tsaltinho Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ευχαριστώ, άρα έχω λόγο να τους πάρω τηλέφωνο? Έχουν και άλλη επιλογή πιο φτηνή? Το αφηνεις ως εχει και οταν ληξει το gas control, θα μπεις στο benefit. Οταν με το καλο πλησιαζει ο χειμωνας ( τελος Σεπτεμβριου) βλεπεις τι προγραμματα/τιμες υπαρχουν και αποφασιζεις αν θα πας σε καποιον αλλο παροχι/προγραμμα. Και φυσικα δεν δεσμευεσαι με συμβολαιο, αφου δεν εχεις υπογραψει κατι για το benefit 1
turbat0s Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Και φυσικα δεν δεσμευεσαι με συμβολαιο, αφου δεν εχεις υπογραψει κατι για το benefit Άρα, όπως τα λες, με συμφέρει να μην πάρω τηλέφωνο ώστε να μην δεσμευθώ για 2 έτη. Θα παραμείνω στο benefit σαν "αορίστου χρόνου" αν κατάλαβα καλά?
tsaltinho Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, turbat0s είπε Άρα, όπως τα λες, με συμφέρει να μην πάρω τηλέφωνο ώστε να μην δεσμευθώ για 2 έτη. Θα παραμείνω στο benefit σαν "αορίστου χρόνου" αν κατάλαβα καλά? σωστα 1
ekrepali Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Ευχαριστώ, άρα έχω λόγο να τους πάρω τηλέφωνο? Όταν πας αορίστου, αμα γίνει κανένα λάθος και χρεωθείς στην αρχική τιμή του παλιού Benefit, τότε θα πληρώσεις TTF+0.04... δηλαδή διπλάσια τιμή απ'την ισχύουσα. Για να μη μπλέξεις λοιπόν, ή θα υπογράψεις το Benefit σε κατάστημα λίγο πριν τη λήξη του Control, ή μετά τη λήξη του Control πήγαινε στο Εlin Gas On Home ώστε να έχεις επιπλέον έκπτωση αν πας εκεί και το ρεύμα (θα φανεί μετά τη λήξη του μηχανισμού ποιος πάροχος συμφέρει)
tsaltinho Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, ekrepali είπε Όταν πας αορίστου, αμα γίνει κανένα λάθος και χρεωθείς στην αρχική τιμή του παλιού Benefit, τότε θα πληρώσεις TTF+0.04... δηλαδή διπλάσια τιμή απ'την ισχύουσα. Για να μη μπλέξεις λοιπόν, ή θα υπογράψεις το Benefit σε κατάστημα λίγο πριν τη λήξη του Control, ή μετά τη λήξη του Control πήγαινε στο Εlin Gas On Home ώστε να έχεις επιπλέον έκπτωση αν πας εκεί και το ρεύμα (θα φανεί μετά τη λήξη του μηχανισμού ποιος πάροχος συμφέρει) Αμα γινει κανενα λαθος, θα παρει τηλ, ή θα στειλει μνμ να γινει διορθωση. Μπορεις επισης να μου κανεις ενα παραγειγμα οπου με τις σημερινες τιμες μπορει να πληρωσει 2πλασια τιμη...?
PastiGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλημέρα σας , όταν έχει έρθει πιστωτικός λογαριασμός πρέπει να προβούμε σε κάποια κίνηση πληρωμής ; Ο λογαριασμός μου είχε έρθει -46,00€.
ekrepali Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, PastiGR είπε Καλημέρα σας , όταν έχει έρθει πιστωτικός λογαριασμός πρέπει να προβούμε σε κάποια κίνηση πληρωμής ; Ο λογαριασμός μου είχε έρθει -46,00€. Γίνεται συμψηφισμός στον επόμενο. Αν είναι τελικός, δίνεις στοιχεία iban και τράπεζας για να σου βάλουν τα λεφτα 1
ekrepali Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, tsaltinho είπε Αμα γινει κανενα λαθος, θα παρει τηλ, ή θα στειλει μνμ να γινει διορθωση. Μπορεις επισης να μου κανεις ενα παραγειγμα οπου με τις σημερινες τιμες μπορει να πληρωσει 2πλασια τιμη...? Αυτή τη στιγμή το κυμαινόμενο είναι λίγο πάνω από 0.04. Η αρχική τιμή του παλιού benefit είναι ΤTF+0.04 προμήθεια= λίγο πάνω από 0.08. Όταν είσαι αορίστου χρεωνεσαι στο βασικό τιμοκατάλογο. Η ΔΕΗ δεν έχει ανακοινώσει ποιος είναι ο βασικός τιμοκατάλογος (παλιό ή νέο benefit). Ούτε μπορούμε να μαντέψουμε το βλακείες έχουν κάνει στη μηχανογράφηση και τη καρτέλα καθε πελάτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παλιός συμφορουμητης που έληξε το παλιό benefit και πήγε αορίστου... αντί να χρεωθεί στην αρχική τιμή του νέου benefit, χρεώθηκε στην αρχική τιμή του παλιού benefit. Άμα μπλέξεις δε ξεμπλέξεις, ούτε είναι εύκολο να διορθωθεί λογαριασμός γιατί α) η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη και η) οι όροι είναι ασαφείς. Δε ξέρεις καν τι ακριβώς θα αμφισβητήσεις εφόσον δε ξέρεις ξεκάθαρα πόση είναι η χρέωση του βασικού τιμοκατάλογου. Δεν απαντάω σε άλλη ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα... και πολλά έγραψα 1
tsaltinho Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αυτή τη στιγμή το κυμαινόμενο είναι λίγο πάνω από 0.04. Η αρχική τιμή του παλιού benefit είναι ΤTF+0.04 προμήθεια= λίγο πάνω από 0.08. Όταν είσαι αορίστου χρεωνεσαι στο βασικό τιμοκατάλογο. Η ΔΕΗ δεν έχει ανακοινώσει ποιος είναι ο βασικός τιμοκατάλογος (παλιό ή νέο benefit). Ούτε μπορούμε να μαντέψουμε το βλακείες έχουν κάνει στη μηχανογράφηση και τη καρτέλα καθε πελάτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παλιός συμφορουμητης που έληξε το παλιό benefit και πήγε αορίστου... αντί να χρεωθεί στην αρχική τιμή του νέου benefit, χρεώθηκε στην αρχική τιμή του παλιού benefit. Άμα μπλέξεις δε ξεμπλέξεις, ούτε είναι εύκολο να διορθωθεί λογαριασμός γιατί α) η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη και η) οι όροι είναι ασαφείς. Δε ξέρεις καν τι ακριβώς θα αμφισβητήσεις εφόσον δε ξέρεις ξεκάθαρα πόση είναι η χρέωση του βασικού τιμοκατάλογου. Δεν απαντάω σε άλλη ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα... και πολλά έγραψα Δεχομαι τη αποψη σου, αλλα επετρεψε μου να διαφωνήσω Σε αυτο που λες, ειναι ξεκαθαρο στο site οτι το +0,04 ισχυει για οσους μπηκαν στο Benefit πριν τις 30.10.2022 και το +0,004 στα benefit απο 01.11.2022 και μετα. Σε ολες τις εταιρειες εχουμε δει διαμαντακια. Αν ειναι ετσι, να το κλεισουμε το αεριο να μην εχουμε, για να μην τυχει και μας χρεωσουν κατι λαθος.
ekrepali Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsaltinho είπε Δεχομαι τη αποψη σου, αλλα επετρεψε μου να διαφωνήσω Σε αυτο που λες, ειναι ξεκαθαρο στο site οτι το +0,04 ισχυει για οσους μπηκαν στο Benefit πριν τις 30.10.2022 και το +0,004 στα benefit απο 01.11.2022 και μετα. Σε ολες τις εταιρειες εχουμε δει διαμαντακια. Αν ειναι ετσι, να το κλεισουμε το αεριο να μην εχουμε, για να μην τυχει και μας χρεωσουν κατι λαθος. Σου ξαναλέω και πάλι... συμφορουμήτης είχε το παλιό benefit και η 2ετία του έληξε μετά τις 30/10/22. Αντί εν συνεχεία να χρεωθεί αορίστου στο ισχύον κυμαινόμενο (νέο benefit με 1x03*TTF + 0.004) χρεώθηκε αορίστου στου παλιό benefit με TTF+0.04. Αν εσύ έχεις εμπιστοσύνη στη ΔΕΗ ότι έχει φτιάξει τη μηχανογράφηση ώστε όσοι είναι αορίστου από δω και στο εξής να χρεώνονται στο νέο benefit και όχι στο παλιό, τότε ΟΚ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από ekrepali
gtkminsomnia Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 nikos121=> 'Εγω θα παραμεινω στη ΔΕΗ. Ειναι η καλυτερη εταιρια στο γαλαξια την αγαπω ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στη ζωη μου...' 1
topmar Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Χριστός Ανέστη σε όλους σας! Για πείτε, κερδίζω το 1ο βραβείο καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμού ή όχι; Ο τελευταίος λογαριασμός αερίου ΔΕΗ, μου ήρθε αρχές Μαΐ 22, σε λίγες ημέρες κλείνω έτος από τότε χωρίς να έχω λάβει λογαριασμό! 😲😲 Όλα καλά, πρέπει να έχω χάπια μαζί μου όταν έρθει ο λογαριασμός 12μήνου λοιπόν, για το ποσό που θα δω! 😜
ekrepali Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, topmar είπε Ο τελευταίος λογαριασμός αερίου ΔΕΗ, μου ήρθε αρχές Μαΐ 22, σε λίγες ημέρες κλείνω έτος από τότε χωρίς να έχω λάβει λογαριασμό! 😲😲 Κάνε αυτό και αυτό 1
tollisth Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, topmar είπε Χριστός Ανέστη σε όλους σας! Για πείτε, κερδίζω το 1ο βραβείο καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμού ή όχι; Ο τελευταίος λογαριασμός αερίου ΔΕΗ, μου ήρθε αρχές Μαΐ 22, σε λίγες ημέρες κλείνω έτος από τότε χωρίς να έχω λάβει λογαριασμό! 😲😲 Όλα καλά, πρέπει να έχω χάπια μαζί μου όταν έρθει ο λογαριασμός 12μήνου λοιπόν, για το ποσό που θα δω! 😜 Μία από τα ίδια ένα χρόνο έχω κλείσει,σήμερα έστειλα ΣτΚ, βλέπω να το χάνω το επίδομα θέρμανσης με τους #λιθιους,έχω στείλει και ραε εδώ και δύο μήνες τίποτα απολύτως αλλά λες αλλά σε απαντάνε εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά τζάμπα καίει η λάμπα εκεί Αύριο θα στείλω σε κάνα δυο υπουργεία για να κλείσει το καρέ 1
VirusX2gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Είμαι στο ΔΕΗ gas control με 0,125. ΜΕ το τωρινά ttf θέλω να μεταβώ σε κυμαινόμενο αλλά δεν θέλω την 24μηνη δευσμευση του benefit. Υπάρχει εναλλακτική χωρίς δέσμευση σε νορμάλ τιμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις