Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, korakios είπε

της efaenergy εχει και τη συνδρομή ,

επομένως βάσει excel , ανάλογα την τιμή TTF που νομίζεις οτι θα παίζει (το χειμώνα κυρίως) και την κατανάλωσή σου , θα δεις αν σε συμφέρει ή όχι

ειχε καιη volterra τετοιο προγραμμα νομιζω αλλα τωρα δεν το εχει ή κανο λαθος

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω ρευμα Ηρων simply και καιω αεριο για το μαγειρεμα. Στο ηρων gas double home flex μπορω να παω για το 50αρικο και μετα καπακι τον επομενο μηνα ή το φθινοπωρο μπορω να φυγω χωρις ρητρα σωστα;

Δημοσ.
27 minutes ago, nikos121 said:

εχω ρευμα Ηρων simply και καιω αεριο για το μαγειρεμα. Στο ηρων gas double home flex μπορω να παω για το 50αρικο και μετα καπακι τον επομενο μηνα ή το φθινοπωρο μπορω να φυγω χωρις ρητρα σωστα;

Σωστά. Το καλοκαίρι έχει και μηδενικό πάγιο ο ήρων στο αέριο.

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Σωστά. Το καλοκαίρι έχει και μηδενικό πάγιο ο ήρων στο αέριο.

Ενταξει το παγιο ειναι το λιγοτερο. 2 3 4 ευρω ποσα ειναι οκ κλαιν.

Θα περιμενω τις 20 του μηνα να δω αν θα μεινω ηρων στο ρευμα ή θα κανουν τιποτα "εκονομι" κολπα και αναλογως θα πραξω στο Φ.Α

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alkistismenelaos είπε

ΠΑΙΔΙΑ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗς ΔΕΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΕΚΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πουθενα προγραμμα με σταθερη τιμη (που θα καρασυμφερε με τις σημερινες τιμες)

Οποτε να ανανεωσεις σε καποιο προγραμμα χωρις χρονικη δεσμευση

Δημοσ.

Πείτε λίγο, αν υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας μαζί με το αέριο και το καλοκαίρι κλείνει ο λέβητας εντελώς, μήπως συμφέρει να βρω πάροχο που θα έχει μηδενικό πάγιο ή το μηδενικό πάγιο καταλήγει να έχει πολύ πιο μεγάλη τιμή ανά KWh?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aXer είπε

Πείτε λίγο, αν υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας μαζί με το αέριο και το καλοκαίρι κλείνει ο λέβητας εντελώς, μήπως συμφέρει να βρω πάροχο που θα έχει μηδενικό πάγιο ή το μηδενικό πάγιο καταλήγει να έχει πολύ πιο μεγάλη τιμή ανά KWh?

ίδια σελίδα που πόσταρες για το flex , μετά βλέπεις

Δημοσ.

για την δεη στα αεριο σχετικα με διακανονισμους ειναι ανοιχτοί στο να κανουν  εχετε καλες εμπειρίες

Δημοσ.

Καλημέρα, είμαι στο gas control μέχρι το Νοέμβριο, θέλω να ρωτήσω, μετά θα γίνει ανανέωση, θα μεταβώ στο benefit? Διαφωτίστε με λίγο, βγήκε καλά η χρονιά με αυτό το πρόγραμμα και αναρωτιέμαι φέτος τί μέλλει γενέσθαι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, reyma3 είπε

για την δεη στα αεριο σχετικα με διακανονισμους ειναι ανοιχτοί στο να κανουν  εχετε καλες εμπειρίες

Ναι κάνουν με άτοκες δόσεις από το τηλέφωνο 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, janus5555 είπε

Καλημέρα, είμαι στο gas control μέχρι το Νοέμβριο, θέλω να ρωτήσω, μετά θα γίνει ανανέωση, θα μεταβώ στο benefit? Διαφωτίστε με λίγο, βγήκε καλά η χρονιά με αυτό το πρόγραμμα και αναρωτιέμαι φέτος τί μέλλει γενέσθαι.

αν είσαι στα 0,125 έπρεπε να είχες αλλάξει πριν πολλούς μήνες

πάντως ,ναι , στο benefit θα πας χωρίς δέσμευση , αορίστου , εκτός αν βγάλει άλλο σταθερό

Δημοσ.
16 ώρες πριν, korakios είπε

αν είσαι στα 0,125 έπρεπε να είχες αλλάξει πριν πολλούς μήνες

πάντως ,ναι , στο benefit θα πας χωρίς δέσμευση , αορίστου , εκτός αν βγάλει άλλο σταθερό

το benefit συμφερει? δεν εχει χρονικό περιορισμο έτσι?

Μόλις τώρα, alkistismenelaos είπε

οποτε θες φευγεις?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alkistismenelaos είπε

αν δεν υπογράψεις νέα σύμβαση , δεν έχει δέσμευση , είναι αορίστου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...