Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Καλησπερα , εκανα αιτημα στο myrae και ειναι σε κατασταση υποβολης αιτηματος . Απλα περιμενω μεχρι να προχωρησει ? Περσι θυμαμαι το ειχαν λαβει αμεσα και με ειχαν ενημερωσει και την αλλη μερα απτην ζενιθ

και ΣτΚ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59684153

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν το "παράπονο" το έχω κάνει στον προμηθευτεί μέσω myRae το αναφέρω εκεί που λέει αν έχω έρθει σε επαφή με τον προμηθευτεί ή δεν το αναφέρω καν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Αν το "παράπονο" το έχω κάνει στον προμηθευτεί μέσω myRae το αναφέρω εκεί που λέει αν έχω έρθει σε επαφή με τον προμηθευτεί ή δεν το αναφέρω καν;

το λινκ το πάτησες ?

Στις 23/2/2023 στις 7:01 ΜΜ, korakios είπε

(ΣτΚ δεν αναφέρετε για myrae ούτε στο myrae για ΣτΚ)

επίσης στο myrae υποτίθεται οτι έχεις πρώτα έρθει σε επικοινωνία με τον πάροχο (αμφισβήτηση / παράπονο κτλ edit ή δεν απάντησε καθόλου)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Ήρθε η ώρα να ξεβολευτω 🥲 ωραία ήταν απο πέρσι που είχα το σταθερό 0.05 η kwh . Βλέπω ότι δεν υπάρχει πια καν σταθερό πρόγραμμα. Λήγει τον 21/4 το βλέπω για benefit της ΔΕΗ τη γνώμη σας και διάβασα για excel αρχείο που βλέπεις περίπου τι σε συμφέρει..όμως μιλάμε για κυμενομενο με δέσμευση 2!! Χρονιά όπως λέει η ΔΕΗ και δε μπορώ να αποφασίσω..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tselotrelo είπε

Καλησπέρα

Ήρθε η ώρα να ξεβολευτω 🥲 ωραία ήταν απο πέρσι που είχα το σταθερό 0.05 η kwh . Βλέπω ότι δεν υπάρχει πια καν σταθερό πρόγραμμα. Λήγει τον 21/4 το βλέπω για benefit της ΔΕΗ τη γνώμη σας και διάβασα για excel αρχείο που βλέπεις περίπου τι σε συμφέρει..όμως μιλάμε για κυμενομενο με δέσμευση 2!! Χρονιά όπως λέει η ΔΕΗ και δε μπορώ να αποφασίσω..

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΗΞΗ 15/3 

ΣΚΟΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ BENEFIT ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΧΑΝΩ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dimperor είπε

ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ

Φυσικό αέριο οικιακό πλήρες χωρίς πάγιο και χωρίς δέσμευση. 

• Like 1
Δημοσ.

Συνδέθηκα απλά για να ενημερώσω οτι ήρθε λογαριασμος ΦΑ ΔΕΗ! ειμαι στο σταθερο του 0,125 (πηγα στο κυμαινομενο αμεσα φυσικα τωρα που επεσε το TTF).

Παρεπιπτοντως, η έκδοση λογαριασμου εγινε στις 17/2 με ληξη πληρωμης στις 13/3, για το διαστημα 5/10-20/11/2022

Δεν εχει εφαρμοστει ουτε σε μενα η επιδοτηση ΔΕΠΑ και θα κάνω τα ανάλογα παράπονα, ακομα και αν το ποσο ειναι αμελητέο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πλήρωσα τον λογαριασμού χθες η προχθές δεν θυμάμαι καλά και ακόμη δεν φαίνεται ότι πλήρη στo ebill..

Μέσω ebill έγινε η πληρωμή. 

Τι γίνεται? 

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω νέο συμβόλαιο στην zeniθ από Οκτ 2022 ( gas easy home) με σταθερή τιμή.Οι λογαριασμοί για τα δίμηνα Οκτ -Δεκ 22 και Δεκ - Φεβ 23 ήρθαν απίστευτα υψηλοί.Πείτε μου σας παρακαλώ τι συμφέρει τελικά συμβόλαιο με σταθερή και ρήτρα αναπροσαρμογής ή κυμαινόμενη τιμή χωρίς ρήτρα;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Παιδιά πλήρωσα τον λογαριασμού χθες η προχθές δεν θυμάμαι καλά και ακόμη δεν φαίνεται ότι πλήρη στo ebill..

θέλουνε 5-6 ημέρες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Μέσω ebill έγινε η πληρωμή. 

Τι γίνεται? 

Spoiler

Θελει 2-3 μερες να φανει μην αγχώνεσαι,αν μπεις στο ebanking σου φαινεται ποτε την εκανες  

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JETTA2008tsi είπε

Καλησπέρα.Εχω νέο συμβόλαιο στην zeniθ από Οκτ 2022 ( gas easy home) με σταθερή τιμή.

δεν είναι σταθερή , έχεις ρήτρα αναπροσαρμογής όπως διαπίστωσες

συμπυκνωμένα κάνεις αυτά

Οι λογαριασμοί για τα δίμηνα Οκτ -Δεκ 22 και Δεκ - Φεβ 23 ήρθαν απίστευτα υψηλοί.

ναι , όσοι χρησιμοποίησαν αέριο για θέρμανση και δεν ήταν με χαμηλό σταθερό τους ήρθε κεραμίδα όπως πέρυσι

Πείτε μου σας παρακαλώ τι συμφέρει τελικά συμβόλαιο με σταθερή και ρήτρα αναπροσαρμογής ή κυμαινόμενη τιμή χωρίς ρήτρα;

υπάρχουν

1. τα σταθερά (τέλος)

2. με βασική προμήθεια και ρήτρα

3. βάσει TTF και προμήθεια

4. βάσει TTF ,συν ρήτρα στο TTF και προμήθεια (πλέον ευτυχώς όχι εμπορικά , έχουν ξεμείνει κάποιοι στην Προτέργια που έσφαξε)

εσύ είσαι στο 2

κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης αναρτησης , βάλε ετήσια κατανάλωση σε kw και παίξε με τιμές TTF να καταλάβεις περίπου διαφορές βλέποντας τη στήλη "Ε" Τελική

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
3 ώρες πριν, JETTA2008tsi είπε

Καλησπέρα.Εχω νέο συμβόλαιο στην zeniθ από Οκτ 2022 ( gas easy home) με σταθερή τιμή.Οι λογαριασμοί για τα δίμηνα Οκτ -Δεκ 22 και Δεκ - Φεβ 23 ήρθαν απίστευτα υψηλοί.Πείτε μου σας παρακαλώ τι συμφέρει τελικά συμβόλαιο με σταθερή και ρήτρα αναπροσαρμογής ή κυμαινόμενη τιμή χωρίς ρήτρα;

δεν ηξερες δεν ρωταγες? οπουδηποτε και να πας θα εισαι καλυτερα απο αυτο το εκτρωμα που εισαι τωρα.χρεωνουν οτι θελουν αυτοι.φυγε αμεσα απο αυτους και μην περιμενεις γιατι τελειωσε ο χειμωνας.ακομα και με παγια μονο θα αρχισουν τα εναντι-εκκαθαριστικος και τελικα θα φας κατραπακια

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dasnowy είπε

Φυσικό αέριο οικιακό πλήρες χωρίς πάγιο και χωρίς δέσμευση. 

έχει κανονικά δέσμευση και 24 μήνες και ακριβά ποσά για αλλαγη

image.png.1d8e5d1c5f85473157e1dc5d07920f42.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dimperor είπε

έχει κανονικά δέσμευση και 24 μήνες και ακριβά ποσά για αλλαγη

image.png.1d8e5d1c5f85473157e1dc5d07920f42.png

το extra έχει , όχι το απλό (το extra δε συμφέρει)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...