Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, HERTHAN said:

Κι εγω σκεφτομαι μεχρι μεθαυριο να παω σε control.

H θα παω απο το καταστημα μηπως μπορεσω και το κανω αμεσα χωρις να χρειαστει εξουσιοδοτηση γιατι δεν ειναι στο ονομα μου.

Ειχε δωσει και καποιος νομιζω ενα τηλεφωνο που του το εκαναν αυτοματα χωρις πολλα πολλα.Αν εχει καποιος τηλεφωνο ας το στειλει μια εδω.

Αυτό λες;

On 12/10/2023 at 11:37, vely_tsm said:

Εγώ άλλαξα προχθες σε 2 συνδέσεις και μου είπαν ότι θα το πάρω (υφιστάμενος πελάτης και στις 2 συνδέσεις). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το συμβόλαιο το έκανα από τους συνεργάτες της ΔΕΗ απο το κλασικό τηλέφωνο 2111870770. Τους κάλεσα εγώ στην αρχή στο 8009001000 και μου είπαν ότι είχε το σύστημα πρόβλημα και θα με καλούσαν αυτοί. Και με πήρε την επόμενη μέρα ο αριθμός σε 770 και θεώρησα ότι είναι της ΔΕΗ οπότε προχωρήσαμε. Μετά από καμιά ώρα με κάλεσαν από το τηλεφωνικό τους κέντρο και οταν τους είπα ότι το έκανα ήδη μου ανέφερε ότι είναι συνεργάτες και όλα οκ. Σε μια εργάσιμη είχα το συμβόλαιο στο μαιλ μου και φάνηκε η αλλαγή στο mydei

Υ.Γ: Ήμουν σε benefit αορίστου

• Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν 10 περίπου μέρες πήγα από το παλιό Benefit σε Control, τηλεφωνικά χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα να στείλω.

Στις 16/10 έγινε η αλλαγή και την ίδια μέρα και η μέτρηση της ΕΔΑΘΕΣΣ

Βγήκε σήμερα λογαριασμός από 21/6 έως 17/10 και ΔΕΝ έχει μέσα το 50άρικο. Δεν το υπολόγιζα, αλλά θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. 

Spoiler

image.png.f07cc88b5c0c93126737d9823c471b3d.png

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Πριν 10 περίπου μέρες πήγα από το παλιό Benefit σε Control, τηλεφωνικά χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα να στείλω.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.f07cc88b5c0c93126737d9823c471b3d.png

Καλησπέρα

Απο ποιό τηλέφωνο, απο της ΔΕΗ η κάποιο άλλο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skantsos είπε

Κοιτάω και εγω σε πιο πρόγραμμα να πάω να ξεχειμωνιασω.

Έβλεπα το εξέλ του @korakios, φοβερό εργαλείο. Απλά μια επισήμανση, μηπως στο πρόγραμμα Protergia Αυτόνομο plus στον τρόπο υπολογισμου θα έπρεπε να αφαιρεθεί το -0.005€/KWH? Στο site της protergias βλέπω το -0.005€/KWH μόνο στο Single Value.

έχω στο C20 =$B$29/1000+0,01-0,005

μου ξέφυγε κάτι άλλο ?

Δημοσ.
Just now, derorist said:

Για προσφατη αλλαγη απο το νεο GasBenefit στο GasControl, μεσω του τηλεφωνου της ΔΕΗ 800-900-1000,    χρειαστηκε μονο τηλεφωνικη επιβεβαιωση στοιχειων και παροχης.

συζήτησες για το 50αρικό; Σου είπαν κάτι αυτοί;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tempo είπε

συζήτησες για το 50αρικό; Σου είπαν κάτι αυτοί;

Ουτε συζητησα, ουτε μου ειπαν κατι απο τη μερια τους.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

έχω στο C20 =$B$29/1000+0,01-0,005

μου ξέφυγε κάτι άλλο ?

Το έχεις και στο c19=$B$29/1000+0.01-0.005 ενω συμφωνα με αυτους θα έπρεπε c19=$B$29/1000+0.01

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, skantsos είπε

Το έχεις και στο c19=$B$29/1000+0.01-0.005 ενω συμφωνα με αυτους θα έπρεπε c19=$B$29/1000+0.01

οκ, τώρα το έκαψα , μόλις το διόρθωσα :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αυτό λες;

Ναι μάλλον αυτό πρέπει να ήταν.

Να παω απο κατάστημα να παρω σ' αυτό το τηλέφωνο πιο πάνω ή να παρω 800900 τάδε?

Μπας και γλιτώσω χαρτούρα και τσιμπήσω και το 50αρικο πιο πολύ μ'ενδιαφέρει.

Δημοσ.
3 minutes ago, HERTHAN said:

Ναι μάλλον αυτό πρέπει να ήταν.

Να παω απο κατάστημα να παρω σ' αυτό το τηλέφωνο πιο πάνω ή να παρω 800900 τάδε?

Μπας και γλιτώσω χαρτούρα και τσιμπήσω και το 50αρικο πιο πολύ μ'ενδιαφέρει.

Τι να πω, δε ξέρω. Με σειρά προτεραιότητας θα'λεγα πρώτα να δοκιμάσεις αυτό το 211, μετά κατάστημα,  μετά το 800

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τι να πω, δε ξέρω. Με σειρά προτεραιότητας θα'λεγα πρώτα να δοκιμάσεις αυτό το 211, μετά κατάστημα,  μετά το 800

Κι εγώ έτσι το σκεφτόμουν.

Λογικά την Τετάρτη θα χτυπήσω ένα τηλέφωνο στο 211.

Σκέφτηκα να το ρισκάρω αλλά ένα μπαμ να γίνει θα το πάνε μέσα στον χειμώνα στο 0,80 και θα νευριάσω.

Δημοσ.
15 minutes ago, ekrepali said:

υπάρχει κάποιος λόγος που προτείνεις την συγκεκριμένη σειρά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαρμάκωσε και η Ελπέ για Σεπτέμβριο συγκριτικά με το TTF (μαζί με τη ΦΑ και Ζενίθ Τ2) , φαντάζομαι θα ακολουθήσει και η W&V (όταν αξιωθεί να βγάλει μιας και έχει ξεμείνει στον Αύγουστο) ,

μου κάνει εντύπωση πως και δεν τσεκούρωσε ο Ηρών

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
22 minutes ago, tempo said:

υπάρχει κάποιος λόγος που προτείνεις την συγκεκριμένη σειρά;

Για τη περίπτωση του HERTHAN λέμε που είναι ο λογαριασμός σε άλλο όνομα και δεν έχει εξουσιοδότηση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...