Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, korakios είπε

ok, άρα δεν είναι ανανέωση και η χρέωση σίγουρα είναι TTF+0,04 -30% και όχι 1,03 x Τιμή TTF* +0,004

Επίσης δεν απάντησες αν πήρες συμβόλαιο στα χέρια . Αν δεν έχεις συμβόλαιο , την αίτηση την έκανες ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα ?

πας στο

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/

πατάς στο "Βοήθεια" κάτω χαμηλά , επιλέγεις Φυσικό Αέριο και Διευκρινήσεις Χρεώσεων Πιστώσεων

και ανάλογα τι θα απαντήσεις στα ερωτήματα το συνεχίζουμε

Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικα. Έκανα και αυτό που μου είπες. Όταν πάω σπίτι θα απαντήσω για σιγουριά, έχω τα αρχεία στον υπολογιστή. Ευχαριστώ πολύ! Θα ενημερώσω σε λίγες ώρες. 

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ξερω οτι ειναι λαθος το νημα αλλα στο αλλο δεν μου απαντησε κανεις!!

Στο επιδομα θερμανσης βαζετε το ποσο του λογαριασμου που ερχεται με τις εκπτωσεις των 50ρικων ή βαζετε κανονικα τα ποσα χωρις τις εκπτωσεις?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, geo307cc είπε

Επειδή έχω λίγο καιρό να παρακολουθήσω το θέμα, η έκπτωση αυτή 30% ποιους αφορά;

Aφορά όσους υπέγραψαν το παλιό benefit που είχε τιμή (TTF+0.04) -30%

Eσένα σου χρέωσαν το TTF + 0.04 προμήθεια, αλλά δε σου έβαλαν την έκπτωση.

Γι'αυτό πρέπει να βρεις την αίτηση που υπέγραψες, ή να ζητήσεις να σου στείλουν αντίγραφο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, korakios είπε

ok, άρα δεν είναι ανανέωση και η χρέωση σίγουρα είναι TTF+0,04 -30% και όχι 1,03 x Τιμή TTF* +0,004

Επίσης δεν απάντησες αν πήρες συμβόλαιο στα χέρια . Αν δεν έχεις συμβόλαιο , την αίτηση την έκανες ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα ?

πας στο

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/

πατάς στο "Βοήθεια" κάτω χαμηλά , επιλέγεις Φυσικό Αέριο και Διευκρινήσεις Χρεώσεων Πιστώσεων

και ανάλογα τι θα απαντήσεις στα ερωτήματα το συνεχίζουμε

Τελικα δεν εχω αντιγραφο του συμβολαιου ενω νομιζα πως ειχα γιατι σε αυτα τα ζητηματα προσπαθω να ειμαι καλυμμενος για οτιδηποτε..Ζητησα οπως μου ειπες εσυ και ο @ekrepali με αιτημα και την διευκρινηση χρεωσεων αλλα και αντιγραφο συμβολαιου.Θα ενημερωσω αμεσα για τις απαντησεις.Σας ευχαριστω!

Επεξ/σία από geo307cc
Δημοσ.
9 ώρες πριν, geo307cc είπε

Τελικα δεν εχω αντιγραφο του συμβολαιου ενω νομιζα πως ειχα γιατι σε αυτα τα ζητηματα προσπαθω να ειμαι καλυμμενος για οτιδηποτε..Ζητησα οπως μου ειπες εσυ και ο @ekrepali με αιτημα και την διευκρινηση χρεωσεων αλλα και αντιγραφο συμβολαιου.Θα ενημερωσω αμεσα για τις απαντησεις.Σας ευχαριστω!

Aυτή τη σελίδα υπογεγγραμένη θα'πρεπε να'χεις. 🔽

Μέχρι να τη βρουν και να στη στείλουν μπορεί να περάσουν και 2-3 μήνες, είναι τα ζώα μου αργά.

Σημασία έχει ότι δεν υπάρχει άλλο κυμαινόμενο πρόγραμμα με 0.04 προμήθεια, μόνο αυτό ήταν. Και είχε και 30% έκπτωση.

myhome-gasbenefit-_04_2022.pdf

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billyst είπε

Παιδιά αν πληρώσω το λογαριασμό κάνα διβδομαδο μετά την λήξη θα με βάλουν τόκους ;

Το πιο επίφοβο είναι να στείλουν αίτημα διακοπής στην ΕΔΑ. Διακανονισμό δε κάνουν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το πιο επίφοβο είναι να στείλουν αίτημα διακοπής στην ΕΔΑ. Διακανονισμό δε κάνουν;

240 είναι το πόσο καλό είναι απλά έχω υπερβολικά έξοδα αυτό το μήνα 

Δημοσ.

Έχει χάσει τη μπάλα η ΔΕΗ ; Μου ήρθε εκκαθαριστικός μέχρι τέλη Γενάρη αρνητικός να πάω πάρω 20 ευρώ . Wtf ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ίδια και γω, σε 2 διαφορετικές οικίες μου ήρθαν πιστωτικοί (ο ένας ρεύμα, ο άλλος αέριο)

Ουδέποτε είχα ξαναδεί πιστωτικούς. 

Λογικά θα το αναβαθμίσουν πάλι το σύστημα :rolleyes:

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Καλημέρα σας, η ΔΕΗ σε ερώτημα μου μέσω ΡΑΕ  σχετικα με την μη εφαρμογη της κρατικής επιδότησης στους λογαριασμούς, μου απάντησε οτι ισχύει ΜΟΝΟ για τα  προϊόντα κυμαινόμενης τιμής. Είναι σωστό αυτο; Οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΝ και της ΔΕΠΑ ανέφεραν οτι θα είναι οριζόντια η επιδότηση. Η ΔΕΗ μέχρι πριν λίγους μήνες έγραφε  στο site της οτι οι εκπτώσεις αφορούν ΟΛΑ τα τιμολόγια.

DEI ekptosi depa.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/3/2023 στις 3:27 ΜΜ, korakios είπε

συνήθωςτο άλλο πεδίο (έκπτωση/κουπόνι) είναι 50 που αφορά τη νέα σύμβαση του benefit

30€ δεν έχω ιδέα , μπορεί για ηθική βλάβη 😁

είχε και άλλος 30άρι εδώ ? Σε δίπλα φόρουμ κάποιος πήρε 100

Κι εγω είχα 30αρι κουπόνι, χωρίς προφανή λόγο.... το gascontrol 0.05 που έχω λήγει 8/4/23 οπότε δεν μπορεί να σχετίζεται με αλλαγή σε benefit που ΔΕΝ ζήτησα...

image.jpeg.891e90ccfeb055560dd38c33abf155de.jpeg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kpaleogiannis είπε

Καλημέρα σας, η ΔΕΗ σε ερώτημα μου μέσω ΡΑΕ  σχετικα με την μη εφαρμογη της κρατικής επιδότησης στους λογαριασμούς, μου απάντησε οτι ισχύει ΜΟΝΟ για τα  προϊόντα κυμαινόμενης τιμής. Είναι σωστό αυτο; Οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΝ και της ΔΕΠΑ ανέφεραν οτι θα είναι οριζόντια η επιδότηση. Η ΔΕΗ μέχρι πριν λίγους μήνες έγραφε  στο site της οτι οι εκπτώσεις αφορούν ΟΛΑ τα τιμολόγια.

DEI ekptosi depa.png

Μην εστιάσεις στο τι έλεγε το ΥΠΕΝ και η ΔΕΠΑ, δε θα βρεις το δίκιο σου γιατί τελικώς η ΔΕΠΑ ενημέρωσε τους παρόχους με εσωτερική επιστολή ότι ισχύει μόνο για κυμαινόμενα.

Θα κάνεις καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή και θα εστιάσεις μόνο στο παραπάνω screenshot... ότι η ΔΕΗ ανακοίνωσε (επί 4 απανωτούς μήνες) πως ισχύει για όλα τα τιμολόγια... και βάσει αυτών των ανακοινώσεων είχες αποφασίσει να παραμείνεις σε σταθερό. Ως επίλυση ζητάς να σου πιστωθεί το σύνολο της επιδότησης.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το 30αρι κουπόνι μάλλον πρέπει να είναι η έκπτωση προωθητικής ενέργειας 30€ για το gas control. Τσεκάρετε τον πρώτο λογαριασμό αν σας είχε πιστωθεί.

Aντίστοιχα είναι και το κουπόνι των 50€ για το benefit.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...