Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, go2jimmys1 είπε

Με πήραν από την ΕΦΑ σήμερα για το my gas home και το σκέφτομαι. 100 ευρώ για 1 χρόνο, πληρώνεις τιμή χονδρικής, χωρίς προμήθειες/ρήτρα αποχώρησης. Υπάρχει κάποια παγίδα, πώς το βλέπετε;

https://efaenergy.gr/my-gas-home/

εξαρτάται την κατανάλωσή σου , βάλε στο excel κιλοβατώρες και παίξε με χοντρική 20 με 50 ή και όσο παραπάνω νομίζεις

• Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κοιτάξτε από Νοέμβριο και μετά...

Τι καλά που θα περάσουμε παλι... 🫣

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_2023-06-14-10-18-42-400_com.android.chrome.jpg.6a378a224463de04a9373e0d87fd9511.jpg

Ιούνιο έχουμε , άραξε

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Το gas benefit συμφαιρει;

μάλλον , τι σου βγάζει το excel ?

8 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

ή να ψάξω για άλλη εταιρία; 

κοίτα με τη ΔΕΗ δεν έχεις το άγχος να κάνουν τροποποίηση το συμβόλαιο αλλά εξυπηρέτηση και ποιότητα υπηρεσιών δεν υπάρχει σε περίπτωση στραβής

• Like 2
Δημοσ.

οταν ελεγα πριν μηνες  οτι ο μεσος ορος TFF θα ειναι μετα απο την κριση/πολεμο  στο 0,05 , τελικα θα πεσω μεσα , α ρε 6 νουμερα του τζοκερ να εβρισκα

Δημοσ.

Πάντως η ΔΕΗ μου έκανε και άτοκο διακανονισμό σε δόσεις, και στο τηλέφωνο δεν είχε καθόλου αναμονή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι συζήτηση για το πως που ποτε παίρνετε το επίδομα θέρμανσης , υπάρχει άλλο νήμα , πάμε στο συγκεκριμένο :

όσοι χάσατε το επίδομα λόγω της πολυαγαπημένης ΔΕΗ και καθυστέρησης λογαριασμών , δώστε τους πόνο , ανέφερε μέλος στο δίπλα φόρουμ οτι δίνει μέρος του ποσού

Ξαναλέω για απορίες επιδόματος θέρμανσης στο άλλο νήμα , όχι εδώ (τα μπλε γράμματα είναι λινκ)

μπήκε και το 50ρικο ηλεκτρονικά απο ΔΕΗ ( σε Εθνική χωρίς προμήθεια )

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια ειμαι πελατης της ΔΕΗ στην επαρχια Β. Ελλαδα και θελω να συνδεθω μολις περασα Φυσικο Αεριο . Στην πολη μου εχουν περασει μολις 67 οικογενειες ολοκληρωμενη συνδεση με Φ.Α. 

Τι λετε? να αξιοπ[οιησω την ηδη ΔΕΗ που εχω σε μηνιαιο on line προγραμμα η να παω σε κατι αλλο?

Δεν καιω υπεροβολικα και επισης βλεπω οτι παιζει μια προσφορα με ΔΩΡΕΑΝ Εγγυηση σε πελατες και δωρο 50αρικο ...μεχρι την αλλη βδομαδα? τι λετε? να την κανω τωρα την αιτηση η να περιμενω το χειμωνα?

Δημοσ.

Σε ποια πολη εισαι φιλε; Βορεια Ελλαδα εχει και τηλεθερμανση σε λιγες περιοχες που ειναι σαφως πιο συμφερουσα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Σε ποια πολη εισαι φιλε; Βορεια Ελλαδα εχει και τηλεθερμανση σε λιγες περιοχες που ειναι σαφως πιο συμφερουσα

ρε φιλε δε ρωτησα αν ποιο συμφερουσα η Τηλεθερμανση ουτε ειπα οτι περασα Τηλεθερμανση ουτε Πυρηνικη Θερμανση.

Λεω περασα Φσικο Αεριο........

ΔΕΗ που εχω σε μηνιαιο on line προγραμμα η να παω σε κατι αλλο?

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή θα πήγαινα κάπου χωρίς δέσμευση για να μπορώ να αλλάξω πριν το χειμώνα.

Ελίν έχει νομίζω 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...