korakios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Spoiler 19 λεπτά πριν, nikosbt είπε 55 σημερα το ttf καλα παμε.. υποτίθεται οτι είναι γεμάτες οι αποθήκες και επίσης παίρνουμε πλέον φουλ πάμφηνο LNG απο Ρωσία , τραγική κατάσταση 1
nikosbt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων υποτίθεται οτι είναι γεμάτες οι αποθήκες και επίσης παίρνουμε πλέον φουλ πάμφηνο LNG απο Ρωσία , τραγική κατάσταση ευκαιρια ψαχνουν.. και μαλλον την βρηκαν..
petrox21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Φετος περιμενα το αεριο να κινειται 0,02-0,03. Τραγικη και γελοια κατασταση οπως σωστα λετε. Στο ιδιο εργο θεατες να φουσκωνουν τις τιμες χωρις πραγματικο λογο. Αι να χαθειτε. Αναγκαστικα πηρα κι εγω κι εκανα αιτηση Control σημερα με βαρια καρδια. Περιμενω απλα τους ορους Δευτερα-Τριτη στο μειλ. 50αρι γιοκ. Αντε και του χρονου βλεπουμε παλι.
Ringo106 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2023 στις 5:23 ΜΜ, niaou13 είπε Αυτό εδώ δεν προβλέπει την τιμή του ttf; απ ότι βλέπω θα ανέβει άρα δεν αξίζει; Επίσης αν κάποιος φύγει νωρίτερα απ' το πρόγραμμα με βάση τους όρους λέει ότι "Ο Πελάτης δεσμεύεται για 12μηνη παραμονή στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης πριν από τη συμπλήρωση της διάρκειας των δώδεκα (12) μηνών, ο Πελάτης επιβαρύνεται με Τέλος Πρόωρης Αποχώρησης (ΤΠΑ), για το χρονικό διάστημα της συμπλήρωσης των δώδεκα (12) μηνών, ως εξής: o πριν τη συμπλήρωση 3-μήνου, ΤΠΑ = 80,00 € o πριν τη συμπλήρωση 6-μήνου, ΤΠΑ = 60,00 € o πριν τη συμπλήρωση 9-μήνου, ΤΠΑ = 50,00€ " Σήμερα ... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Ringo106
tempo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 31 minutes ago, petrox21 said: Φετος περιμενα το αεριο να κινειται 0,02-0,03. Τραγικη και γελοια κατασταση οπως σωστα λετε. Στο ιδιο εργο θεατες να φουσκωνουν τις τιμες χωρις πραγματικο λογο. Αι να χαθειτε. Αναγκαστικα πηρα κι εγω κι εκανα αιτηση Control σημερα με βαρια καρδια. Περιμενω απλα τους ορους Δευτερα-Τριτη στο μειλ. 50αρι γιοκ. Αντε και του χρονου βλεπουμε παλι. αυτό πάλι με το 50αρι που άλλοι το πήραν και άλλοι όχι.....τι κάνουν κλήρωση;
Karanikolis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, tollisth είπε Το θέμα δεν είναι το ποσό αλλά η μη έκδοση,είμαι στην ΔΕΗ 18 μήνες και εχω πάρει 3 λογαριασμούς ενώ έπρεπε να ήταν 18, επίσης στον προηγούμενο παροχο που ήμουν ένα χρόνο πριν την ΔΕΗ είχα κάθε μηνά λογαριασμό,δυο φορες η ΔΕΔΑ με ενημέρωσε αυτό που έγραψα ποιο πισω οπότε καταλαβαινεις το θέμα το εχει καθαρά η ΔΕΗ Είμαι 3 χρόνια στην ΔΕΗ, αν εξαιρέσεις την περίοδο που δεν έστελνε καθόλου, στελνει λογαριασμό κάθε δυο μήνες. Όχι κάθε έναν.
korakios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Είμαι 3 χρόνια στην ΔΕΗ, αν εξαιρέσεις την περίοδο που δεν έστελνε καθόλου, στελνει λογαριασμό κάθε δυο μήνες. Όχι κάθε έναν. μήπως έχεις τηλεμέτρηση ? Υποτίθεται οτι η ΔΕΗ στέλνει μετά απο μέτρηση της ΕΔΑ
tollisth Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Είμαι 3 χρόνια στην ΔΕΗ, αν εξαιρέσεις την περίοδο που δεν έστελνε καθόλου, στελνει λογαριασμό κάθε δυο μήνες. Όχι κάθε έναν. Ο πρώτος λογαριασμος από την ΔΕΗ μου ήρθε μετα από ένα μηνά Απρίλιο ξεκίνησα Μάιο πηρα λογαριασμο και μετα ξεκίνησε το χάος
atrias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, kosmasgr said: @atrias ενεργοποιήθηκε η σύμβαση σε μένα χθες το βράδυ. Μου στείλανε και τη σύμβαση 8 φορές 😁 Στον πατέρα μου που ειναι αλλαγή παρόχου απο Ζενίθ αναμένω ακόμα. κι εμένα χτες βράδυ την ενεργοποίησαν! θα είμασταν στην ίδια "παρτίδα" φαίνεται!
gvoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2023 στις 9:49 ΜΜ, gvoi είπε Εγώ θυμάμαι να μου δείχνει γειτόνισσα λογαριασμό ζενίθ προ 5ετιας+ και ήταν κάτω από 0.01 η kw. Και διηγοντας τα να κλαίς. Επίσης παραθέτω κάνα διάγραμμα ttf, όπως έκανα πριν λίγες μέρες. Αυτό εδώ που βλέπετε δεν πάει προς τα κάτω, δεν παίζει. Spoiler Σας τα είπα δεν σας τα ειπα? Επίσης μην κοιτάτε τα futurew συμβόλαια. Δεν έχει νόημα, γιατί αν συμβεί κάποιο γεγονός, πχ μπουν και άλλοι στον πόλεμο και τα Futures θα ανέβουν. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από gvoi
atrias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 36 minutes ago, tollisth said: Ο πρώτος λογαριασμος από την ΔΕΗ μου ήρθε μετα από ένα μηνά Απρίλιο ξεκίνησα Μάιο πηρα λογαριασμο και μετα ξεκίνησε το χάος Η ΕΔΑ πάντως δεν παίρνει μετρήσεις το καλοκαίρι , οπότε για εδώ πάνω τουλάχιστον , είναι φυσιολογικό να μην έρχονται λογαριασμοί το καλοκαίρι
tollisth Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, atrias είπε Η ΕΔΑ πάντως δεν παίρνει μετρήσεις το καλοκαίρι , οπότε για εδώ πάνω τουλάχιστον , είναι φυσιολογικό να μην έρχονται λογαριασμοί το καλοκαίρι Δεν εχω σχέση με την ΕΔΑ ,η ΔΕΔΑ μου κανει τις μετρήσεις τηλεμετρικά όπως με εχει ενημερώσει δίνοντας μου τις μετρήσεις για αυτούς τους μήνες που ζήτησα για φέτος και λέγοντας ότι ολες έχουν αποσταλεί στον παροχο παραθέτω ακριβως την απάντηση Σας ενημερώνουμε πως η ΔΕΔΑ μηνιαίως πραγματοποιεί καταμέτρηση (στην αρχή εκάστου μήνα) και η κατανάλωση αποστέλλεται ανελλιπώς στον πάροχο σας, ο οποίος έχει της ευθύνη έκδοσης λογαριασμού. Η μέτρηση πραγματοποιείται απομακρυσμένα με τηλεμετρικό τρόπο, χωρίς να είναι απαραίτητη η επιτόπια καταγραφή της ένδειξης. Οι μετρήσεις για το διάστημα Ιουνίου -Σεπτέμβριου 2023 οι οποίες έχουν αποσταλεί στον πάροχο ΔΕΗ έχουν ως κάτωθι: Κάποιος από τους δυο λέει μπαρούφες μαντέψτε ποιος
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, tollisth είπε Δεν εχω σχέση με την ΕΔΑ ,η ΔΕΔΑ μου κανει τις μετρήσεις τηλεμετρικά Πλέον η δεδα έχει απορροφήσει της ΕΔΑ Αττικής και ΕΔΑ θεσσ, πλέον όλα ονομάζονται δεδα. Μπες στην σελίδα της ΕΔΑ θεσσ να δεις, έχει και το λογότυπο της δεδα
Karanikolis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, korakios είπε μήπως έχεις τηλεμέτρηση ? Υποτίθεται οτι η ΔΕΗ στέλνει μετά απο μέτρηση της ΕΔΑ Δεν νομίζω να έχω τέτοιο πράγμα! Πρώτη φορά το ακούω 😛 δεν το ξέρω καν! έναν απλό αναλογικό μετρητή έχω όπως είναι τα κλασσικά ρολόγια της ΔΕΗ…εδώ κ 3 χρόνια παίρνω λογαριασμό κάθε 2 μήνες, εκτός καλοκαιριού που έρχεται το Σεπτέμβρη τα πάγια. Τι είναι ο τηλεμετρητης κ τι κανείς με αυτόν;🤔 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Karanikolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις