Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Ορίστε και το δικό μου με κατανάλωση 120 ημερών 

πέρυσι τέτοια εποχή από Νοέμβριο έως Απρίλιο είχα πληρώσει σύνολο 671€ με σχεδόν ίδια κατανάλωση πάνω κάτω.

271F9805-CB7D-437E-ADB3-08B3896FAEE6.jpeg

ΔΕΗ είχες?

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

ΔΕΗ είχες?

Όχι,προτεργια είχα κυμαινόμενο,ενώ αυτό είναι σταθερό.

Επίσης τώρα είδα στο mythermansi ότι δεν έχουν κάνει διασταύρωση τον προηγούμενο λογαριασμό που είχα δηλώσει,υπάρχει περίπτωση να μην τον πιάνουν ή δεν έχουν κάνει ακόμα την διασταύρωση επειδή δηλώθηκε τέλη Φλεβάρη?!

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Drake27 είπε

πέρυσι τέτοια εποχή από Νοέμβριο έως μαρτιο είχα πληρώσει σύνολο 671€ με σχεδόν ίδια κατανάλωση πάνω κάτω.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/668572-καταναλωση-φυσικου-αεριου/?do=getNewComment

και

4 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Επίσης τώρα είδα στο mythermansi ότι δεν έχουν κάνει διασταύρωση τον προηγούμενο λογαριασμό που είχα δηλώσει,υπάρχει περίπτωση να μην τον πιάνουν ή δεν έχουν κάνει ακόμα την διασταύρωση επειδή δηλώθηκε τέλη Φλεβάρη?!

https://www.insomnia.gr/forums/topic/758984-ερώτηση-επίδομα-θέρμανσης/?do=getNewComment

συνέχεια στα αντίστοιχα θέματα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Tony316 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.1473d59780fffa6611b94afb8d74a4df.png

κοντά είναι 0,065+0,004-0,015=0,054

44 λεπτά πριν, kirileman είπε

Νομίζω ότι υπάρχει λάθος, αλλά είναι υπέρ μου. 😊

μοιραζει λεφτά η μηχανογράφηση 😛

εκτός αν (δε θυμάμαι) , έκλεισες απο control σε benefit αργότερα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

το ερώτημα παραμένει χωρίς απάντηση: η Έκπτωση/κουπόνι 30ευρώ που δεν εμφανίζεται σε όλους τι είναι;

Το -50 Goodwill είναι λόγω καθυστέρησης στην έκδοση λογαριασμών αλλά το -30 δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα...

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

μοιραζει λεφτά η μηχανογράφηση 😛

εκτός αν (δε θυμάμαι) , έκλεισες απο control σε benefit αργότερα

Μια χαρά είναι ο λογαριασμός. Υπέροχος. Δεν έχει εκδοθεί σωστότερος λογαριασμός στη χώρα από την ίδρυσή της. 😋

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tempo είπε

Το -50 Goodwill είναι λόγω καθυστέρησης στην έκδοση λογαριασμών αλλά το -30 δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα...

συνήθωςτο άλλο πεδίο (έκπτωση/κουπόνι) είναι 50 που αφορά τη νέα σύμβαση του benefit

30€ δεν έχω ιδέα , μπορεί για ηθική βλάβη 😁

είχε και άλλος 30άρι εδώ ? Σε δίπλα φόρουμ κάποιος πήρε 100

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, korakios είπε

συνήθωςτο άλλο πεδίο (έκπτωση/κουπόνι) είναι 50 που αφορά τη νέα σύμβαση του benefit

30€ δεν έχω ιδέα , μπορεί για ηθική βλάβη 😁

είχε και άλλος 30άρι εδώ ? Σε δίπλα φόρουμ κάποιος πήρε 100

Ναι εγώ 

δύο εκπτώσεις....  Goodwill  50  και Έκπτωση/Κουνούπι  80 ... 50 για την αλλαγή σε benefit τα επιπλέον 30 δεν ξέρω από που προκύπτουν

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/page/796/#comment-59723408

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έβαλαν ,-50 goodwil,-50 αλλαγή προγράμματος σε benefit,και -50€ άγνωστος λόγος τα έχει μαζί με τα -50 της αλλαγής προγράμματος ,σύνολο εκπτώσεων  -150€

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.

Έλαβα επίσης τα 30€ ως έκπτωση/κουπόνι για διάστημα 12/11/22 - 10/1/23. Το δικό μου ετήσιο gascontrol με 0,05€/kwh έληγε στις 31/11/22 αλλά στο myΔΕΗ δεν έγινε αυτόματη αλλαγή στο benefit και εμφανιζόταν ενεργό το gascontrol μέχρι και τις 1/2/23 που έκανα μόνος μου εγγραφη στο.benefit. 

Επειδή τα 30€ σαν ποσό ταυτίζονται με την προωθητική ενέργεια εγγραφής στο Gas Control όσο υπήρχε, πιθανόλογώ ότι το δίνουν σε όσους το σύστημα myΔΕΗ τους διατήρησε  στο Gas Control και μετά την ετήσια διάρκεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, microtera είπε

Έλαβα επίσης τα 30€ ως έκπτωση/κουπόνι για διάστημα 12/11/22 - 10/1/23. Το δικό μου ετήσιο gascontrol με 0,05€/kwh έληγε στις 31/11/22 αλλά στο myΔΕΗ δεν έγινε αυτόματη αλλαγή στο benefit και εμφανιζόταν ενεργό το gascontrol μέχρι και τις 1/2/23 που έκανα μόνος μου εγγραφη στο.benefit. 

Επειδή τα 30€ σαν ποσό ταυτίζονται με την προωθητική ενέργεια εγγραφής στο Gas Control όσο υπήρχε, πιθανόλογώ ότι το δίνουν σε όσους το σύστημα myΔΕΗ τους διατήρησε  στο Gas Control και μετά την ετήσια διάρκεια. 

Εγω έκανα την αλλαγη  gascontrol σε benefit  2..3 ημέρες πριν την λήξη και μου έβαλαν τα 30 ευρώ...

Εσένα πιθανόν δικαιωματικά στο έδωσαν .... επειδή έληγε 31/11 😄😃🙃

Επεξ/σία από teot
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...