Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bγήκε λογαριασμός αερίου ΔΕΗ... κλασικά δε φαίνεται ακόμα το pdf.

Το θετικό είναι ότι αγνόησαν την καταμέτρηση που έγινε αρχές Γενάρη και έβγαλαν τελικό μια και καλή (03/11/2022-22/01/2023). Οπότε μετά κι από αυτή την αμφισβητήσω θα στείλω κι εγώ ΣτΚ.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Βγήκε και σε μένα για 23/12 έως 21/02.

Από 1η Φεβρουαρίου υποτίθεται στο GasBenefit, αλλά επειδή κλασικά γίνεται "αναλογικά" η χρέωση λόγω έλλειψης μέτρησης, οι κρύες μέρες του Φεβρουαρίου χρεώθηκαν αρκετά με το GasControl του 0.125.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπίζω να μην πάρουν σοβαρά το ληξη λογαριασμου 13/4 που αναφέρει για διορια πληρωμης σε εναν μηνα δλδ να τα πληρωσουμε ολα αυτα (ακόμα δεν εχει αναρτηθεί το pdf) 

επισης απο οτι διαβασα πιο πανω υποτιθεται θα βγαλουν διορθωτικούς με τις εκπτωσεις της δεπα?? δεν ειναι αυτος ο "κανονικος"λογαριασμος δλδ??

Επεξ/σία από Funny__boy
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

επισης απο οτι διαβασα πιο πανω υποτιθεται θα βγαλουν διορθωτικούς με τις εκπτωσεις της δεπα??

που το διάβασες αυτό ?

Δημοσ.

Κουφαθηκα...4/11 μέχρι 1/3 1405 με την έκπτωση στο 50€ που μας ενημέρωσαν λόγο ταλαιπωρίας το οποίο δεν πέρασε ακόμα ούτε pdf ήρθε..τι γίνεται ρε παιδιά μας ξεκεφαλιασαν η μου φαίνεται...μόνο σε μένα φαίνονται πολλά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Billar990repl είπε

Κουφαθηκα...4/11 μέχρι 1/3 1405 με την έκπτωση στο 50€ που μας ενημέρωσαν λόγο ταλαιπωρίας το οποίο δεν πέρασε ακόμα ούτε pdf ήρθε..τι γίνεται ρε παιδιά μας ξεκεφαλιασαν η μου φαίνεται...μόνο σε μένα φαίνονται πολλά..

εμενα 355 κυβικα (τα χω μετρησει εγω περιπου γιατι δε τα βλεπω ακομα στο λογαριασμο) απο 26/10 εως 24/02 ηρθε 485e εχω 80 τμ σπιτι και το χω ολη μερα στους 20 συνεχως Νεα Κηφισια (εως 16/01 ειχα gascontrol 0.125 μετα benefit)

Επεξ/σία από nikosbt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, marmagia είπε

Αυτοί ισχυρίζονται ότι θα εκδοσουν νέο λογαριασμό τέλη του μήνα. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Από την άλλη όσο άχρηστοι και να είναι αφενός θέλουν τα λεφτά τους και αφετέρου έχουν θεωρητικά εμπειρία έκδοσης λογαριασμών από το ρεύμα στην ώρα τους λογικά μιλώντας θα πρέπει κάποια στιγμή να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και θα το φτιάξουν το ρημάδι το -δημοσιοϋπαλληλικό τους- σύστημα .  

@korakiosεδω

επισης μεσα στον λογαριασμο υποτιθεται ειναι και η εκπτωση του κρατους??

Επεξ/σία από Funny__boy
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Funny__boy said:

@korakiosεδω

Αυτό νομίζω ότι είναι για τον λογαριασμό που βγήκε σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Billar990repl είπε

αν έκαιγες αέριο για θέρμανση νορμάλ είναι

19 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

@korakiosεδω

δεν αναφέρθηκε κάτι για διορθωτικό

αν μπέρδεψες το σημείο "νέο λογαριασμό" , εννοεί ...εχμμμ... νέο λογαριασμό, όχι κάποια διόρθωση

στη ΡΑΕ και ΣτΚ έστειλες ?

• Confused 1
Δημοσ.

Mε υπογραφή συμβολαίου Οκτώβριο και 1η ενεργοποίηση αρχές Νοεμβρίου βγήκε σήμερα το ποσό στο Ebill της ΔΕΗ. 

2 ερωτήσεις:

1. Γνωρίζουμε, εμπειρικά, σε πόσες ημέρες από την εμφάνιση του ποσού στο ebill είναι διαθέσιμο τo pdf της ανάλυσης?

2. Στο ποσό που βλέπω λογικά συμπεριλαμβάνονται και τα 100 ευρώ εγγύηση, εφόσον δεν έχω ακόμη ενεργοποιήσει την πάγια εντολή. Σωστά?

4 ώρες πριν, billyst είπε

Εμένα με ήρθε από 03/11 έως 03/03 ..Ο μοναδικός είμαι;

Και σε εμένα Νοεμβριο με Μάρτιο ήρθε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, billyst είπε

Εμένα με ήρθε από 03/11 έως 03/03 ..Ο μοναδικός είμαι;

Οχι βεβαια , 7/11/2022 εως 8/3/2023 μου ηρθε λογαριασμος..

Καταναλωση μετρημενη απο εμενα 290 κυβικα περιπου για περιοδο 120 ημερων στα 198 ευρω.

Συμφωνα με τηλεφωνημα τους στη τιμη συμπεριλαμβανεται και η γνωστη εκπτωση των 50 ευρω..

Θα δειξει αν την εχουν περασει τελικα οταν αναρτηθουν οι λογαριασμοι σε pdf.

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

δεν αναφέρθηκε κάτι για διορθωτικό

αν μπέρδεψες το σημείο "νέο λογαριασμό" , εννοεί ...εχμμμ... νέο λογαριασμό, όχι κάποια διόρθωση

στη ΡΑΕ και ΣτΚ έστειλες ?

ετσι οπως το κολλησε και στον γραπτο λογο φαινοταν σαν διορθωτικος κατι 

δεν εχω στειλει πουθενα ειμαι ασχετος! ειναι μεσα η εκπτωση του κρατους σε αυτο που ηρθε τωρα?? λογικα ναι ετσι??

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

ειναι μεσα η εκπτωση του κρατους σε αυτο που ηρθε τωρα?? λογικα ναι ετσι??

όχι (επίσης έκπτωση της ΔΕΠΑ είναι , όχι κρατική ΤΕΜ)

4 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

δεν εχω στειλει πουθενα ειμαι ασχετος!

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59684153

ότι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς

39 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

1. Γνωρίζουμε, εμπειρικά, σε πόσες ημέρες από την εμφάνιση του ποσού στο ebill είναι διαθέσιμο τo pdf της ανάλυσης?

μια εβδομάδα πάνω/κάτω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...