marmagia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Karanikolis said: Είμαι 3 χρόνια στην ΔΕΗ, αν εξαιρέσεις την περίοδο που δεν έστελνε καθόλου, στελνει λογαριασμό κάθε δυο μήνες. Όχι κάθε έναν. Κανονικότατα βγάζει κάθε μήνα. 5/10 ο τελευταίος Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από marmagia 1
korakios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Κανονικότατα βγάζει κάθε μήνα. έλα , πες , μεταξύ μας , έχεις βύσμα ? 😁 πρώτη φορά διαβάζω για μηνιαίο και ΔΕΗ πάντως @ekrepali λες να οφείλεται στην τηλεμέτρηση ?
marmagia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, korakios said: έλα , πες , μεταξύ μας , έχεις βύσμα ? 😁 πρώτη φορά διαβάζω για μηνιαίο και ΔΕΗ πάντως @ekrepali λες να οφείλεται στην τηλεμέτρηση ? Και σε δευτερη παροχή σε άλλο ΑΦΜ ταυτόχρονα με μένα βγαίνουν λογαριασμοί. Σε άλλη παροχή δίκη μου χωρίς τηλεμετρηση πάει ένα μήνα μετά την καταμέτρηση Αυτές οι εκδόσεις πχ είναι χωρίς τηλεμετρηση
ekrepali Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, marmagia said: Αυτές οι εκδόσεις πχ είναι χωρίς τηλεμετρηση Tηλεμετρήσεις το έχουμε εξακριβώσει βγαίνουν λογαριασμοί. Οι αναλογικοί ήταν το θέμα (μα τι ήθελα και ρώτησα). 🤣 1
korakios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, marmagia είπε Και σε δευτερη παροχή σε άλλο ΑΦΜ ταυτόχρονα με μένα βγαίνουν λογαριασμοί. Σε άλλη παροχή δίκη μου χωρίς τηλεμετρηση πάει ένα μήνα μετά την καταμέτρηση Αυτές οι εκδόσεις πχ είναι χωρίς τηλεμετρηση βασικά είσαι το 1ο μέλος εδώ και σε δίπλα φόρουμ που αναφέρει μηνιαία έκδοση
dasnowy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, marmagia said: Και σε δευτερη παροχή σε άλλο ΑΦΜ ταυτόχρονα με μένα βγαίνουν λογαριασμοί. Σε άλλη παροχή δίκη μου χωρίς τηλεμετρηση πάει ένα μήνα μετά την καταμέτρηση Αυτές οι εκδόσεις πχ είναι χωρίς τηλεμετρηση Οι πρώτοι λογαριασμοί είχαν έρθει καθυστερημένοι γιατί είχαν μαζευτεί και δεν προλάβαιναν να τους εκδώσουν. Αν παρατηρήσεις ο τελευταίος λογαριασμός βγήκε 6 μέρες μετά την καταμέτρηση. Το ίδιο έγινε και σε εμένα. 3 minutes ago, ekrepali said: Tηλεμετρήσεις το έχουμε εξακριβώσει βγαίνουν λογαριασμοί. Οι αναλογικοί ήταν το θέμα (μα τι ήθελα και ρώτησα). 🤣 1 εβδομάδα μετά την καταμέτρηση έρχονται σε εμένα. 1
korakios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Οι αναλογικοί ήταν το θέμα (μα τι ήθελα και ρώτησα). 🤣 κάτσε να το αναλύσουμε και άλλο με την ευκαιρία να κάνω σταθερό ή να μείνω σε κυμαινόμενο , τι δικαιολογητικά θέλει ? Καίω Χ για το χώρο μου , μήπως είναι πολλά ή λίγα ? Να βάλω κλιματιστικά ή αντλία ? Μήπως να κοιτάξω για double ? Το TTF με το ΤΤΦα έχουν διαφορά ? Βλέπω ανεβαίνει , λες να κατέβει ? Επίδομα θέρμανσης να κάνω αίτηση ή φταίει αν είναι σταθερό ? είναι στο όνομά μου αλλά το νοικιάζω σε άτομο που μου έχει κάνει παραχώρηση και έχει φιλοξενούμενο την πεθερά μου , για πες καμιά ιδέα ... ακόμα διαβάζεις ? 🤣 1
marmagia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 12 minutes ago, korakios said: βασικά είσαι το 1ο μέλος εδώ και σε δίπλα φόρουμ που αναφέρει μηνιαία έκδοση Και αυτός είναι αναλογικός μετρητής έχω στην ίδια διεύθυνση και τους δυο μετρητες. Οκ η τηλεμετρηση πάει τρένο κάθε μήνα. Στο άλλο είναι όχι τόσο συχνοί λογαριασμοί αλλά είχα έκδοση 2-3,5,6
Karanikolis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 58 λεπτά πριν, marmagia είπε Κανονικότατα βγάζει κάθε μήνα. 5/10 ο τελευταίος Κανονικότατα 3 χρόνια παίρνω λογαριασμό κ μέτρηση ανά δυο μήνες.. ίσως έχει να επιλέξεις μηνιαίο ή δίμηνο, δεν το θυμάμαι γιατί έτσι είμαι εδώ κ 3 χρόνια. Όπως κ στο ρεύμα έχει να επιλέξεις μηνιαίο ή δίμηνο
S90 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, korakios said: έλα , πες , μεταξύ μας , έχεις βύσμα ? 😁 πρώτη φορά διαβάζω για μηνιαίο και ΔΕΗ πάντως @ekrepali λες να οφείλεται στην τηλεμέτρηση ? Καθε 30 μερες επιβεβαιωνω και εγω οτι λαμβανω λογαριασμο εδω και 1 χρονο.
ekrepali Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, ekrepali said: Tηλεμετρήσεις το έχουμε εξακριβώσει βγαίνουν λογαριασμοί.
The_Judas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 εγώ τώρα που βλέπω τους λογαριασμούς μου δεν έχουν κάποιο συγκεκριμμένο pattern με εξαίρεση το διάλειμμα το καλοκαίρι.
johnnyman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά το ttf για Νοέμβρη θα ανέβει 0.055? Να φύγουμε για control μέσα στην εβδομάδα?
tzitzikas2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, johnnyman είπε Παιδιά το ttf για Νοέμβρη θα ανέβει 0.055? Να φύγουμε για control μέσα στην εβδομάδα? Κοίτα είναι κρίσιμη απόφαση, γιατί ως 31/10 ισχύει το gas control με 0,051. Μετά δεν ξέρουμε αν θα το επεκτείνουν, θα το σταματήσουν ή το συνεχίσουν με άλλη τιμή. Οπότε θα.πρεπει να.αποφασισεις πιο πριν. Ο ttf ανεβαίνει. Που θα πάει δεν ξέρουμε. Μπορεί και να μην ανέβει άλλο. Για Νοέμβριο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η τιμή νομίζω.
johnnyman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Κοίτα είναι κρίσιμη απόφαση, γιατί ως 31/10 ισχύει το gas control με 0,051. Μετά δεν ξέρουμε αν θα το επεκτείνουν, θα το σταματήσουν ή το συνεχίσουν με άλλη τιμή. Οπότε θα.πρεπει να.αποφασισεις πιο πριν. Ο ttf ανεβαίνει. Που θα πάει δεν ξέρουμε. Μπορεί και να μην ανέβει άλλο. Για Νοέμβριο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η τιμή νομίζω. υπαρχει περιπτωση χειμωνα να παιξει κατω απο 0.05? πολυ δυσκολα να νομιζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις