billyst Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Πλήρωσα τον λογαριασμό αερίου από το σάιτ της ΔΕΗ . Σας φάνηκε κατευθείαν η αφαίρεση ποσού; Βλέπω δεν αφαιρέθηκε από την winbank
nikosbt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, billyst είπε Πλήρωσα τον λογαριασμό αερίου από το σάιτ της ΔΕΗ . Σας φάνηκε κατευθείαν η αφαίρεση ποσού; Βλέπω δεν αφαιρέθηκε από την winbank θελει καποιες μερες για να φανει στο σαιτ της δεη.. ισως και στη τραπεζα αυριο.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από nikosbt
hountalass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Η Δεη για αλλαγή στο benefit με δώρο το 50αρικο δεν ήταν μέχρι σήμερα 28/02; Τώρα βλέπω στο site πήγε μέχρι 31/3
The_Judas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, billyst είπε Πλήρωσα τον λογαριασμό αερίου από το σάιτ της ΔΕΗ . Σας φάνηκε κατευθείαν η αφαίρεση ποσού; Βλέπω δεν αφαιρέθηκε από την winbank Αργεί αρκετές μέρες να φανεί. 1 λεπτό πριν, hountalass είπε Η Δεη για αλλαγή στο benefit με δώρο το 50αρικο δεν ήταν μέχρι σήμερα 28/02; Τώρα βλέπω στο site πήγε μέχρι 31/3 συχνό φαινόμενο οι παρατάσεις στη ΔΕΗ.
timlamar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/2/2023 στις 1:34 ΜΜ, gtkminsomnia είπε Αν έχει λάβει κανένας ατομική ειδοποίηση για την επερχόμενη λήξη του συμβολαίου myhome gascontrol 0.05 e/kwh με τη ΔΕΗ και θέλει να την ανεβάσει θα μου ελυνε κάποιες απορίες σχετικά με το το δικαίωμα του Πελάτη για αλλαγή Προμηθευτή (δείτε παρακάτω) Στο αρθρο 5 του συμβολαίου μου με ΔΕΗ gascontrol 0.05 e/kwh αναφέρει => 5.3 Ο Προμηθευτής οφείλει να ενημερώσει με ατομική ειδοποίηση, έγγραφη ή ηλεκτρονική τον Πελάτη για την επικείμενη ημερομηνίας λήξης της σύμβασης 30 ημέρες πριν από τη λήξη της καθώς και για το δικαίωμα του Πελάτη για αλλαγή Προμηθευτή. Αν ο Πελάτης δεν δηλώσει διαφορετικά εγγράφως, η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα σε ετήσια βάση σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον βασικό τιμολόγιο του προμηθευτή της κατηγορίας του Πελάτη Παίρνουν τηλ 30 ημέρες πριν και σε ενημερωνουν
apouxereis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, korakios είπε η ΔΕΗ είναι πάτος , μέχρι και Ηρών ξεπέρεσε , άρα δεν είναι εταιρία για σύγκριση η NRG κάθε μήνα βγάζει και παράταση για τη συνδρομή στο prime, στο ρεύμα ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος απο υπηρεσίες για αέριο δεν έχω ιδέα αν αλλάζει κάτι ή γενικά έχει αλλάξει απο τότε που ήμουν 1,5 έτος+ Ελίν που μπήκα , πάλι δεν έχω εμπειρία , δες και Φυσικό Αέριο (όχι το έξτρα) , μάπα ηλεκτρονική εξυπηρέτηση αλλά καλές "τιμές έκπληξη" κάθε μήνα μέχρι τώρα Διαβάζω τους όρους για το Φυσικό Αέριο και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει 12μηνη δέσμευση(στο extra έχει 24 μηνη). Επίσης δεν βλέπω ούτε αναφορά για πάγιο,ούτε τρόπο υπολογισμού προμήθειας.
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, apouxereis είπε Διαβάζω τους όρους για το Φυσικό Αέριο και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει 12μηνη δέσμευση(στο extra έχει 24 μηνη). δεν έχει 12μηνη δέσμευση αλλά 12μηνη διάρκεια 1 λεπτό πριν, apouxereis είπε Επίσης δεν βλέπω ούτε αναφορά για πάγιο δεν έχει 1 λεπτό πριν, apouxereis είπε ούτε τρόπο υπολογισμού προμήθειας. δεν υπάρχει , είναι όπως τα άλλα προγράμματα με τιμή "'έκπληξη" 1
apouxereis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Aυτό το surprise θα με έκανε να γελάσω...αν δεν μας φύλαγε η δεη την ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη με τις ΤΕΜ...
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, apouxereis είπε Aυτό το surprise θα με έκανε να γελάσω...αν δεν μας φύλαγε η δεη την ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη με τις ΤΕΜ... στο excel χαμηλά έχω ιστορικό με τις τιμές σε σχέση με TTF , βέβαια δε σημαίνει οτι τον επόμενο μήνα θα έχει την ίδια αναλογία , άγνωστο 1
apouxereis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Aυριο συμπληρώνω 6μηνο στη ΔΕΗ,είμαι για να φευγω..πάλι καλά που βγαλαν λογαριασμό να πληρώσω(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)
gtkminsomnia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, timlamar είπε Παίρνουν τηλ 30 ημέρες πριν και σε ενημερωνουν Σου λένε οτι με τη λήξη του gascontrol μεταφέρεσαι αυτόματα σε benefit αορίστου χρόνου χωρίς penalty προωρης αποχώρησης ?
korakios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gtkminsomnia είπε Σου λένε οτι με τη λήξη του gascontrol μεταφέρεσαι αυτόματα σε benefit αορίστου χρόνου χωρίς penalty προωρης αποχώρησης ? δεν τα ξέρουν αυτά συνήθως , για οτιδήποτε χρειαστείς στέλνεις μέσω της φόρμας στο site και αν δεν απαντήσουν myrae .*** Ότι και να σου πουν στο τηλέφωνο (αν σου πουν και δε στείλουν ένα αόριστο μήνυμα στο viber) ,μη το δίνεις σημασία .... εκτός αν έχεις όρεξη για κουβέντα και να τους βοηθήσεις να περάσει και η δύσκολη ώρα του μεροκάματου *** edit : όχι οτι στο myrae ιδρώνει το αυτί τους , πχ μου απάντησαν οτι σύμφωνα με το τάδε (που αφορά το μηχανισμό για το ρεύμα) δεν εφαρμόζεται ρήτρα αποχώρησης 😁 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από korakios
Dimperor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 καλησπέρα σας τωρα που ληγει το gascontrol με τα 0,05 που συμφέρει να πάμε; μας παει στο benefit αυτοματα χωρις ρητρα αποχωτησης ομως μπορουμε να παρουμε και το 50 ευρω με 24 μηνο συμβόλαιο εσεις που σας ληγει το gascontrol που θα πάτε;;; 1
tollisth Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Dimperor είπε καλησπέρα σας τωρα που ληγει το gascontrol με τα 0,05 που συμφέρει να πάμε; μας παει στο benefit αυτοματα χωρις ρητρα αποχωτησης ομως μπορουμε να παρουμε και το 50 ευρω με 24 μηνο συμβόλαιο εσεις που σας ληγει το gascontrol που θα πάτε;;; Λήγει και σε εμένα τέλος του μήνα,προσωπικά θα το αφήσω να πάει αυτόματα στο benefit χωρίς την δέσμευση και βλέπω από Σεπτέμβριο πως θα είναι η κατάσταση,πάντως λογαριασμός ακόμη δεν έχει έρθει σε εμένα 3
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους, έχω ανοίξει αίτημα στην myRAE από 23/02 για το ότι δεν μπήκε η έκπτωση ΔΕΠΑ σε σταθερά και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Εσείς είχατε μήπως καλύτερη τύχη; ΥΓ. εδώ να μου πεις έχω ανοίξει αίτημα από 05/09/2022, για την ρήτρα αναπροσαρμογής (αφού είχα ανοίξει άλλα 3 αιτήματα πιο πριν και αναγκαζόμουν να τα κλείνω) και ακόμαααααα περιμένω να μου απαντήσει..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις