Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, korakios είπε

"μόνο" 0,15€/kw αν σε ψήνει 😁

https://www.insurancemarket.gr/energy/heron-gas-fix-limited

limited προσφορά 🤪

"Το πρόγραμμα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα!". <--- Όποιος προλάβει !!! Και χωρίς πάγιο!!! What The Wtf GIF by Justin

Επεξ/σία από tzitzikas2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι στο GAS HOME FIX τής ZeniΘ, και μου 'ρθε ειδοποίηση ότι λήγει η σύμβασή μου. Αν δεν προβώ σε κάποια ενέργεια, θα με βάλουν αυτόματα στο GAS HOME NOW. Η χρήση είναι μόνο για ζεστό νερό. Ο λογαριασμός έρχεται ανά δίμηνο, γύρω στα 120-130 ευρώ. Συμφέρει να μην κάνω τίποτα και να πάω στο now; Να κοιτάξω για ΔΕΗ; Ελίν; Τι προτείνετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

1. Είμαι στο GAS HOME FIX τής ZeniΘ, και μου 'ρθε ειδοποίηση ότι λήγει η σύμβασή μου.

2.Αν δεν προβώ σε κάποια ενέργεια, θα με βάλουν αυτόματα στο GAS HOME NOW.

3. Η χρήση είναι μόνο για ζεστό νερό. Ο λογαριασμός έρχεται ανά δίμηνο, γύρω στα 120-130 ευρώ.

4. Συμφέρει να μην κάνω τίποτα και να πάω στο now;

5. Να κοιτάξω για ΔΕΗ; Ελίν; Τι προτείνετε;

1. τιμή που είχες στο fix ?

2. Η ειδοποίηση αναφέρει οτι φεύγεις αζημίως απο τώρα ? Δλδ πάρε γραπτώς οτι αν φύγεις νωρίτερα δε θα χρεωθείς και αν δε γίνεται τότε να μπορείς να φύγεις απο το now χωρίς πέναλτι

3. αναφέρεις ζεστό νερό μόνο αλλά είναι πολλά τα 120-130 στο 2μηνο. Δώσε βάση στα κιλοβάτ κατανάλωσης (όχι κυβικά)

4. Το "now" είναι 24μηνο ...

5. προτίμησε χωρίς δέσμευση ,μιας και δεν παίζει κάτι ιδιαίτερο , 

ανάλογα την κατανάλωση που έχεις κατέβασε και συμπλήρωσε το excel

Επεξ/σία από korakios
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

2. Η ειδοποίηση αναφέρει οτι φεύγεις αζημίως απο τώρα ? Δλδ πάρε γραπτώς οτι αν φύγεις νωρίτερα δε θα χρεωθείς και αν δε γίνεται τότε να μπορείς να φύγεις απο το now χωρίς πέναλτι

3. αναφέρεις ζεστό νερό μόνο αλλά είναι πολλά τα 120-130 στο 2μηνο. Δώσε βάση στα κιλοβάτ κατανάλωσης (όχι κυβικά)

1. Τι εννοείς;

2. Αυτό είχα σκοπό να το ρωτήσω, καθώς δεν αναφέρουν τίποτα σχετικά. 

Δεν με πειράζει να υπάρχει δέσμευση, κι ας καταλήξω να δίνω λίγα παραπάνω σε σύγκριση με κάτι πιο συμφερτικό που πιθανώς τρέξει. Να είναι, όμως, κάπως νορμάλ. Στη παρούσα φάση, και μένα μου φαίνονται πολλά μόνο για ζεστό νερό. 

Μόλις πάω σπίτι θα κοιτάξω τους λογαριασμούς & θα κατεβάσω το εξελάκι.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα δω τους λογαριασμούς και θα δώσω νέο feedback μόλις μπορέσω. 🙂

1 ώρα πριν, korakios είπε

Έχω τα χαρτιά μπροστά μου. 

Την τιμή δεν μπορώ να την εντοπίσω. :P

Όμως, βλέπω ότι έχουν στα ψιλά γράμματα ότι μπορώ να πάω σε άλλον προμηθευτή αζημίως, ενώ στο ειδοποιητήριο λήξης δεν το έγραφαν. Καλό αυτό. 

Για 66 ημέρες, η κατανάλωση είναι 801,24kWh. 

Κατέβασα και το εξελάκι, και μάλλον πιο φθηνά έρχεται της ΔΕΗ απ' ό,τι καταλαβαίνω. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Την τιμή δεν μπορώ να την εντοπίσω. :P

κάπου στο χρέωση προμήθειας θα είναι . 801,24 επί κάτι , μάλλον ~ 0,11584 και με συνέπεια 25% αν θυμάμαι

52 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Κατέβασα και το εξελάκι, και μάλλον πιο φθηνά έρχεται της ΔΕΗ απ' ό,τι καταλαβαίνω. 

προσωπικά θα σου πρότεινα μην μπλέξεις με τους δεινόσαυρους , καλύτερα δες κάποιο της Ελίν που δεν έχει δέσμευση και μετά βλέπεις απο χειμώνα τι θα παίζει

57 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Για 66 ημέρες, η κατανάλωση είναι 801,24kWh. 

τσιμπημένο αλλά είμαστε oftopic , απορίες για το αν είναι φυσιολογική η κατανάλωση στο άλλο νήμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/668572-καταναλωση-φυσικου-αεριου/?do=getNewComment

Δημοσ.
34 minutes ago, korakios said:

προσωπικά θα σου πρότεινα μην μπλέξεις με τους δεινόσαυρους , καλύτερα δες κάποιο της Ελίν που δεν έχει δέσμευση και μετά βλέπεις απο χειμώνα τι θα παίζει

Πρέπει να έχει στρώσει η κατάσταση με τη ΔΕΗ. Είχα δώσει ένδειξη στην ΕΔΑ 12/6 και έβγαλαν λογαριασμό στις 19/6.

Ξέρουμε αν τον Σεπτέμβριο θα στείλουν έναντι ή θα βγάλουν κατευθείαν εκκαθαριστικό τον Οκτώβριο? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dasnowy είπε

Πρέπει να έχει στρώσει η κατάσταση με τη ΔΕΗ. Είχα δώσει ένδειξη στην ΕΔΑ 12/6 και έβγαλαν λογαριασμό στις 19/6.

μέχρι να πάρω της ΔΕΠΑ καθώς και μείωση του ποσού 14 ημερών λόγω καθυστέρησης μετάβασης εξαιτίας τους , για μένα δεν έστρωσε 😛

στο δίπλα φόρουμ του σπάσανε λάθος αναλογικά της κιλοβατώρες (όχι με την καμπυλη της ΕΔΑ)

το benefit δεν είναι και κανα πρόγραμμα "ευκαιρία" για να δικαιολογεί 24 μήνες , αλλά ο καθένας κινείται όπως καταλαβαίνει , μπορεί πχ χειμώνα να γίνει πάλι κανα μπαμ και να εκτοξευτούν οι τιμές (πέρυσι δεν ήταν για θέρμανση το αέριο)

Δημοσ.
6 minutes ago, korakios said:

το benefit δεν είναι και κανα πρόγραμμα "ευκαιρία" για να δικαιολογεί 24 μήνες

Εννοείται ότι δεν αξίζει 24 μήνες δέσμευση, απλώς ήθελα να αναφέρω πως πλέον οι λογαριασμοί βγαίνουν γρήγορα. Εγώ μάλλον θα κάτσω ΔΕΗ και τον επόμενο χειμώνα σε benefit αορίστου. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ με κατανάλωση από 09/03/23 εκδόθηκε 22/05, δηλαδή μετά την προθεσμία της 16/05 του mythermansi. Αν και το πέρασα το παραστατικό η ααδε δεν το συμπεριέλαβε-και λογικό- στην εκκαθάριση του mythermansi. Μπορώ να κάνω κάποια ένσταση ή οτιδήποτε στην ΔΕΗ? Έκανε κανείς κάτι ανάλογο?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kalliforlife είπε

Καλησπέρα σε όλους, τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ με κατανάλωση από 09/03/23 εκδόθηκε 22/05, δηλαδή μετά την προθεσμία της 16/05 του mythermansi. Αν και το πέρασα το παραστατικό η ααδε δεν το συμπεριέλαβε-και λογικό- στην εκκαθάριση του mythermansi. Μπορώ να κάνω κάποια ένσταση ή οτιδήποτε στην ΔΕΗ? Έκανε κανείς κάτι ανάλογο?

https://www.insomnia.gr/topic/758984-ερώτηση-επίδομα-θέρμανσης/?do=getNewComment

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...