ekrepali Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 25 minutes ago, korakios said: καλύτερα κατάστημα πάντως αν κάνεις την αλλαγή Εγώ αν γυρίσω ΔΕΗ, δε ξαναπάω κατάστημα... δεν έχω κουράγια να τρέχω πάλι στου διαόλου τη μάνα. Μάλλον θα πάρω το 2111870770 που ανέφερε εδώ ο συμφορουμήτης... οι ιδιωτικές εταιρίες καίγονται να ολοκληρωθούν τα αιτήματα για να πάρουν προμήθεια. 1
tomtsir Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Τι θερμαινεις με 12Κ, εργοστάσιο? Spoiler Μην παίρνεις ως βάση διαμερίσματα εντός πόλεων που είναι καλυμμένα από παντού. Μονοκατοικίες ή διαμερίσματα σε επαρχία έχουν τεράστιες απώλειες , ειδικά εάν δεν έχουν μόνωση κέλυφος. 1 1
giorgoskoy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα επειδή με βλέπω να πηγαίνω προς το control της ΔΕΗ όντας νέος πελάτης που λέτε να απευθυνθώ για να ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα (κατάστημα, τηλέφωνο η online αίτηση)
nikosbt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε Καλησπέρα επειδή με βλέπω να πηγαίνω προς το control της ΔΕΗ όντας νέος πελάτης που λέτε να απευθυνθώ για να ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα (κατάστημα, τηλέφωνο η online αίτηση) αν εχεις κοντα καταστημα πηγαινε να τελιωνεις
itmaster99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα......μιας και η ΔΕΗ ίσως ξαναβρεθεί στο δρόμο μας ,, να ρωτήσω...από έκδοση λογαριασμών το έστρωσε ? ή ακόμη βάσανο ?
vagos789 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Σε αυτο το θεμα ειναι μια χαρα πλεον Εγω εχω τηλεμετρια και αυτο απλοποιει την κατασταση αλλα νομιζω εχει φτιαξει συνολικα
tollisth Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, itmaster99 είπε Καλησπέρα......μιας και η ΔΕΗ ίσως ξαναβρεθεί στο δρόμο μας ,, να ρωτήσω...από έκδοση λογαριασμών το έστρωσε ? ή ακόμη βάσανο ? Όχι ακόμη και εγώ τηλεμετρηση έχω αλλά δεν έχω πάρει καθόλου τους τελευταίους 4 μήνες
Mule206 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά και εγώ το σταθερό της ΔΕΗ. Στα δικαιολογητικά που ζητάνε είναι γνωστοποίηση ΑΦΜ και ΗΚΑΣΠ. Απο το λογαριασμό του προηγούμενου παροχου (που ούτως ή άλλως το ζητάνε) δεν τους κάνει; Φωτογραφία μετρητή την θέλουν έντυπη ή μπορώ να τους τη δώσω και ηλεκτρονικά στο κατάστημα που θα επισκεφτώ; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Mule206
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Mule206 είπε Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά και εγώ το σταθερό της ΔΕΗ. Στα δικαιολογητικά που ζητάνε είναι γνωστοποίηση ΑΦΜ και ΗΚΑΣΠ. Απο το λογαριασμό του προηγούμενου παροχου (που ούτως ή άλλως το ζητάνε) δεν τους κάνει; Φωτογραφία μετρητή την θέλουν έντυπη ή μπορώ να τους τη δώσω και ηλεκτρονικά στο κατάστημα που θα επισκεφτώ; 8009001000 πάρε καλύτερα τηλ. Να.σου πουν
tollisth Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Mule206 είπε Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά και εγώ το σταθερό της ΔΕΗ. Στα δικαιολογητικά που ζητάνε είναι γνωστοποίηση ΑΦΜ και ΗΚΑΣΠ. Απο το λογαριασμό του προηγούμενου παροχου (που ούτως ή άλλως το ζητάνε) δεν τους κάνει; Φωτογραφία μετρητή την θέλουν έντυπη ή μπορώ να τους τη δώσω και ηλεκτρονικά στο κατάστημα που θα επισκεφτώ; Εδώ είσαι φίλε μου βγάλε ότι χρειάζεται και πάνε σε ένα κατάστημα https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/symvaseis-fysiko-aerio/
dasnowy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 31 minutes ago, Mule206 said: Φωτογραφία μετρητή την θέλουν έντυπη ή μπορώ να τους τη δώσω και ηλεκτρονικά στο κατάστημα που θα επισκεφτώ; Στο αέριο περνάνε για επιτόπια στην αλλαγή παρόχου.
Mule206 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, tollisth είπε Εδώ είσαι φίλε μου βγάλε ότι χρειάζεται και πάνε σε ένα κατάστημα https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/symvaseis-fysiko-aerio/ Ευχαριστώ φίλε μου. Απο εκεί είδα τη γνωστοποίηση και ρώτησα. Τεσπα θα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω. Έλεγα μήπως γνώριζε κάποιος που πήγε πρόσφατα. 12 λεπτά πριν, dasnowy είπε Στο αέριο περνάνε για επιτόπια στην αλλαγή παρόχου. Το γνωρίζω αυτό αλλά στα δικαιολογητικά τους ζητάνε φώτο.
The_Judas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, tollisth είπε Όχι ακόμη και εγώ τηλεμετρηση έχω αλλά δεν έχω πάρει καθόλου τους τελευταίους 4 μήνες το καλοκαίρι όλες οι εταιρείες αργούν στο αεριο... τι να στείλουν άλλωστε; οι λογαριασμοί είναι κάνα 30ευρω το 4μηνο.
itmaster99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πάντως που είμαι ελιν μέχρι στιγμής κάθε μήνα έρχεται λογαριασμός Ψιλά τα ποσά αλλά έρχεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις