Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, marmagia said:

Όντως το φέρνει η ΕΔΑ τόσο σύντομα; Δε το ήξερα όταν έψαχνα κλειδί και πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/43664664/Polykleida-202721.html

που κάνει δουλίτσα 

Δε ξέρω αν δίνουν τέτοιο άμα το χάσεις. Εμένα ανοίγει με κανονικό κλειδί μεταλλικό.

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, ekrepali said:

Δε ξέρω αν δίνουν τέτοιο άμα το χάσεις. Εμένα ανοίγει με κανονικό κλειδί μεταλλικό.

Λογικά πλαστικο δίνουν. Εμένα δε μου έδωσαν τίποτα σε πρώτη φάση 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, achilleg είπε

Καλημέρα από Benefit σου επιτρέπουν να γυρίσεις σε gas control (0,051)αλλα χωρίς  50 αρικο.

Ποιοι ΔΕΝ περνουν το 50ευρω? Αυτοι που εχουν Benefit αοριστου ή Benefit συμβολαιο ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fotisbasm είπε

Ποιοι ΔΕΝ περνουν το 50ευρω? Αυτοι που εχουν Benefit αοριστου ή Benefit συμβολαιο ?

θα πρότεινα να το ψάξετε καλά (γραπτή απάντηση) ώστε όσοι επιθυμείτε να δεσμευτείτε να πάρετε το 50ρικο

ο κάθε υπάλληλος μάλλον θα λέει ότι του κατέβει στα τηλέφωνα ή στο κατάστημα

11 ώρες πριν, achilleg είπε

Καλημέρα από Benefit σου επιτρέπουν να γυρίσεις σε gas control (0,051)αλλα χωρίς  50 αρικο.

αορίστου φαντάζομαι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

θα πρότεινα να το ψάξετε καλά (γραπτή απάντηση) ώστε όσοι επιθυμείτε να δεσμευτείτε να πάρετε το 50ρικο

Spoiler

Ποιο πιθανο να κερδίσουμε το τζοκερ παρα γραπτή απάντηση απο ΔΕΗ

Δημοσ.
4 minutes ago, korakios said:

ο κάθε υπάλληλος μάλλον θα λέει ότι του κατέβει στα τηλέφωνα ή στο κατάστημα

αορίστου φαντάζομαι

και σε μη αορίστου η αλλαγή προγράμματος εντός της ίδιας εταιρίας δεν έχει κάποιο κόστος.

όσο για το 50αρικο, ψιλό στάνταρ είναι ότι δεν το παίρνουν οι υπάρχοντες πελάτες αν δούμε προσεκτικά το λεκτικό. 

Screenshot 2023-09-18 at 19.40.08.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

και σε μη αορίστου η αλλαγή προγράμματος εντός της ίδιας εταιρίας δεν έχει κάποιο κόστος.

με το αορίστου , εννοούσα αν μπήκε στο νέο control χωρίς δέσμευση ..... αν ήταν ήδη αορίστου 😁

αν ήταν ήδη με υπόλοιπο 24μηνης δέσμευσης στο benefit δεν έχω ιδέα (κάηκα 🤪)

4 λεπτά πριν, marmagia είπε

όσο για το 50αρικο, ψιλό στάνταρ είναι ότι δεν το παίρνουν οι υπάρχοντες πελάτες αν δούμε προσεκτικά το λεκτικό. 

Screenshot 2023-09-18 at 19.40.08.png

σωστά , αλλά επειδή συμφέρει την εταιρία να δεσμεύσει πελάτες ίιισως και να το δίνει σε όσους είναι ήδη αορίστου

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

με το αορίστου , εννοούσα αν μπήκε στο νέο control χωρίς δέσμευση ..... αν ήταν ήδη αορίστου 😁

αν ήταν ήδη με υπόλοιπο 24μηνης δέσμευσης στο benefit δεν έχω ιδέα (κάηκα 🤪)

σωστά , αλλά επειδή συμφέρει την εταιρία να δεσμεύσει πελάτες ίιισως και να το δίνει σε όσους είναι ήδη αορίστου

σε μένα μου είπαν πάντως δε θα το πάρω αν και αορίστου. με την αλλαγή προγράμματος πασ σε 12 μηνη δέσμευση δε συνεχίζει το αορίστου 

α καλά τώρα κατάλαβα τι είπες.. μου έκανε το κυνήγι των iPhone το μυαλό πουρέ 😝

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, marmagia είπε

σε μένα μου είπαν πάντως δε θα το πάρω αν και αορίστου.

αν κλείσεις τότε ενημέρωσε για το αν θα ισχύει η δέσμευση ή όχι

α καλά τώρα κατάλαβα τι είπες..

πάλι καλά , εγώ δυσκολεύτηκα 😁

Spoiler

μου έκανε το κυνήγι των iPhone το μυαλό πουρέ 😝

πάνω που είχα ανοιχτή καρτέλα να βρω μια ταπεινή μπαταρία για το SE 2016 και τσιγκουνεύομαι τα μεταφορικά  😂

Δημοσ.
4 minutes ago, korakios said:

αν κλείσεις τότε ενημέρωσε για το αν θα ισχύει η δέσμευση ή όχι

πάλι καλά , εγώ δυσκολεύτηκα 😁

Hide contents

πάνω που είχα ανοιχτή καρτέλα να βρω μια ταπεινή μπαταρία για το SE 2016 και τσιγκουνεύομαι τα μεταφορικά  😂

όταν μου ανανεώσουν το ebill θα σου πω ακόμα benefit με εχουν 

Spoiler

καλά μην φανταστείς ακόμα με το 11 pro είμαι. Έχε χάρη που η μαμά μου παραπάτησε, βρέθηκε κάτω, της έφυγε το κινητό από την τσέπη και βρέθηκε μέσα στο νερό και θέλει κινητό - το δικό μου- όποτε εγώ ψάχνω. Μπλε βρήκα, θα ήθελα ιδανικά να δω και το τιτάνιο αλλά πουυυυυ. ελπίζω μόνο να χρυσίζει και να μην μου αρέσει έτσι και αλλιώς 😂

Δημοσ.

34,2 το TTF σήμερα. Το παρακολουθούμε... και αναλόγως πάμε σε control ή όχι. Λέω να μην κάνω προσωπικά βιαστική κίνηση. Εκτός αν όταν αποφασίσουμε να κάνουμε την κίνηση αν ανέβει το ttf, έχει αποσυρθεί ως πρόγραμμα το control.

• Like 2
Δημοσ.

οποιος μιλαει με ΔΕΗ ας ρωτησει μεχρι ποτε ειναι το σταθερο control , αν ξερουν φυσικά και αν θελουν να απαντησουν

(λογικά σιγουρα μεχρι 31 οκτ 23 που δινουν και το 50ρικο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...