συνδρομή μέχρι τώρα αλλά μπορεί κάποια στιγμή να τη ξαναβάλουν και να μην το πάρει γραμμή κάποιος όταν (αν) κάνει αίτηση

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.eex.com/en/market-data/natural-gas/indices

Στο EEX EGIX DAY&MONTH επιλέγεις TTF Month, κελί C31 του excel

απλά το νου σου στο nrg prime GAS , κάνουν δώρο τη συνδρομή μέχρι τώρα αλλά μπορεί κάποια στιγμή να τη ξαναβάλουν και να μην το πάρει γραμμή κάποιος όταν (αν) κάνει αίτηση

Ναι το είδα είναι μέχρι 28/2 και το απεκλεισα. Τα άλλα δύο που έχει είναι παρόμοια. Σε θέμα έκδοσης λογαριασμών επικοινωνίας κλπ υπάρχει κάποιος να υπερτερεί ή όλοι επίπεδο δεη? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, voni892 είπε

Ναι το είδα είναι μέχρι 28/2 και το απεκλεισα. Τα άλλα δύο που έχει είναι παρόμοια. Σε θέμα έκδοσης λογαριασμών επικοινωνίας κλπ υπάρχει κάποιος να υπερτερεί ή όλοι επίπεδο δεη? 

η ΔΕΗ είναι πάτος , μέχρι και Ηρών ξεπέρεσε , άρα δεν είναι εταιρία για σύγκριση

η NRG κάθε μήνα βγάζει και παράταση για τη συνδρομή στο prime, στο ρεύμα ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος απο υπηρεσίες για αέριο δεν έχω ιδέα αν αλλάζει κάτι ή γενικά έχει αλλάξει απο τότε που ήμουν 1,5 έτος+

Ελίν που μπήκα , πάλι δεν έχω εμπειρία , δες και Φυσικό Αέριο (όχι το έξτρα) , μάπα ηλεκτρονική εξυπηρέτηση αλλά καλές "τιμές έκπληξη" κάθε μήνα μέχρι τώρα

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, korakios είπε

η ΔΕΗ είναι πάτος , μέχρι και Ηρών ξεπέρεσε , άρα δεν είναι εταιρία για σύγκριση

η NRG κάθε μήνα βγάζει και παράταση για τη συνδρομή στο prime, στο ρεύμα ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος απο υπηρεσίες για αέριο δεν έχω ιδέα αν αλλάζει κάτι ή γενικά έχει αλλάξει απο τότε που ήμουν 1,5 έτος+

Ελίν που μπήκα , πάλι δεν έχω εμπειρία , δες και Φυσικό Αέριο (όχι το έξτρα) , μάπα ηλεκτρονική εξυπηρέτηση αλλά καλές "τιμές έκπληξη" κάθε μήνα μέχρι τώρα

γιατι οχι το extra ? 2 δεν εχει πληρες και extra ? σε αυτο δε δινει 20% ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, το νεo πρόγραμμα της Zenith θα μπεί στο excel? Είναι το Gas Home Now

Επεξ/σία από myronour
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikosbt είπε

γιατι οχι το extra ? 2 δεν εχει πληρες και extra ? σε αυτο δε δινει 20% ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59435052

( κελί Η23 του excel )

3 ώρες πριν, myronour είπε

Καλημέρα, το νεo πρόγραμμα της Zenith θα μπεί στο excel? Είναι το Gas Home Now

μπήκε , δεν έχει καμιά διαφορά με το plus , αντί να τα φάνε με συνδρομή αύξησαν λίγο την προμήθεια και βάλανε 24μηνη δέσμευση

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...