spocky Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στον επισυναπτομενο λογαριασμο μου εληξε to GasControl με 0,05 23/12/2022. Οι χρεωσεις για τις περιοδους 24/12/2023-31/12/2023 και 1/1/2023-31/01/2023 ειναι λογω μεταβασης μου στο Benefit? Βλεπω TTF 2023 στο site της ΔΕΗ εχει: Ιανουαριος: 0,119365 Φεβρουαριος: 0,064539 Μαρτιος: 0,053211 Οι τιμες που χρεωσαν πως βγαινουν?
EchiDNA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, spocky είπε Στον επισυναπτομενο λογαριασμο μου εληξε to GasControl με 0,05 23/12/2022. Οι χρεωσεις για τις περιοδους 24/12/2023-31/12/2023 και 1/1/2023-31/01/2023 ειναι λογω μεταβασης μου στο Benefit? Βλεπω TTF 2023 στο site της ΔΕΗ εχει: Ιανουαριος: 0,119365 Φεβρουαριος: 0,064539 Μαρτιος: 0,053211 Οι τιμες που χρεωσαν πως βγαινουν? TTF*1,03+0,004 Ιανουάριος: (0,119365*1,03)+0,004= 0,126946 1
ekrepali Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, johngamer είπε Και σε μένα βγήκε, μου πίστωσαν μόνο μια έκπτωση των 50€. Κάτι άλλο μήπως ξέρει κανένας, πως γνωρίζουν τι κατανάλωση κάναμε κάθε μήνα;; Αφού η μέτρηση γίνεται μετά από 2 μήνες, πως ξερουν πόσες από αυτές καταναλώσαμε τον πρώτο και πόσες τον δεύτερο; Aν έχεις σταθερό πρόγραμμα, σπάει με αναλογία ημερών. Αν έχεις κυμαινόμενο, πάει βάσει καμπύλης (ιστορικό κατανάλωσης στην περιοχή σου απ'την ΕΔΑ). Βλέπε παράδειγμα εδώ. 2
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν εχω παραπονο .... σαφως θα μπορουσαν να ηταν καλυτερα τα πραγματα για ολους μας . ισογειο 82τμ ανοιχτο απο παντου , κεντρο αθηνας , καμια θερμομόνωση , μονο παράθυρα αλουμίνιου , θερμοστατης απο 20 εως 21,5 θερμοκρασια . Θα τους λεμέ και ευχαριστώ στο τέλος για τα 80 ευρώ που μας εκαναν δωρο . ( δεν ηταν και υποχρεωμένοι ) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από NeCrOmAnCeR19
killer_instinct Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Συγγνώμη αλλά εγώ έχω χαθεί με την επιδότηση. Τελικά ισχύει για όλα τα τιμολόγια, σταθερά και μή; Ή ισχύει όπως τα αναφέρει η ΔΕΗ στο site της; Ευχαριστώ.
The_Judas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, ekrepali είπε Μόνο ένας κατάφερε να κάνει ανανέωση στο ίδιο πρόγραμμα (control). Σε κατάστημα με τα χίλια ζόρια... έπεσε σε υπάλληλο που ήξερε 2 πράγματα. Ουσιαστικά γίνεται καταγγελία του παλιού προγράμματος και εφαρμογή του νέου προγράμματος. Αλλά πρέπει να γίνει μπαμ-μπαμ επιτόπου, γιατί αν μείνεις έστω και μια μέρα χωρίς πρόγραμμα, φεύγει εντολή διακοπής στην ΕΔΑ. πως γίνεται αυτό; Το gascontrol δεν καταργήθηκε; Με ποια fix τιμή ανανέωσε; 1
teot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Aν έχεις σταθερό πρόγραμμα, σπάει με αναλογία ημερών. Αν έχεις κυμαινόμενο, πάει βάσει καμπύλης (ιστορικό κατανάλωσης στην περιοχή σου απ'την ΕΔΑ). Βλέπε παράδειγμα εδώ. Υποτίθεται η έτσι θα έπρεπε να γίνεται... Αλλά δες εδώ.... https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/page/796/#comment-59723408 Εδώ ακόμη και μέσα στον ίδιο μήνα που θα έπρεπε να σπάσει αναλογικά... Εχω τον Νοέμβρη 17 ημέρες με Gascontrol (0,05) και 6 ημέρες με το Benefit (0,146725) .... 391 Κwh για τις 17 ημέρες 170 για τις 6 ήμερες .... μια διαφορά κοντά στο 6% υπέρ του ακριβού..... Η ίδια διαφορά υπάρχει και στο δεύτερο διαμέρισμα Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από teot
gkaram Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μετά και τον τελευταίο λογαριασμό ΔΕΗ, ήμουν control και μεταφέρθηκα σε benefit, τον φλεβαρη, διαπίστωσα πως με όλες τις παθογένειες της, τα προβλήματα που είδαμε με τους λογαριασμούς, είναι μακράν καλύτερη και πιο αξιόπιστη από τον επόμενο παροχο. Πραγματικά ότι έκπτωση είπαν την έδωσαν, 50 +50, οι τιμές είναι όπως ακριβώς έπρεπε... Τα τελευταία 2 χρόνια με αέριο gas contol και με ρεύμα home online, περάσαμε την κρίση τελείως αναίμακτα. 5
korakios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, killer_instinct είπε Συγγνώμη αλλά εγώ έχω χαθεί με την επιδότηση. Τελικά ισχύει για όλα τα τιμολόγια, σταθερά και μή; Ή ισχύει όπως τα αναφέρει η ΔΕΗ στο site της; Ευχαριστώ. ισχύει για κυμαινόμενα βάσει εσωτερικών επιστολών της ΔΕΠΑ αλλά η ΔΕΗ είχε άλλα αναρτημένα ,οπότε κάνεις τις κινήσεις
geo307cc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στις 27/3/2023 στις 6:26 ΜΜ, ekrepali είπε @geo307cc https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/ Κάτω-κάτω πατάς "χρειάζεστε βοήθεια"-->Φυσικό Αέριο Διευκρινίσεις χρεώσεων πιστώσεων Συμπληρώνεις τα στοιχεία και κάνεις επισύναψη τη παραπάνω αίτηση Στο μήνυμα γράφεις ότι αμφισβητείς το λογαρισμό που εκδώθηκε την τάδε ημερομηνία κι ότι δε σου βάλανε την έκπτωση 30% που έχεις υπογράψει και ισχύει για 2 χρόνια. Αφού λάβεις αυτοματοποιημένο mail με τον κωδικό αιτήματος, μετά πάρε τηλέφωνο και ζήτα να εξυπηρετηθεί το αίτημα σου κατά προτεραιότητα γιατί δε μπορείς να πληρώσεις τον λανθασμένο λογαριασμό που έχει εκδωθεί. Τελικα μιλησα με την ΔΕΗ, η υπαλληλος μου απαντησε οτι θα εξετασουν το αιτημα μου, οτι δεν γινεται να γινει επανεκδοση λογαριασμου και οτι οι εκπτωσεις θα μπουν στον επομενο λογαριασμο που θα εκδοθει. Εγω εκανα αιτημα παντως ακολουθωντας το link που εχεις παραθεσει πιο πανω και επιλεγοντας την επιλογη "επανεκδοση λογαριασμου". Αντε να δουμε.. Και μετα απο ολα αυτα που τραβαω, ακομη το σκεφτομαι να κανω το myHome GasBenefit.. 🤥
killer_instinct Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, korakios είπε ισχύει για κυμαινόμενα βάσει εσωτερικών επιστολών της ΔΕΠΑ αλλά η ΔΕΗ είχε άλλα αναρτημένα ,οπότε κάνεις τις κινήσεις Για την περίοδο χρήσης ήμουν στο σταθερό, και δεν μου έχει υπολογίσει έκπτωση. Οπότε σωστά έπραξε ή να κάνω τις κινήσεις;
libera Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Στις 23/2/2023 στις 8:51 ΜΜ, gvoi είπε Με τον τελικό λογαριασμό που έλαβα δεν έχει μπει ΔΕΠΑ για 1-2-3/22. Το νου σας. Καλησπέρα, τελικά υπήρξε κάποια εξέλιξη γι'αυτό?
korakios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, killer_instinct είπε Για την περίοδο χρήσης ήμουν στο σταθερό, και δεν μου έχει υπολογίσει έκπτωση. Οπότε σωστά έπραξε ή να κάνω τις κινήσεις; για την περίοδο που ήσουν η ΔΕΗ είχε αναρτημένα στο site οτι έπαιρνες επιδοτήσεις ,όμως ήταν λάθος ανάρτηση μιας και ΔΕΠΑ δεν ανέφερε κυμαινόμενα αν θεωρείς οτι "κάνανε ένα λαθάκι,οκ, δεν έγινε και τίποτε" , πάσο κινείσαι όπως καταλαβαίνεις ... Μόλις τώρα, libera είπε Καλησπέρα, τελικά υπήρξε κάποια εξέλιξη γι'αυτό? όχι , σε αναμονή απο ΣτΚ 7 λεπτά πριν, geo307cc είπε Τελικα μιλησα με την ΔΕΗ, η υπαλληλος μου απαντησε οτι θα εξετασουν το αιτημα μου, οτι δεν γινεται να γινει επανεκδοση λογαριασμου και οτι οι εκπτωσεις θα μπουν στον επομενο λογαριασμο που θα εκδοθει. Εγω εκανα αιτημα παντως ακολουθωντας το link που εχεις παραθεσει πιο πανω και επιλεγοντας την επιλογη "επανεκδοση λογαριασμου". Αντε να δουμε.. αν δε μπορούν να εκδώσουν λογαριασμό διορθωμένο ζητάς έκτακτο πιστωτικό άνοιξε αίτημα στο myrae και ζήτα και το συμβόλαιο αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς με το 8 λεπτά πριν, geo307cc είπε Και μετα απο ολα αυτα που τραβαω, ακομη το σκεφτομαι να κανω το myHome GasBenefit.. 🤥 στο benefit δεν είσαι ήδη ????????
geo307cc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, korakios είπε στο benefit δεν είσαι ήδη ???????? Τα προβληματα που αντιμετωπιζω τωρα και που σας παραθετω, αφορουν την συνδεση στο πατρικο μου.. Εγω εχω το gas control με το 0,05 το οποιο ληγει σε λιγες ημερες και δεν ξερω αν πρεπει να το αφησω ετσι να παει στο gas benefit αυτοματα, αν πρεπει να κανω συμβολαιο για το gas benefit μεχρι 31/03 η αν πρεπει να παω σε αλλο παροχο!! 😁
ekrepali Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, The_Judas είπε πως γίνεται αυτό; Το gascontrol δεν καταργήθηκε; Με ποια fix τιμή ανανέωσε; Eίχε gas control με 0.05 και πριν λήξει υπέγραψε gas control με 0.125 (το Σεπτέμβριο). Ενώ σε όλους μάς έλεγαν ότι δε γίνεται αλλαγή από gas control σε gas control... αν το ξέραμε πέρυσι το Μάρτιο θα είχαμε σπάσει το 0.02 στο 6μηνο για να πάμε στο 0.05 για 1 χρόνο. 1 ώρα πριν, teot είπε Αλλά δες εδώ.... Έτσι όπως τα γράφεις δε καταλαβαίνω τίποτα... 12 λεπτά πριν, geo307cc είπε Τελικα μιλησα με την ΔΕΗ, η υπαλληλος μου απαντησε οτι θα εξετασουν το αιτημα μου, οτι δεν γινεται να γινει επανεκδοση λογαριασμου και οτι οι εκπτωσεις θα μπουν στον επομενο λογαριασμο που θα εκδοθει. Εγω εκανα αιτημα παντως ακολουθωντας το link που εχεις παραθεσει πιο πανω και επιλεγοντας την επιλογη "επανεκδοση λογαριασμου". Αντε να δουμε.. Και μετα απο ολα αυτα που τραβαω, ακομη το σκεφτομαι να κανω το myHome GasBenefit.. 🤥 Είσαι ήδη στο myhome Βenefit (το παλιό). Την υπάλληλο μη την ακούς, ξαναπάρει μήπως πέσεις σε κανέναν άλλον. Τι θα πει δε γίνεται; Υπέγραψες κάποιους όρους και πρέπει να τους τηρήσουν... δεν είναι υποχρέωση σου να πληρώσεις 250 ευρώ παραπάνω και να τα πάρεις στον επόμενο (αν τα πάρεις). Άσε που μπορεί να διαιωνιστεί το πρόβλημα και να μπερδευτεί η κατάσταση στους επόμενους λογαριασμούς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις