tollisth Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Επιτέλους ανέβασαν λογαριασμό μόνο το ποσό βέβαια μέχρι στιγμής,για έναν χρόνο από 01/05/2022-31/03/2023 Ευτυχώς απέδωσε η πίεση αλλιώς ούτε του χρόνου δεν έβγαζαν 2
marmagia Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 12 hours ago, korakios said: βασικά λανθασμένα (κλασσική ΔΕΗ) χρεώθηκαν τόσο , δεν ξέρω αν βγάλανε άκρη @Sadako πρέπει να πάρεις γραπτώς κάποια λύση πως να φύγεις χωρίς να φας ρήτρα αποχώρησης απο το παλιό και χωρίς να πληρώσεις τη συνδρομή απο το νέο κάνε σήμερα αίτημα στο myrae και καπάκια στείλε email ενημέρωσέ μας για εξέλιξη Ακριβώς. Σε 2 παροχές που έχω υπόψιν μου που πέρασαν σε αοριστου η τιμή είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι
Bloummy Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Εεε πέστο ντε! 🙂 Άρα πάτε αορίστου στο Gas Home Plus, που είναι μια χαρά. @Bloummy Προσοχή όμως στα email σας μη τυχόν γίνει καμιά τροποποίηση όρων μετά το 6μηνο. @ekrepali το αναφέρω μεταξύ άλλων.. "δεν πλήρωσα την συνδρομή των 99€ (την κάνουν δώρο) με βασική προϋπόθεση να αλλάξεις πάροχο πριν τη 01/07/2023 που λήγει η μη χρέωση ρήτρας" .. ο λόγος που επέλεξα ζενίθ και dual (απλά για τα πρακτικά) είναι ότι στο ρεύμα είχα και έκπτωση συνέπειας 20% και έκπτωση dual 10% και δώρο 20€ μία φορά το χρόνο (ως αύγουστο του 22 ήταν σε ισχύ) και στο αέριο έκπτωση κατανάλωσης 25% + 5% λόγω dual που είναι ακόμα σε ισχύ. Ήμουν από τους τυχερούς που άλλαξαν εγκαίρως σε fix αέριο και δεν πλήρωσα € από ρήτρα αλλά είχα επί δύο χρόνια τιμή με 0,11 μείον τις εκπτώσεις και ΚΟΤ στο ρεύμα.. γενικότερα την θεωρώ μία καλή εταιρία αν εξαιρέσεις τα σκηνικά που παίχτηκαν με το φιξ και τις εκπτώσεις για τις οποίες είμαι σε διαμάχη ακόμη μαζί τους, όχι οτι θα βγάλω άκρη αλλά ακόμα ελπίζω και σύμφωνα με το excel του κοράκιου η "ζημιά" μου είναι στο αέριο είναι 40€ το χρόνο με τα σημερινά δεδομένα στο ρεύμα ακόμη κερδίζω.. ΥΓ. το gas home plus δεν ξέρω αν θεωρείται αορίστου αφού έχει συνδρομή 99€ για 24 μήνες το οποίο δεν πληρώνουμε αλλά σε παλιότερα ποστ είχε ειπωθεί ότι αν συνεχίσει κάποιος να είναι σε αυτό το πρόγραμμα ίσως από αύγουστο να το χρεώσουν.. γι αυτό και αναφέρω για αλλαγή παρόχου πριν τη 01/07.. ΥΓ2. @korakios από τις 15/01/23 που είμαι στο gas home plus την ΔΕΠΑ για Ιανουάριο την έδωσε κανονικά (0,02) η απόδοσή της δεν γινόταν στο fix.. μήπως να άλλαζες την υποσημείωση? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από Bloummy 1
korakios Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Bloummy είπε ΥΓ2. @korakios από τις 15/01/23 που είμαι στο gas home plus την ΔΕΠΑ για Ιανουάριο την έδωσε κανονικά (0,02) η απόδοσή της δεν γινόταν στο fix.. μήπως να άλλαζες την υποσημείωση? σε κάποιους με κυμαινόμενα απο αρχές 2022 είτε τα έδωσε μισά-μισά είτε μισά , αλλά όντως επειδή έχει περάσει καιρός θα το βγάλω 1
fotisbasm Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, ekrepali είπε Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από fotisbasm
topmar Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, tollisth είπε Επιτέλους ανέβασαν λογαριασμό μόνο το ποσό βέβαια μέχρι στιγμής,για έναν χρόνο από 01/05/2022-31/03/2023 Ευτυχώς απέδωσε η πίεση αλλιώς ούτε του χρόνου δεν έβγαζαν Ναι, μόλις είδα στην εφαρμογή MyΔΕΗ ότι και σε μένα βγήκε το ποσό του λογαριασμού (στην ίδια πόλη των Σερρών), για το ίδιο διάστημα των 11 μηνών (1/5/22 - 31/3/23). Περιμένω να βγει ο αναλυτικός λογαριασμός για να δω κατανάλωση και χρεώσεις που οδηγούν στα 586€!
topmar Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Update για το παραπάνω: Σήμερα 4/5 με πήραν και τηλέφωνο από την ΔΕΗ Αέριο και μου είπαν ότι βγήκε ο λογαριασμός μου, θα είναι διαθέσιμος για εκτύπωση σε 3-4 μέρες, περιλαμβάνει έκπτωση 50€ για την καθυστέρηση έκδοσης του (δηλαδή θα ήταν 636€ κανονικά) και εάν επιθυμώ, μπορώ να κάνω και διακανονισμό πληρωμής λόγω μεγάλου ποσού.
tollisth Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, topmar είπε Update για το παραπάνω: Σήμερα 4/5 με πήραν και τηλέφωνο από την ΔΕΗ Αέριο και μου είπαν ότι βγήκε ο λογαριασμός μου, θα είναι διαθέσιμος για εκτύπωση σε 3-4 μέρες, περιλαμβάνει έκπτωση 50€ για την καθυστέρηση έκδοσης του (δηλαδή θα ήταν 636€ κανονικά) και εάν επιθυμώ, μπορώ να κάνω και διακανονισμό πληρωμής λόγω μεγάλου ποσού. Με πηραν και εμένα ούτε καν δεν έκατσα να τον ακούσω μετα την φετινη ταλαιπωρία
NickTheMeat Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 έβγαλε ο Ηρων τιμη για Απρίλη, στο double πιο φθηνός και από την Δεη..
ekrepali Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, NickTheMeat είπε έβγαλε ο Ηρων τιμη για Απρίλη, στο double πιο φθηνός και από την Δεη.. To Μάρτιο είχε η ΔΕΗ 0.058 κι ο ΗΡΩΝ 0.074 στο double. Όσο γουστάρουν χρεώνουν... έχουν κλέψει και με το παραπάνω. Τώρα προσπαθούν να δελεάσουν κόσμο και το χειμώνα μπορεί να βαρέσουν πάλι στο ψαχνό. 7
topmar Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, να και ο περίφημος λογαριασμός 11μήνου της ΔΕΗ στις Σέρρες!! Ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι βλέπω πως κράτησαν για όλη την περίοδο του λογαριασμού την παλιά τιμή συμβολαίου MyHome Gas Control (0,05€) που είχα, μάλιστα θα την έχουν (την τιμή) και για τον επόμενο μήνα Απρ 23 μιας και γράφει πάνω στο λογαριασμό "Η σύμβαση λήγει 30/04/2023", την στιγμή που η έναρξη του συμβολαίου ήταν 15/01/2022. Ευτυχώς που υπάρχει και η δυνατότητα για εξόφληση του σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, πράγμα που έκανα. Για διαμέρισμα 5ου (τελευταίου) ορόφου 85μ2, χωρίς οικοδομές γύρω του (ανοιχτό σε αέρα από παντού), ουσιαστική χρήση θέρμανσης 6 μήνες (Οκτ 22 - Μαρ 23), με το θερμοστάτη στους 23,5 C μόνιμα, χρήση ζεστού νερού για μπάνιο καθημερινά (6 μήνες, τους υπόλοιπους 5 από ηλιακό θερμοσίφωνα), τα 608m3 (7.120 kWh) μάλλον είναι πολύ καλή επίδοση. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από topmar 1
fotisbasm Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, topmar είπε Καλησπέρα, να και ο περίφημος λογαριασμός 11μήνου της ΔΕΗ στις Σέρρες!! Ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι βλέπω πως κράτησαν για όλη την περίοδο του λογαριασμού την παλιά τιμή συμβολαίου MyHome Gas Control (0,05€) που είχα, μάλιστα θα την έχουν (την τιμή) και για τον επόμενο μήνα Απρ 23 μιας και γράφει πάνω στο λογαριασμό "Η σύμβαση λήγει 30/04/2023", την στιγμή που η έναρξη του συμβολαίου ήταν 15/01/2022. Ευτυχώς που υπάρχει και η δυνατότητα για εξόφληση του σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, πράγμα που έκανα. Για διαμέρισμα 5ου (τελευταίου) ορόφου 85μ2, χωρίς οικοδομές γύρω του (ανοιχτό σε αέρα από παντού), ουσιαστική χρήση θέρμανσης 6 μήνες (Οκτ 22 - Μαρ 23), με το θερμοστάτη στους 23,5 C μόνιμα, χρήση ζεστού νερού για μπάνιο καθημερινά (6 μήνες, τους υπόλοιπους 5 από ηλιακό θερμοσίφωνα), τα 608m3 (7.120 kWh) μάλλον είναι πολύ καλή επίδοση. Θερμοστατη 23,5 ???? εσυ εισαι πολυ άπλαςςςςς😄 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από fotisbasm
topmar Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 41 λεπτά πριν, fotisbasm είπε Θερμοστατη 23,5 ???? εσυ εισαι πολυ άπλαςςςςς😄 "Το αέριο είναι φτηνό μάνα, βάλε κάτι παραπάνω!".... Κατά παράφραση της πασίγνωστης φράσης "Ο γιος είναι λεβέντης πατέρα, βάλε κι άλλες 500" 😜😂 Γυρνάμε με τα βρακιά 6 άτομα μέσα 😜😂
kariolikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , πρώτη φορά σε σπίτι με αυτόνομη εγκατάσταση αερίου. Η ιδιοκτήτρια έχει την μέχρι τώρα συμβόλαιο με την εταιρία Φυσικό Αέριο, μπήκα στο σαιτ τους και δεν είδα τιμές χρέωσης,οπότε δεν κοιτάω κατα κει.Τείνω προς ΔΕΗ, (επειδή αυτήν ξέρεις αυτήν εμπιστεύεσαι) κ διαβάζω από εσάς και για ΕΛΙΝ.Διαβάζω ότι η ΔΕΗ καθυστερεί να εκδόσει λογαριασμούς, αν και πηγαίνοντας απο εκεί για να κάνω το συμβόλαιο του ρεύματος μου είπε η υπάλληλος ότι σιγά σιγά το φτιάχνουνε.. Μπορείτε σας παρακαλώ να προτείνετε κάποιο προγραμμα ? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από kariolikos
marmagia Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 hour ago, kariolikos said: Καλημέρα , πρώτη φορά σε σπίτι με αυτόνομη εγκατάσταση αερίου. Η ιδιοκτήτρια έχει την μέχρι τώρα συμβόλαιο με την εταιρία Φυσικό Αέριο, μπήκα στο σαιτ τους και δεν είδα τιμές χρέωσης,οπότε δεν κοιτάω κατα κει.Τείνω προς ΔΕΗ, (επειδή αυτήν ξέρεις αυτήν εμπιστεύεσαι) κ διαβάζω από εσάς και για ΕΛΙΝ.Διαβάζω ότι η ΔΕΗ καθυστερεί να εκδόσει λογαριασμούς, αν και πηγαίνοντας απο εκεί για να κάνω το συμβόλαιο του ρεύματος μου είπε η υπάλληλος ότι σιγά σιγά το φτιάχνουνε.. Μπορείτε σας παρακαλώ να προτείνετε κάποιο προγραμμα ? Η ΔΕΗ όντως κάτι έφτιαξε βγαίνουν λογαριασμοί κάθε μήνα σε μένα .. τσέκαρε τι σε συμφέρει περισσότερο μεταξύ ελιν και ΔΕΗ απο το εξελ του @korakios (θα το βρεις στην υπογραφή του η και sticky πάνω πάνω στη σελίδα αυτή). Η φυσικό αεριο δεν είναι εκτός ανταγωνισμού αλλα έχει άγνωστη φόρμουλα υπολογισμού του κόστους προμήθειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις