Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/3/2023 στις 3:39 ΜΜ, stelakis1914 είπε

Με την έκπτωση των 50€ που έδωσαν, ρεφάρισαν την έκπτωση ΔΕΠΑ που μας έφαγαν. Στην περίπτωση μου ήμουν περισσότερο κερδισμένος με αυτή την εξέλιξη.

Πάμε τώρα να πάρουνε τις δόσεις του επιδόματος θέρμανσης που στερηθήκαμε! 

Καταλαβαίνω πως δεν το έγραψες με καμία κακή πρόθεση , όμως να θυμίσω σε όλους πως δεν ζούμε όλοι σε πολυκατοικίες σε πόλεις. 
Υπάρχουμε και εμείς με μονοκατοικίες σε επαρχία ή πόλεις με πιο αραιή δόμηση που για να θερμανθεί χρειάζεται 10++cm^3 κάθε μέρα οπότε δεν μας έφαγαν μόνο 50€...
Άρα ας μην γλυκαίνουμε την κοροιδία που δεχτήκαμε για άλλη μία φορά και κανείς δεν υπάρχει για να διορθώσει!!

Δημοσ.

Σήμερα λήγει το φτηνό πρόγραμμα ΔΕΗ myhome gascontrol 0.05 ευρώ/kwh  και μπαίνω αυτόματα στο ακριβό gas benefit.

Πως θα με χρεώσουν αφου δεν γίνεται καταμέτρηση σήμερα ?

Υπάρχει τρόπος να ζητήσω εκτακτη καταμέτρηση ή να τους ενημερώσω εγώ ?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

Σήμερα λήγει το φτηνό πρόγραμμα ΔΕΗ myhome gascontrol 0.05 ευρώ/kwh  και μπαίνω αυτόματα στο ακριβό gas benefit.

Πως θα με χρεώσουν αφου δεν γίνεται καταμέτρηση σήμερα ?

Υπάρχει τρόπος να ζητήσω εκτακτη καταμέτρηση ή να τους ενημερώσω εγώ ?

Τι ακριβό; Παίζει να είναι και πιο φθηνό σε λίγο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τι ακριβό; Παίζει να είναι και πιο φθηνό σε λίγο.

απο το excel γραμμη 13 ΔΕΗ myhome gasbenefit δείχνει 0.21 (ακριβό σε σχέση 0.05) , μηπως κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά ?

Επεξ/σία από gtkminsomnia
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

απο το excel γραμμη 13 ΔΕΗ myhome gasbenefit δείχνει 0.21 , μηπως κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά ?

Τι TTF έβαλες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, geo307cc είπε

Ρε παιδιά, είναι λογικό αυτό το ποσό με τον θερμοστάτη στο 19 κάθε μέρα; 

Spoiler

Screenshot_2023-03-26-11-44-12-532_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

To παλιό benefit έχεις; Moυ φαίνεται ότι ξέχασαν να  σου βάλουν την έκτπωση 30%.

Γιατί το Γενάρη το ttf ήταν 0.119 + 0.4 προμήθεια = 0.159

Φεβρουάριος ttf 0.064 + 0.4 προμήθεια = 0.104

Δηλαδή σου χρωστάνε 96,59+633,5+82,51 = 812.6 * 30% = 243.7 + 6% = 258.32

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, geo307cc είπε

Ρε παιδιά, είναι λογικό αυτό το ποσό με τον θερμοστάτη στο 19 κάθε μέρα; 

Screenshot_2023-03-26-11-44-12-532_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

που μενεις? ποσα τμ ειναι το σπιτι εχεις καψει αρκετα για 19 βαθμους.. 

Δημοσ.

Για καταναλώσεις, θερμοστάτες κλπ συνεχίστε τη συζήτηση εδώ.

Για το παρόν θέμα, το πρόβλημα είναι η μη απόδοση της έκπτωση 30%. @geo307cc To είχες υπογράψει το παλιό benefit ή άφησες να ανανεωθεί η σύμβαση αορίστου; Αν το υπέγραψες, σου έδωσαν αντίγραφο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 50αρικο δεν το βλέπω πουθενά σαν έκπτωση, από 20/12 έως 23/2 μου ήρθε 547 

Επεξ/σία από teopanta1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

To παλιό benefit έχεις; Moυ φαίνεται ότι ξέχασαν να  σου βάλουν την έκτπωση 30%.

Γιατί το Γενάρη το ttf ήταν 0.119 + 0.4 προμήθεια = 0.159

Φεβρουάριος ttf 0.064 + 0.4 προμήθεια = 0.104

Δηλαδή σου χρωστάνε 96,59+633,5+82,51 = 812.6 * 30% = 243.7 + 6% = 258.32

Είναι το gasbenefit το οποίο είχε γίνει αρχικό συμβόλαιο τέλη Οκτωβρίου 22 και έχει ισχύ για 2 χρόνια. Επειδή έχω λίγο καιρό να παρακολουθήσω το θέμα, η έκπτωση αυτή 30% ποιους αφορά; Μακάρι να είναι όπως τα λες.. 

2 ώρες πριν, nikosbt είπε

που μενεις? ποσα τμ ειναι το σπιτι εχεις καψει αρκετα για 19 βαθμους.. 

Καρδίτσα μέσα στην πόλη, το σπίτι είναι περίπου 80 τετραγωνικά μέτρα αλλά έχει απώλειες λόγω παλαιών κουφωμάτων και τζαμιών και χωρίς μόνωση. 

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Για καταναλώσεις, θερμοστάτες κλπ συνεχίστε τη συζήτηση εδώ.

Για το παρόν θέμα, το πρόβλημα είναι η μη απόδοση της έκπτωση 30%. @geo307cc To είχες υπογράψει το παλιό benefit ή άφησες να ανανεωθεί η σύμβαση αορίστου; Αν το υπέγραψες, σου έδωσαν αντίγραφο;

Ήταν αρχικό συμβόλαιο, η πρώτη φορά μετά την αρχική αίτηση για σύνδεση αερίου. Ήταν νομίζω το μόνο πρόγραμμα που υπήρχε τότε. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, geo307cc είπε

Ήταν αρχικό συμβόλαιο, η πρώτη φορά μετά την αρχική αίτηση για σύνδεση αερίου. Ήταν νομίζω το μόνο πρόγραμμα που υπήρχε τότε. 

ημερομηνία αρχικής εκπροσώπησης της παροχής ? (Είναι η ημερομηνία που γράφει ο 1ος λογαριασμός που σου ήρθε)

περι καταναλώσεων , τετραγωνικών κτλ στο άλλο νήμα 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

ημερομηνία αρχικής εκπροσώπησης της παροχής ? (Είναι η ημερομηνία που γράφει ο 1ος λογαριασμός που σου ήρθε)

περι καταναλώσεων , τετραγωνικών κτλ στο άλλο νήμα 

27/10/22, από τότε ξεκίνησε. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, geo307cc είπε

27/10/22, από τότε ξεκίνησε. 

ok, άρα δεν είναι ανανέωση και η χρέωση σίγουρα είναι TTF+0,04 -30% και όχι 1,03 x Τιμή TTF* +0,004

Επίσης δεν απάντησες αν πήρες συμβόλαιο στα χέρια . Αν δεν έχεις συμβόλαιο , την αίτηση την έκανες ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα ?

πας στο

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/

πατάς στο "Βοήθεια" κάτω χαμηλά , επιλέγεις Φυσικό Αέριο και Διευκρινήσεις Χρεώσεων Πιστώσεων

και ανάλογα τι θα απαντήσεις στα ερωτήματα το συνεχίζουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...