Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το είδα το excel και μπερδεύτηκα λίγο, ποια είναι τελικά η ποιο συμφέρον εταιρία αυτήν την στιγμή για να κάνουμε συμβόλαιο αερίου; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Παιδιά το είδα το excel και μπερδεύτηκα λίγο, ποια είναι τελικά η ποιο συμφέρον εταιρία αυτήν την στιγμή για να κάνουμε συμβόλαιο αερίου; 

σε ποιο σημείο ακριβώς μπερδεύτηκες ?

Δημοσ.

Βάζω 0,042 τρέχουσα τιμή π.χ και δεν μου αλλάζει της τιμές επίσης βάζω και της kw που έκαψα και συνεχίζουν να μένουν σταθερές η τιμές, οπότε πρέπει μόνο να δω τιμή kw τρέχουσα για να καταλάβω ποια είναι πιο συμφέρον; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Βάζω 0,042 τρέχουσα τιμή π.χ και δεν μου αλλάζει της τιμές επίσης βάζω και της kw που έκαψα και συνεχίζουν να μένουν σταθερές η τιμές, οπότε πρέπει μόνο να δω τιμή kw τρέχουσα για να καταλάβω ποια είναι πιο συμφέρον; 

καταρχάς το κατέβασες φαντάζομαι πρώτα και το άνοιξες με εφαρμογή ?

το TTF είναι σε €/Μw και βάζεις πχ 42 (όπως αναγράφεται και στο κάτω κελί σαν παράδειγμα τιμής (βέβαια μπορεί να πάει 100+, παίξε δλδ με τιμές)

αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα , ανέβασε ένα screenshot (μέσα σε spoiler αν μπορείς)

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Τι αποψη έχετε για το watt and wolt zero gas; είναι καλό; 

24μηνη δέσμευση και τιμή που ανακοινώνουν πάει ανάλογα τα κέφια τους (δεν πατάει στο TTF δλδ)

• Like 2
Δημοσ.

Η εμπορια αεριου ειναι κατι σχετικα καινουριο στην Ελλαδα

Ολες οι εταιρειες χωλαινουν τρομερα στο service,στις τιμες γινεται της ποπη,το κρατος παρεμβαινει ατσαλα,οποτε οτι ισχυει σημερα,δεν ισχυει αυριο

Δημοσ.

Βγήκε ο λογαριασμός αερίου σήμερα (ΔΕΗ) και πήγα να δω αν με χρέωσαν με το "παλιό" GasBenefit ή το "νέο".

Από όσο φαίνεται, ευτυχώς με χρέωσαν με το "νέο".

image.png.dc7b7439673d6576ed1c3ad472e83520.png

Ήμουν με GasControl μέχρι τις 04/04/2023.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Ποια είναι η ποιο (έμπιστη) δηλαδή; από άποψη τιμών και εξυπηρέτησης; 

εμπιστοσύνη μην έχεις σε κανένα πάροχο , απο εξυπηρέτηση και ποιότητα υπηρεσιών η ΔΕΗ πάντως είναι η χειρότερη

δες τα προγράμματα της Ελίν που είναι αορίστου , το ένα συμφέρει περισσότερο απο το άλλο ανάλογα την κατανάλωση (δες excel) , στα συν οτι δεν έχει δέσμευση και μετά το καλοκαίρι βλεπεις αν παίζει κάτι καλύτερο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηρθε τωρα στους παλαιους λογαριασμους που ειχαμε αλλαξει πρόγραμμα (με αλλαγη ονοματος) το 50ρικο επιστροφη  

(ειχε βγει ο τελικος πριν δοθει το 50ρικο) μας θυμήθηκαν τελικά 

μονο το 50ρικο στο λογαριασμο φυσικα

image.png.72c432acd3d4810cce3f370fd4fdeb4e.png

Επεξ/σία από moon1821
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε σήμερα και σε μένα λογαριασμός αερίου.

Τι έγινε, τρελάθηκε το αφεντικό και τα έβγαλε στην φθήνια;

ΔΕΗ  GasBenefit (το νέο)... τιμή KWh  Μαΐου -->>    0,014300

Βέβαια είναι πολύ μικρή η ποσότητα που χρεώθηκε  τον Μάιο και το κέρδος ελάχιστο...

Και από την άλλη  στις  "Διάφορες Χρεώσεις Πιστώσεις & Φόροι-Τέλη"   επανήλθε η χρέωση     "Τέλος Ασφάλ. Εφοδιασμού"... Λογικό... λεφτά υπάρχουν....

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
6 ώρες πριν, moon1821 είπε

ηρθε τωρα στους παλαιους λογαριασμους που ειχαμε αλλαξει πρόγραμμα (με αλλαγη ονοματος) το 50ρικο επιστροφη  

(ειχε βγει ο τελικος πριν δοθει το 50ρικο) μας θυμήθηκαν τελικά 

μονο το 50ρικο στο λογαριασμο φυσικα

image.png.72c432acd3d4810cce3f370fd4fdeb4e.png

τώρα το είδα και εγώ , κάτι ψιλιάστικα όταν απάντησαν σε ticket (που είχα επισυνάψει επιστολή του ΣτΚ) οτι θα το δει προϊστάμενος

μη ρήτρα αποχώρησης : check

goodwill :  check

μένει να λυθεί η παραπλάνηση των επιδοτήσεων της ΔΕΠΑ , πολύ ταλαιπωρία πάντως

@ekrepali τσέκαρε και εσύ το ebill

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

τώρα το είδα και εγώ , κάτι ψιλιάστικα όταν απάντησαν σε ticket (που είχα επισυνάψει επιστολή του ΣτΚ) οτι θα το δει προϊστάμενος

μη ρήτρα αποχώρησης : check

goodwill :  check

μένει να λυθεί η παραπλάνηση των επιδοτήσεων της ΔΕΠΑ , πολύ ταλαιπωρία πάντως

@ekrepali τσέκαρε και εσύ το ebill

Thanks, τώρα είδα ότι μου έβγαλαν κι εμένα λογαριασμό προχτές με το 50άρικο...

Με τη παραπλάνηση των επιδοτήσεων πώς αλλιώς γίνεται να το χειριστούμε; Εγώ μετά την απάντηση που πήρα απ'τον ΣτΚ έχω χάσει πάσα ελπίδα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Thanks, τώρα είδα ότι μου έβγαλαν κι εμένα λογαριασμό προχτές με το 50άρικο...

Με τη παραπλάνηση των επιδοτήσεων πώς αλλιώς γίνεται να το χειριστούμε; Εγώ μετά την απάντηση που πήρα απ'τον ΣτΚ έχω χάσει πάσα ελπίδα.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ΡΑΕ και πρήξιμο , συνέχεια αιτήματα και email στο info

πάντως μετά απο αυτά που έγραψα δε νομίζω να πάρω απάντηση ποτέ στο myrae για οτιδήποτε  😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...