Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panosss567 είπε

Φυσικό αέριο ( από την εξυπηρέτηση πελατών )

Σεπτεμβρίου 0.04370

Οκτωβρίου 0.04670

2 ώρες πριν, kgounaris είπε

Φυσικό αέριο, στο "Αέριο Οικιακό Πλήρες"image.png.59ef2b20ef33cbf57ea61e399eb39f87.png

τελικά όντως τα φούσκωσε

Δημοσ.
24 minutes ago, dasnowy said:

13/10 έδωσα ένδειξη και 18/10 έβγαλε λογαριασμό η ΔΕΗ. Και έχει και το 50αρικο δώρο. 

πως δείνεις ένδειξη στην ΔΕΗ για ΦΑ?

Δημοσ.
37 minutes ago, walex said:

πως δείνεις ένδειξη στην ΔΕΗ για ΦΑ?

Επειδή έχω αναλογικό μετρητή σε μπαλκόνι μου στέλνει sms η ΕΔΑ ανά δίμηνο για να στείλω τη μέτρησή. Μόνο μία φορά το χρόνο χρειάζεται να περάσουν. 

Δημοσ.
1 hour ago, dasnowy said:

13/10 έδωσα ένδειξη και 18/10 έβγαλε λογαριασμό η ΔΕΗ. Και έχει και το 50αρικο δώρο. 

Αλλαγη απο Benefit ?

Δημοσ.

Εγω οπως εχω αναφερει ξεκινησα  με Φ.Α.οικιακο πληρες με υπογραφη συμβασης απο 26/09..Η συνδεση απο ΔΕΔΑ εγινε μολις χθες! (επιτελους αδειασε ο χωρος απο μπουκαλες κολεκτερ κτλ..)Φανταζομαι να περιμενω λογαριασμο απ την παραπανω ημερομηνια;

Δημοσ.
12 minutes ago, aggelosn said:

Zenith....gas home now fixed...καινούργιο σταθερό ; 0,058/kwh ή 0,0493/kwh με dual έκπτωσης συνέπειας.

Link?

17 minutes ago, energy52 said:

Φανταζομαι να περιμενω λογαριασμο απ την παραπανω ημερομηνια;

Aπό χτες ξεκινάει η εκπροσώπηση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Link?

υποτίθεται οτι θα έβγαινε αυτές τις μέρες (μου έστειλε pm μέλος)

πάντως δε συμφέρει μιας και είναι dual με 15% η συνέπεια και 24μηνη παραμονή ,

θα με ενδιέφερε αν μου δίναν το dual χωρίς ρεύμα και αν (έστω με πάγια εντολή) βάζανε τη συνέπεια απευθείας και όχι στον επόμενο

όταν βγει επίσημα θα το βάλω στο excel να υπάρχει (όχι dual , ίσως βάλω την τιμή dual στα σχόλια)

edit : φυσικά αν ξεφύγει η κατάσταση θα σπάσει μονομερώς το συμβόλαιο στο 6μηνο όπως και έκανε στο παρελθόν

σε άλλα νέα 0,045 περίπου το ttf για Νοέμβριο μέχρι στιγμής

ίσως αν αρχίσουν τα κρύα το γυρίσω στης Ελίν με τα 11€ πάγιο και τιμολόγηση όσο το ttf

πάντως τώρα που το σκέφτομαι ,συμφέρει απο της EFA με τα 100€ συνδρομής , μιας και αν είναι αλλάζεις πρόγραμμα στο ακριβότερο με το φθηνότερο πάγιο τους μήνες που δε χρειάζεται θέρμανση

(σίγουρα φέτος θα το παίξω με Ηρών το καλοκαίρι για χωρίς πάγιο και 50€ δώρο, ξεχάστηκα)

1 ώρα πριν, energy52 είπε

Εγω οπως εχω αναφερει ξεκινησα  με Φ.Α.οικιακο πληρες με υπογραφη συμβασης απο 26/09..Η συνδεση απο ΔΕΔΑ εγινε μολις χθες! (επιτελους αδειασε ο χωρος απο μπουκαλες κολεκτερ κτλ..)Φανταζομαι να περιμενω λογαριασμο απ την παραπανω ημερομηνια;

απο χθεσινή , αλλά ρίξε μια ματιά τις χρεώσεις της ΦΑ, δεν εξηγήθηκε καλά και μάλλον παίρνει απο ΔΕΠΑ που με τη σειρά της βαρά (είτε για κέρδος ή οι άχρηστοι δεν έχουν κλείσει κανα συμβόλαιο της προκοπής)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

απο χθεσινή , αλλά ρίξε μια ματιά τις χρεώσεις της ΦΑ, δεν εξηγήθηκε καλά και μάλλον παίρνει απο ΔΕΠΑ που με τη σειρά της βαρά (είτε για κέρδος ή οι άχρηστοι δεν έχουν κλείσει κανα συμβόλαιο της προκοπής)

Εννοειται θα το προσεξω και θα ανεβασω εδω μολις ξεκινησουν οι λογαριασμοι, ετσι κι αλλιως θελουμε ακομη να αναψουμε  θερμανση που μας καιει..

Δημοσ.
17 minutes ago, korakios said:

ίσως αν αρχίσουν τα κρύα το γυρίσω στης Ελίν με τα 11€ πάγιο και τιμολόγηση όσο το ttf

Aν πάει το TTF πάνω από 50... γιατί να μη βάλεις control; Εκτός κι αν το έχεις πάρει απόφαση να μη ξαναγυρίσεις ΔΕΗ, οπότε πάσο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Aν πάει το TTF πάνω από 50... γιατί να μη βάλεις control; Εκτός κι αν το έχεις πάρει απόφαση να μη ξαναγυρίσεις ΔΕΗ, οπότε πάσο.

εξαρτάται πόσο πάνω θα φύγει , εννοείται αν δε μου δώσουν τα λεφτά που ζητάω δεν ξαναπατάω στους άχρηστους για μικρές διαφορές

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, korakios said:

Οι τιμές της ΔΕΠΑ είναι πουθενά ανεβασμένες; 

13 minutes ago, energy52 said:

Εννοειται θα το προσεξω και θα ανεβασω εδω μολις ξεκινησουν οι λογαριασμοι, ετσι κι αλλιως θελουμε ακομη να αναψουμε  θερμανση που μας καιει..

Το καλό με το ΦΑ είναι ότι μπορείς κάθε μήνα να βάζεις μέτρηση στο site και να έρχεται μηνιαίος εκκαθαριστικός. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...