Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα χχχχχ βάζω τον λογαριασμό συμβολαίου. Στο 20230425 βάζω την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού όπως το γράφει στο  ebill (ΕΤΟΣ/ΜΗΝΑΣ/ΗΜΕΡΑ). Ανοίγω μία καρτέλα και κάνω login στο ebill και ανοίγω και δεύτερη όπου γκουγκλάρω τo παρακάτω προσαρμοσμένο (αρ. συμβολαίου και ημερομηνία):

https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ&dt=20230425&currentPageId=17177

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, johnnyman said:

Εκτπωση απο δεπα δεν υπηρχε για φλεβαρη μαρτιο?

Αν δεν κάνω λάθος, όχι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγηκε ο λογαριασμος σημερα,αλλα μου φαινονται πολλα.ειναι με το προγραμμα της δεη gas control και το ειχαμε αναμενο στους 19βαθμους σταθερα.

βλεπετε κανενα λαθος?

fisiko aerio.jpg

Επεξ/σία από gponiris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

επιτέλους εκδόθηκε και ο δικός μου λογαριασμός ΑΕΡΙΟΥ ΔΕΗ και είναι και διαθέσιμος στο mydei. Εννοείται ένας λογαριασμός από αρχές Νοεμβρίου μέχρι τέλη Μαρτίου, με ημερομηνία εξόφλησης του συνολικού ποσού στα μέσα Μαιου. 

Έχω το προηγούμενο gas benefit που ίσχυε μέχρι Οκτώβριο του 22 (ttf +0,04 και έκπτωση 30%, πάγιο 5). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μου αφαίρεσαν την έκπτωση 30%. Θα κάνω αμφισβήτηση του λογαριασμού φυσικά και βλέπουμε.

Επεξ/σία από sokri_m
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sokri_m είπε

Καλημέρα,

επιτέλους εκδόθηκε και ο δικός μου λογαριασμός ΑΕΡΙΟΥ ΔΕΗ και είναι και διαθέσιμος στο mydei. Εννοείται ένας λογαριασμός από αρχές Νοεμβρίου μέχρι τέλη Μαρτίου, με ημερομηνία εξόφλησης του συνολικού ποσού στα μέσα Μαιου. 

Έχω το προηγούμενο gas benefit που ίσχυε μέχρι Οκτώβριο του 22 (ttf +0,04 και έκπτωση 30%, πάγιο 5). 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μου αφαίρεσαν την έκπτωση 30%. Θα κάνω αμφισβήτηση του λογαριασμού φυσικά και βλέπουμε.

Eννοείται ότι δε θα αφαιρέσουν το 30% αν έχει λήξει το πρόγραμμα. Το θέμα είναι έχεις πάει αορίστου ότι θα έπρεπε να σε χρεώσουν βάσει του τωρινού τιμοκαταλόγου (1x03*TTF)+0.004 και όχι στην αρχική του παλιού benefit ΤΤF+0.04. Έχει αναφερθεί εδώ και καιρό.

Δημοσ.
Στις 29/4/2023 στις 9:29 ΠΜ, sokri_m είπε

Καλημέρα,

Καλημέρα,

Ο λογαριασμός σου είναι έναντι ή εκκαθαριστικός?

Δημοσ.
Στις 29/4/2023 στις 12:42 ΜΜ, ekrepali είπε

Το θέμα είναι έχεις πάει αορίστου ότι θα έπρεπε να σε χρεώσουν βάσει του τωρινού τιμοκαταλόγου (1x03*TTF)+0.004 και όχι στην αρχική του παλιού benefit ΤΤF+0.04. Έχει αναφερθεί εδώ και καιρό.

Ομοιοπαθης απλα δεν εχει ερθει ο καινουριος λογαριασμος.Πως μπορω να το καταλαβω,γιατι με τις εξισωσεις δεν τα παω καλα?

Στις 29/4/2023 στις 8:39 ΠΜ, ekrepali είπε

Σωστά είναι... μακάρι να'χαμε όλοι σταθερό με 0.05 φέτος.

ευχαριστω για τη βοηθεια.εγω εκλεισα τη βανα και αυτοματα περασα Benefit .τι λεει η λογικη προς στιγμην?να ψαξω τωρα να αλλαξω παροχο ή να μεινω με τα παγια και να αποφασισω απο Σεπτεμβριο?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gponiris είπε

1) Ομοιοπαθης απλα δεν εχει ερθει ο καινουριος λογαριασμος.Πως μπορω να το καταλαβω,γιατι με τις εξισωσεις δεν τα παω καλα?

2) ευχαριστω για τη βοηθεια.εγω εκλεισα τη βανα και αυτοματα περασα Benefit .τι λεει η λογικη προς στιγμην?να ψαξω τωρα να αλλαξω παροχο ή να μεινω με τα παγια και να αποφασισω απο Σεπτεμβριο?

1) Περιμένεις το λογαριασμό

2) Για ΔΕΗ δε ξέρω πλέον, δεν απαντώ. Για τον καθένα ισχύουν διαφορετικά πράγματα και δε μπορώ να μαντέψω τι έχει περαστεί στο σύστημα κατά την αυτόματη ανανέωση. Αν σου πούνε ότι δεν έχεις ρήτρα αποχώρησης, μπορεί να πας στο απλό της Ελίν και να ξεμπερδέψεις απ'τη ΔΕΗ.

Δημοσ.

Ρε παιδια σας έχει βγαλει ολους λογαριασμους η ΔΕΗ? Εχει να μου βγάλει από πέρυσι τον Μαιο. 
Τους παιρνω καθε 2 βδομαδες τηλεφωνο και μου λενε στην αρχη την κασετα "Δεν μας εχει δωσει μετρηση η ΕΔΑ"

Και αφου τους ξεφτιλισω λεγοντας τους "Πρωτον δεν ειμαι στην ΕΔΑ ειμαι στην ΔΕΔΑ γιατι ειμαι Σερρες και 2ον εχω μεηλ απο την ΔΕΔΑ οτι εχουν κανει κανονικα τις μετρησεις και τις εχουν στειλει"

Και μου αρχιζουν μετα την 2η κασσετα οτι κανανε ανανεωση το συστημα και θα σταλθει συντομα. 
Απο τον Δεκεμβριο τα ιδια καθε 2 βδομαδες που τους παιρνω τηλ. 

Επίσης να ρωτήσω. Τώρα μου τελείωσε εδω και λιγες μερες το 0,05 της ΔΕΗ. 
Υπαρχει κανα σταθερο με τετοια τιμη αυτή τη στιγμη απο καποια εταιρεία για να κλεισω κανα συμβολαιο να ειμαι ήσυχος για του χρονου ή συμφερει να περιμενω να ερθει φθινοπωρο? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Backpacker είπε

Ρε παιδια σας έχει βγαλει ολους λογαριασμους η ΔΕΗ? Εχει να μου βγάλει από πέρυσι τον Μαιο. 
Τους παιρνω καθε 2 βδομαδες τηλεφωνο και μου λενε στην αρχη την κασετα "Δεν μας εχει δωσει μετρηση η ΕΔΑ"

Και αφου τους ξεφτιλισω λεγοντας τους "Πρωτον δεν ειμαι στην ΕΔΑ ειμαι στην ΔΕΔΑ γιατι ειμαι Σερρες και 2ον εχω μεηλ απο την ΔΕΔΑ οτι εχουν κανει κανονικα τις μετρησεις και τις εχουν στειλει"

Και μου αρχιζουν μετα την 2η κασσετα οτι κανανε ανανεωση το συστημα και θα σταλθει συντομα. 
Απο τον Δεκεμβριο τα ιδια καθε 2 βδομαδες που τους παιρνω τηλ. 

Επίσης να ρωτήσω. Τώρα μου τελείωσε εδω και λιγες μερες το 0,05 της ΔΕΗ. 
Υπαρχει κανα σταθερο με τετοια τιμη αυτή τη στιγμη απο καποια εταιρεία για να κλεισω κανα συμβολαιο να ειμαι ήσυχος για του χρονου ή συμφερει να περιμενω να ερθει φθινοπωρο? 

Ούτε σε εμένα έχουν βγάλει εδώ και 13 μήνες,έχω ανοίξει αίτημα σε ΡΑΕ εδώ και δύο μήνες και τώρα τελευταία σε συνήγορο του καταναλωτή  αν θέλεις να τους πιέσεις κάνε το ίδιο,όσες φορές και να πάρεις τηλέφωνο τα ίδια θα σε πούνε,έμειναν λίγες μέρες και πλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να να χάσω το επίδομα θέρμανσης 

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τώρα το αφήνεις και βλέπεις πώς θα είναι η αγορά 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...