alejsalonica Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Να υποθέσω ότι κι αυτή η σταθερή τιμή ισχύει για 6 μήνες και μετά αυτοί έχουν δικαίωμα να το αλλάξουν κι αν δεν θες να φύγεις;
Backpacker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Να υποθέσω ότι κι αυτή η σταθερή τιμή ισχύει για 6 μήνες και μετά αυτοί έχουν δικαίωμα να το αλλάξουν κι αν δεν θες να φύγεις; Σε 6 μήνες τελειώνει ο Μάρτιος άρα και τα κρύα άρα και να το αλλάξουν καμια σημασία δεν έχει. Καλυτερα κιολας να φυγει η δεσμευση. 1
alejsalonica Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Backpacker είπε Σε 6 μήνες τελειώνει ο Μάρτιος άρα και τα κρύα άρα και να το αλλάξουν καμια σημασία δεν έχει. Καλυτερα κιολας να φυγει η δεσμευση. Συμφωνώ, απλά δεν ήξερα αν έχει αλλάξει αυτό.
Backpacker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alejsalonica είπε Συμφωνώ, απλά δεν ήξερα αν έχει αλλάξει αυτό. Ισχύει αλλα η ΔΕΗ δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό. Και πέρυσι που ημουν με το σταθερο 0,05 και οι τιμες του αεριου ήταν στον θεό δεν άλλαξαν κατι. 3
PedroG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια η ΔΕΗ εβγαλε Σταθερη τιμη ΦΑ για 12 μηνες ή κανω λαθος? Ενέργεια (€/kWh) 0,051 Πάγιο (€/μήνα) 5,00 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από PedroG
korakios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, PedroG είπε Παιδια η ΔΕΗ εβγαλε Σταθερη τιμη ΦΑ για 12 μηνες ή κανω λαθος? Ενέργεια (€/kWh) 0,051 Πάγιο (€/μήνα) 5,00 διαβάζεις απο εκεί και μετά 1 1
The_Judas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2023 στις 7:44 ΠΜ, jt1973 είπε καλημερα , μπορει να υπαρξει αντιδραση απο τις αλλες εταιριες και να βγαλουν κατι αντιστοιχο ποιο οικονομικο γιατι σιγουρα η ΔΕΗ με 0.05 μονο μεσα δεν μπαινει μπορεί ναι μπορεί και όχι. Πέρσι πάντως δεν έβγαλε καμία εταιρεία κάτι παρόμοιο με το 0.05 ή το παλιότερο 0.02. Ισως βέβαια να ήθελε να πάρει πελατεία η ΔΕΗ στο φυσικό αέριο με επιθετικές τιμές. Το 0.05 για φέτος δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν θα είναι καλό. Πέρσι ήταν. Φέτος ίσως να μην είναι τόσο καλό αλλά δεν νομίζω να είναι και κακό. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από The_Judas 1
korakios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πέρσι πάντως δεν έβγαλε καμία εταιρεία κάτι παρόμοιο με το 0.05 ή το παλιότερο 0.02. έβγαλε ο Ηρών με συνεργασία όταν η ΔΕΗ είχε 0,125 https://www.insurancemarket.gr/energy/heron-gas-fix-limited "μόνο" 0,15€/kw 😂
PedroG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 ειναι καλο και προς οφελος του καταναλωτη παντως το γεγονος οτι εχουμε πλουραλισμο....βεβαια οσο περισσοτερα προγραμματα και τοσο περισσοτερο μπερδεμα! οτι εγινε με τα κινητα τηλεφωνα και τις εταιρειες που μπηκαν στο χωρο.... Εγω ρωταω γιατι ειμαι ο Ν.75 που μπηκα στο Φ.Α. στην πολη μου και κανεις δε ξερει τιποτα! ουτε απο παγια ουτε απο τιμες ουτε απο συναφη οποτε οποια πληροφορια ειναι προς κατανοηση και οφελος μου. Σας ευχαριστω ....φευγω απο κυμαινομενο και οδευω σε σταθερο ΔΕΗ!
dasnowy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μίλησα με ΔΕΗ και μου είπαν πως μόλις λήξει το συμβόλαιο γυρνάει σε benefit. Οπότε το δίλημμα είναι benefit αορίστου ή control. Υπάρχει και η σκέψη για benefit με ανανέωση επειδή έχει πολύ καλό τύπο υπολογισμού και 50 ευρώ δώρο, αλλά έχει 24μηνη δέσμευση.
teopanta1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Λήγει και σε εμένα το σταθερό με τα 0,125 στης 6/10 οπότε μετά λογικά με πάνε στο benefit αορίστου σωστά; τώρα μπαίνουμε σε δίλημμα με το καινούριο σταθερό, το περσινό σταθερό βέβαια μας ξέσκισε είναι η αλήθεια. Τι λέτε; να περιμένουμε μέχρι το τέλος της προσφοράς και βλέπουμε;
vagpap Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, dasnowy said: Μίλησα με ΔΕΗ και μου είπαν πως μόλις λήξει το συμβόλαιο γυρνάει σε benefit. Οπότε το δίλημμα είναι benefit αορίστου ή control. Υπάρχει και η σκέψη για benefit με ανανέωση επειδή έχει πολύ καλό τύπο υπολογισμού και 50 ευρώ δώρο, αλλά έχει 24μηνη δέσμευση. Έχει διαφορετικό τύπο υπολογισμού το benefit αορίστου? Μήπως σε πάει με τον παλαιότερο TTF+0,04?
korakios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vagpap είπε Έχει διαφορετικό τύπο υπολογισμού το benefit αορίστου? Μήπως σε πάει με τον παλαιότερο TTF+0,04? λογικά όχι , αλλά στείλτε email για το ποιο είναι "το βασικό τιμολόγιο" όπως και το αναγράφουν οι όροι και ποια η τιμή πάντως υποτίθεται οτι ένα μήνα πριν θα είχατε ατομική ειδοποίηση οτι λήγει το πρόγραμμα 19 λεπτά πριν, teopanta1 είπε το περσινό σταθερό βέβαια μας ξέσκισε είναι η αλήθεια μόνο για (αναγκαστικά) ζεστό νερό ήταν το 0,125 , μην νομίζεις οτι το 0,051 είναι και φθηνό , συνήθως παίζαμε στα 0,30 σαν ακριβό τα προηγούμενα χρόνια Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από korakios
vagpap Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, korakios said: πάντως υποτίθεται οτι ένα μήνα πριν θα είχατε ατομική ειδοποίηση οτι λήγει το πρόγραμμα 20 minutes ago, teopanta1 said: Μου ήρθε ατομικό SMS ότι λήγει το πρόγραμμά μου και να πάρω τηλέφωνο ή να πάω σε κατάστημα, μετράει? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από vagpap
korakios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vagpap είπε Μου ήρθε ατομικό SMS ότι λήγει το πρόγραμμά μου και να πάρω τηλέφωνο ή να πάω σε κατάστημα, μετράει? φυσικά , αυτό είναι ατομική ειδοποίηση και όχι ψιλά γραμματάκια κρυμμένα σε λογαριασμό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις