teopanta1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Παιδιά το είδα το excel και μπερδεύτηκα λίγο, ποια είναι τελικά η ποιο συμφέρον εταιρία αυτήν την στιγμή για να κάνουμε συμβόλαιο αερίου;
korakios Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Παιδιά το είδα το excel και μπερδεύτηκα λίγο, ποια είναι τελικά η ποιο συμφέρον εταιρία αυτήν την στιγμή για να κάνουμε συμβόλαιο αερίου; σε ποιο σημείο ακριβώς μπερδεύτηκες ?
teopanta1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Βάζω 0,042 τρέχουσα τιμή π.χ και δεν μου αλλάζει της τιμές επίσης βάζω και της kw που έκαψα και συνεχίζουν να μένουν σταθερές η τιμές, οπότε πρέπει μόνο να δω τιμή kw τρέχουσα για να καταλάβω ποια είναι πιο συμφέρον;
korakios Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Βάζω 0,042 τρέχουσα τιμή π.χ και δεν μου αλλάζει της τιμές επίσης βάζω και της kw που έκαψα και συνεχίζουν να μένουν σταθερές η τιμές, οπότε πρέπει μόνο να δω τιμή kw τρέχουσα για να καταλάβω ποια είναι πιο συμφέρον; καταρχάς το κατέβασες φαντάζομαι πρώτα και το άνοιξες με εφαρμογή ? το TTF είναι σε €/Μw και βάζεις πχ 42 (όπως αναγράφεται και στο κάτω κελί σαν παράδειγμα τιμής (βέβαια μπορεί να πάει 100+, παίξε δλδ με τιμές) αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα , ανέβασε ένα screenshot (μέσα σε spoiler αν μπορείς) 1
teopanta1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Τι αποψη έχετε για το watt and wolt zero gas; είναι καλό;
korakios Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Τι αποψη έχετε για το watt and wolt zero gas; είναι καλό; 24μηνη δέσμευση και τιμή που ανακοινώνουν πάει ανάλογα τα κέφια τους (δεν πατάει στο TTF δλδ) 2
teopanta1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Ποια είναι η ποιο (έμπιστη) δηλαδή; από άποψη τιμών και εξυπηρέτησης;
vagos789 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Η εμπορια αεριου ειναι κατι σχετικα καινουριο στην Ελλαδα Ολες οι εταιρειες χωλαινουν τρομερα στο service,στις τιμες γινεται της ποπη,το κρατος παρεμβαινει ατσαλα,οποτε οτι ισχυει σημερα,δεν ισχυει αυριο
techient Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Βγήκε ο λογαριασμός αερίου σήμερα (ΔΕΗ) και πήγα να δω αν με χρέωσαν με το "παλιό" GasBenefit ή το "νέο". Από όσο φαίνεται, ευτυχώς με χρέωσαν με το "νέο". Ήμουν με GasControl μέχρι τις 04/04/2023. 1
korakios Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, teopanta1 είπε Ποια είναι η ποιο (έμπιστη) δηλαδή; από άποψη τιμών και εξυπηρέτησης; εμπιστοσύνη μην έχεις σε κανένα πάροχο , απο εξυπηρέτηση και ποιότητα υπηρεσιών η ΔΕΗ πάντως είναι η χειρότερη δες τα προγράμματα της Ελίν που είναι αορίστου , το ένα συμφέρει περισσότερο απο το άλλο ανάλογα την κατανάλωση (δες excel) , στα συν οτι δεν έχει δέσμευση και μετά το καλοκαίρι βλεπεις αν παίζει κάτι καλύτερο 1
moon1821 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) ηρθε τωρα στους παλαιους λογαριασμους που ειχαμε αλλαξει πρόγραμμα (με αλλαγη ονοματος) το 50ρικο επιστροφη (ειχε βγει ο τελικος πριν δοθει το 50ρικο) μας θυμήθηκαν τελικά μονο το 50ρικο στο λογαριασμο φυσικα Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από moon1821 2
teot Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Βγήκε σήμερα και σε μένα λογαριασμός αερίου. Τι έγινε, τρελάθηκε το αφεντικό και τα έβγαλε στην φθήνια; ΔΕΗ GasBenefit (το νέο)... τιμή KWh Μαΐου -->> 0,014300 Βέβαια είναι πολύ μικρή η ποσότητα που χρεώθηκε τον Μάιο και το κέρδος ελάχιστο... Και από την άλλη στις "Διάφορες Χρεώσεις Πιστώσεις & Φόροι-Τέλη" επανήλθε η χρέωση "Τέλος Ασφάλ. Εφοδιασμού"... Λογικό... λεφτά υπάρχουν.... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από teot
korakios Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, moon1821 είπε ηρθε τωρα στους παλαιους λογαριασμους που ειχαμε αλλαξει πρόγραμμα (με αλλαγη ονοματος) το 50ρικο επιστροφη (ειχε βγει ο τελικος πριν δοθει το 50ρικο) μας θυμήθηκαν τελικά μονο το 50ρικο στο λογαριασμο φυσικα τώρα το είδα και εγώ , κάτι ψιλιάστικα όταν απάντησαν σε ticket (που είχα επισυνάψει επιστολή του ΣτΚ) οτι θα το δει προϊστάμενος μη ρήτρα αποχώρησης : check goodwill : check μένει να λυθεί η παραπλάνηση των επιδοτήσεων της ΔΕΠΑ , πολύ ταλαιπωρία πάντως @ekrepali τσέκαρε και εσύ το ebill
ekrepali Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, korakios είπε τώρα το είδα και εγώ , κάτι ψιλιάστικα όταν απάντησαν σε ticket (που είχα επισυνάψει επιστολή του ΣτΚ) οτι θα το δει προϊστάμενος μη ρήτρα αποχώρησης : check goodwill : check μένει να λυθεί η παραπλάνηση των επιδοτήσεων της ΔΕΠΑ , πολύ ταλαιπωρία πάντως @ekrepali τσέκαρε και εσύ το ebill Thanks, τώρα είδα ότι μου έβγαλαν κι εμένα λογαριασμό προχτές με το 50άρικο... Με τη παραπλάνηση των επιδοτήσεων πώς αλλιώς γίνεται να το χειριστούμε; Εγώ μετά την απάντηση που πήρα απ'τον ΣτΚ έχω χάσει πάσα ελπίδα.
korakios Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Thanks, τώρα είδα ότι μου έβγαλαν κι εμένα λογαριασμό προχτές με το 50άρικο... Με τη παραπλάνηση των επιδοτήσεων πώς αλλιώς γίνεται να το χειριστούμε; Εγώ μετά την απάντηση που πήρα απ'τον ΣτΚ έχω χάσει πάσα ελπίδα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ΡΑΕ και πρήξιμο , συνέχεια αιτήματα και email στο info πάντως μετά απο αυτά που έγραψα δε νομίζω να πάρω απάντηση ποτέ στο myrae για οτιδήποτε 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις