Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Καλησπέρα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από ΔΕΗ, είναι στο σταθερό από πέρσι το οποίο λήγει στης 6/10 πως να προχωρήσω; να το αφήσω και θα γίνει κυμενομενο χωρίς δέσμευση από αυτούς; ή να τους καλέσω; το μυνημα που έστειλαν είναι... 

Η σύμβασή σας για το προϊόν Φυσικού Αερίου λήγει σύντομα. Για να ανανεώσετε το προϊόν σας, καλέστε ΔΩΡΕΑΝ στο 800-900-1000 ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΔΕΗ.

επιλέγεις ανάμεσα στα

1. δέσμευση 24μηνη και παίρνεις 50€ δώρο

2. το αφήνεις αορίστου και κοιτάς μήπως βγει καλύτερο πρόγραμμα

και στις 2 περιπτώσεις πας με τιμολόγηση του benefit

Απλά αν το αφήσεις αορίστου έχε το νου σου μήπως βγάλει άλλο πρόγραμμα όταν λήξει το δικό σου και σε πάει εκεί

• Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπότε αν λήξει στης 6/10 αυτό που έχω, με συμφέρει να το αφήσω στο benefit ώστε αν βγει άλλο καλύτερο σε άλλη εταιρία να μπορώ να πάω εκεί; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Οπότε αν λήξει στης 6/10 αυτό που έχω, με συμφέρει να το αφήσω στο benefit ώστε αν βγει άλλο καλύτερο σε άλλη εταιρία να μπορώ να πάω εκεί; 

μπορεί , δεν είναι στάνταρ οτι θα παίξει κάτι καλύτερο για αρκετό καιρο και μπορεί να σταματήσει και το 50ρικο δώρου

• Like 1
Δημοσ.

Δε βγάζω άκρη με τον Ήρων...

Στο MyHeron δείχνει ακόμα ότι η αίτηση μου είναι προς επεξεργασία (ότι έχει σταλεί στην ΕΔΑ). Η εκπρόσωπος στο τηλέφωνο βλέπει το ίδιο πράγμα στο σύστημα της.

14/8 έχει ξεκινήσει η εκπροσώπηση. 22/8 έχει σταλεί βεβαίωση της ΕΔΑ σε εκπρόσωπο του ΗΡΩΝ. 30/8 έχω στείλει mail με τη φόρμα παραπόνων. Έχει περάσει ένας μήνας... τους έδωσα τελεσίγραφο ότι αν μέσα σε 10 μέρες δε φανεί στο σύστημα πως είμαι πελάτης τους... έφυγα.

Ξεκινάει το επίδομα θέρμανσης από 1/10, δε θα κάτσω να παίζω μαζί τους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε βγάζω άκρη με τον Ήρων...

Στο MyHeron δείχνει ακόμα ότι η αίτηση μου είναι προς επεξεργασία (ότι έχει σταλεί στην ΕΔΑ). Η εκπρόσωπος στο τηλέφωνο βλέπει το ίδιο πράγμα στο σύστημα της.

14/8 έχει ξεκινήσει η εκπροσώπηση. 22/8 έχει σταλεί βεβαίωση της ΕΔΑ σε εκπρόσωπο του ΗΡΩΝ. 30/8 έχω στείλει mail με τη φόρμα παραπόνων. Έχει περάσει ένας μήνας... τους έδωσα τελεσίγραφο ότι αν μέσα σε 10 μέρες δε φανεί στο σύστημα πως είμαι πελάτης τους... έφυγα.

Ξεκινάει το επίδομα θέρμανσης από 1/10, δε θα κάτσω να παίζω μαζί τους.

βιάζεσαι , εγώ 3 χρόνια περιμένω απο την 1η αίτηση και 2,5 χρόνια απο τη 2η 😁

κλασσικά έπρεπε να κάνεις μέσω myrae μπας και ξεκολλήσουν

Δημοσ.

Έσκασε σήμερα λογαριασμός ΔΕΗ για αέριο,  είχα ξεχάσει πως έχω αέριο  μάλλον ρίχνουν καπάκια στα βαρέλια   😆

Δημοσ.
25 minutes ago, korakios said:

κλασσικά έπρεπε να κάνεις μέσω myrae μπας και ξεκολλήσουν

Έκανα πριν λίγο κι εκεί. Θα περιμένω μέχρι και τον Οκτώβριο, ίσως και Νοέμβριο αν είναι χαμηλές οι τελικές τιμές τους... απλά τους έδωσα 10 μέρες μήπως και κουνηθούν.

Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση ΔΕΗ τέλη Ιουνίου....

Πριν μια βδομάδα ήρθε τεχνικός και έκανε την σύνδεση οριστική ώστε να περνά αέριο στα σώματα.

Ερώτηση πρώτη. 

Χρειάζομαι καθαρισμό σωμάτων καλοριφέρ 17 χρόνια έκαιγα πετρελαίο

Δεύτερη.

Υπάρχει τρόπος να δω το λογαριασμό μου της ΔΕΗ φυσικο κάπου; μπαίνω και δεν φαίνεται τίποτα στην καρτέλα μου ότι είναι ανενεργη.

Τρίτη υπάρχει κάποια προσφορά πρόγραμμα με κλειδωμένη τιμή στη ΔΕΗ ότι και αν δώσει η διεθνή συγκυρία;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PedroG είπε

Ερώτηση πρώτη. 

Χρειάζομαι καθαρισμό σωμάτων καλοριφέρ 17 χρόνια έκαιγα πετρελαίο

ίσως να ρωτησεις εκεί μιας και είναι oftopic

4 λεπτά πριν, PedroG είπε

Υπάρχει τρόπος να δω το λογαριασμό μου της ΔΕΗ φυσικο κάπου; μπαίνω και δεν φαίνεται τίποτα στην καρτέλα μου ότι είναι ανενεργη.

πως μπαίνεις ? έχεις πάρει κωδικό πελάτη ή έχεις παλιότερο λογαριασμό απο ρεύμα ?

πάρε τηλ να μάθεις τι παίζει , νωρίς είναι , ειδικά για ΔΕΗ. Σε όσους δεν είχανε παλιότερο λογαριασμό απο το ρεύμα έπρεπε πρώτα να βγει λογαριασμός και μετά έμπαινες στο ebill . Ευτυχώς σε κάποιους δίνανε κωδικό πελάτη απο το τηλέφωνο

5 λεπτά πριν, PedroG είπε

Τρίτη υπάρχει κάποια προσφορά πρόγραμμα με κλειδωμένη τιμή στη ΔΕΗ ότι και αν δώσει η διεθνή συγκυρία;

μέχρι σήμερα όχι , γενικά δεν παίζει κανένα σταθερό σε κανέναν πάροχο

• Confused 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, PedroG είπε

Δεύτερη.

Πρέπει πρώτα να βγει πρώτος λογαριασμός, έτσι ήταν πριν ένα χρόνο 

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, atpanos είπε

Πρέπει πρώτα να βγει πρώτος λογαριασμός, έτσι ήταν πριν ένα χρόνο 

Και που θα βγει εκδοθεί ο πρώτος; έχω ήδη φυσικό αέριο 

10 λεπτά πριν, atpanos είπε

Πρέπει πρώτα να βγει πρώτο λογαριασμός, έτσι ήταν

50 λεπτά πριν, korakios είπε

ίσως να ρωτησεις εκεί μιας και είναι oftopic

πως μπαίνεις ? έχεις πάρει κωδικό πελάτη ή έχεις παλιότερο λογαριασμό απο ρεύμα ?

πάρε τηλ να μάθεις τι παίζει , νωρίς είναι , ειδικά για ΔΕΗ. Σε όσους δεν είχανε παλιότερο λογαριασμό απο το ρεύμα έπρεπε πρώτα να βγει λογαριασμός και μετά έμπαινες στο ebill . Ευτυχώς σε κάποιους δίνανε κωδικό πελάτη απο το τηλέφωνο

μέχρι σήμερα όχι , γενικά δεν παίζει κανένα σταθερό σε κανέναν πάροχο

Μόλις έμαθα ότι ανακοινώνεται μέχρι το σαββατοκύριακο κλειστό κλειδωμένη τιμή κιλοβατώρας μέσω ΔΕΗ από τεχνικό εγκαταστάσης είναι και πολιτικό πρόσωπο ο ίδιος αυτοδιοίκησης 

Ναι έχω κωδικό ήδη ρεύμα αλλά δεν με δείχνει να έχω φυσικό αέριο 

Δημοσ.

νέος και γω με χρήση φυσικό αέριο και ψάχνω να κάνω συμβόλαιο

με βάση το εξέλ βλέπω ότι και η βολτέρα έχει σχετικά χαμηλή τιμή, αλλά κανείς δεν την αναφέρει και προβληματίζομαι. υπάρχει κάτι αρνητικό ή δεν έτυχε να δοκιμάσει κανείς προς τα εκεί?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PedroG είπε

Και που θα βγει εκδοθεί ο πρώτος; έχω ήδη φυσικό αέριο 

στο email σου ή στο γραμματοκιβώτιό σου

1 ώρα πριν, PedroG είπε

Ναι έχω κωδικό ήδη ρεύμα αλλά δεν με δείχνει να έχω φυσικό αέριο 

άρα λύθηκε το μυστήριο

31 λεπτά πριν, kxtsao είπε

νέος και γω με χρήση φυσικό αέριο και ψάχνω να κάνω συμβόλαιο

με βάση το εξέλ βλέπω ότι και η βολτέρα έχει σχετικά χαμηλή τιμή, αλλά κανείς δεν την αναφέρει και προβληματίζομαι. υπάρχει κάτι αρνητικό ή δεν έτυχε να δοκιμάσει κανείς προς τα εκεί?

δεν έτυχε

• Thanks 1
Δημοσ.
11 minutes ago, efthimis20 said:

Καλημέρα σε όλους, για protergia που έχει TTF+0, 01 καμιά γνώμη? 

Tώρα το TTF είναι 0.037, θα πάει η τελική της protergia 0.047

Η Eλίν που έχει προμήθεια 0.0112, θα πάει η τελική 0.0482

Υπάρχουν και οι διαφορές στα πάγια που λαμβάνεις υπόψιν κλπ... τσέκαρε το excel του κοράκιου

Αυτή τη στιγμή το φτηνότερο με διαφορά είναι το double flex του ΗΡΩΝ, αλλά η εξυπηρέτηση είναι τραγική...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...