Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@korakios έστειλα ΣτΚ στις 24/3, είναι φυσιολογικό να μην έχω πάρει τώρα απάντηση ότι έχουν παραλάβει / πρωτοκολλήσει το αίτημα; Ή έτσι είναι η διαδικασία κι απλά κάποια στιγμή κάνουν κοινοποίηση σε μένα και το πάροχο;

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@korakios έστειλα ΣτΚ στις 24/3, είναι φυσιολογικό να μην έχω πάρει τώρα απάντηση ότι έχουν παραλάβει / πρωτοκολλήσει το αίτημα; Ή έτσι είναι η διαδικασία κι απλά κάποια στιγμή κάνουν κοινοποίηση σε μένα και το πάροχο;

ναι , αργεί γενικά ο ΣτΚ . Απο εβδομάδα όμως πάρε ένα τηλ

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, korakios είπε

Φυσιολογικό είναι αν δεν ανέβασες το screenshot απο το site της ΔΕΗ

τι εννοείς ?

Το screenshot πού υπάρχει?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, korakios είπε

Φυσιολογικό είναι αν δεν ανέβασες το screenshot απο το site της ΔΕΗ

τι εννοείς ?

Εννοειται οτι το εκανα, γιατι μου ελεγαν το παραμυθι που λενε σε ολους για τα κυμαινομενα. Απλα απαντησε ο ιδιος ο ΣτΚ με την απαντηση του ΔΕΠΑ στην ZENIΘ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, apouxereis είπε

Το screenshot πού υπάρχει?

Πιστεύω να σε κάλυψα …

IMG_2149.jpeg

Επεξ/σία από alexiskara
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Amlet είπε

Εννοειται οτι το εκανα, γιατι μου ελεγαν το παραμυθι που λενε σε ολους για τα κυμαινομενα. Απλα απαντησε ο ιδιος ο ΣτΚ με την απαντηση του ΔΕΠΑ στην ZENIΘ.

μου φαίνεται τα έχει κάνει μαντάρα ο ΣτΚ , μου κοινοποίησε σύσταση προς τη ΔΕΗ για τις καθυστερήσεις λογαριασμών , άσχετο τελείως (10€ ανα καθυστέρηση έκδοσης, χρήσιμο μεν για μένα που δεν πήρα αποζημίωση στον τελικό)

πάρε τηλ μπας και βγάλεις άκρη , θα πάρω αύριο να δω τι παίζει

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι λαθος (πιθανως) η πολιτικη της ΔΕΗ, παντως σε gas control που εσπασε σε 5 μηνες ΔΕΝ χρεωσαν ρητρα αποχωρησης στον Τελικο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Δεν ξερω αν ειναι λαθος (πιθανως) η πολιτικη της ΔΕΗ, παντως σε gas control που εσπασε σε 5 μηνες ΔΕΝ χρεωσαν ρητρα αποχωρησης στον Τελικο

καθόλου λάθος , μη εκπλήρωση όρων σύμβασης = αποχώρηση αζημίως

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, johnfrag12345 είπε

Μπορει να απαντησει καποιος αναμεσα στα τρια παρακατω τι μου συστηνει?

αεριο οικιακο πληρες - W&V - ζενιθ  . ευχαριστω

Τίποτα απ'τα τρία.

Eλιν gas on home 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnfrag12345 είπε

Μπορει να απαντησει καποιος αναμεσα στα τρια παρακατω τι μου συστηνει?

αεριο οικιακο πληρες - W&V - ζενιθ  . ευχαριστω

Και τα 3 δεν ακολουθούν το TTF όποτε άγνωστο 

Της ζενίθ το Τ2 είναι καταργημένο , της w&v έχει δέσμευση 

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος πόσο κάνει η ζενίθ να εκδόσει τελικό λογαριασμό; 

15 του μήνα κλείνω 2 μήνες από τότε που εκανα τα χαρτιά για ελιν και συμπτώματικα 16/2 πήρε μέτρηση και η ΔΕΠΑ. 

Η σύμβαση πάντως έχει προχωρήσει στην ελιν (έχει έρθει και ένας λογαριασμός έναντι) απλά δε γνωρίζω το λόγο που καθυστερεί τόσο η ζενίθ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mule206 είπε

Η σύμβαση πάντως έχει προχωρήσει στην ελιν (έχει έρθει και ένας λογαριασμός έναντι) απλά δε γνωρίζω το λόγο που καθυστερεί τόσο η ζενίθ. 

Άνοιξε αίτημα στο myrae

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στo forum. Μου ήρθε αυτός ο εξωφρενικός λογαριασμός της ΔΕΗ απ' ότι κατάλαβα διαβάζοντας και τις προηγούμενες σελίδες η ΔΕΗ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τις επιδοτήσεις της ΔΕΠΑ και του κράτους στα τιμολόγια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου γι' αυτό και η τεράστια αύξηση!

Παρακαλώ δείτε τον λογαριασμό να μου πείτε αν όντως είναι έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και αν εμπίπτω κι εγώ στη διαδικασία που διάβασα εδώ:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/page/753/#comment-59682405

2η σελίδα.jpg

Επεξ/σία από Giannis Vs
Δημοσ.
34 minutes ago, Giannis Vs said:

Καλησπέρα στo forum. Μου ήρθε αυτός ο εξωφρενικός λογαριασμός της ΔΕΗ απ' ότι κατάλαβα διαβάζοντας και τις προηγούμενες σελίδες η ΔΕΗ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τις επιδοτήσεις της ΔΕΠΑ και του κράτους στα τιμολόγια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου γι' αυτό και η τεράστια αύξηση!

Παρακαλώ δείτε τον λογαριασμό να μου πείτε αν όντως είναι έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και αν εμπίπτω κι εγώ στη διαδικασία που διάβασα εδώ:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/page/753/#comment-59682405

2η σελίδα.jpg

Έχεις πράγματι 900 κυβικά κατανάλωση; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...