Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έφαγα πόρτα γιατί η παροχή μου είναι κοινόχρηστη και στο κοινόχρηστο δεν διατίθεται το gas control.

Γνωρίζει κανείς κάποια εναλλατική; Πχ για να γίνει η παροχή μη κοινόχρηστη, χρειάζεται κάποιες τεχνικές εργασίες (π.χ. απομόνωση των ορόγων); Υπάρχει άλλο νήμα για αυτό;

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, killer_instinct είπε

Τελικά έφαγα πόρτα γιατί η παροχή μου είναι κοινόχρηστη και στο κοινόχρηστο δεν διατίθεται το gas control.

Γνωρίζει κανείς κάποια εναλλατική; Πχ για να γίνει η παροχή μη κοινόχρηστη, χρειάζεται κάποιες τεχνικές εργασίες (π.χ. απομόνωση των ορόγων); Υπάρχει άλλο νήμα για αυτό;

αν δεν έχετε μεγάλη κατανάλωση στο ρεύμα , πάρε τηλ τη Ζενίθ για προσφορά σε σταθερό αέριο double

2 ώρες πριν, DimJ Fot είπε

Το βρήκα, το γραφει το συμβολαιο στα λεπτα γραμματα στις 20 σελιδες, προφανως δε σε ενημερωνουν πριν ποτε

μπορείς να ανεβάσεις screenshot ?

Δημοσ.

βουρ για control και ο θεος βοηθός με τη ΔΕΗ και τους υπάλληλους της (τηλεφωνικα)

γιατί βαρεθηκα να κοιταω TTF κτλ και επειδη εχω ανοιξει και δευτερο σπιτι φοιτητικο ειπα να εχω το ενα τουλαχιστο σε σταθερό

*παντως η εκτιμηση μου προσωπικη θα ειναι μια η αλλη (control - Benefit)

εκει που θα τον πιουμε εφετος ειναι αλλου , στο ρευμα

Δημοσ.

Παιδιά μακάρι να πέσει και 0.01 η κιλοβατωρα και όσοι είμαστε κοντρολ φεύγουμε για benefit....το σημαντικό είναι να πέσει η τιμή μπας και συμπαρασύρει  και λίγο το ρεύμα γιατί μας βλέπω από γενάρη να κλαίμε...

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

Screenshot_2023-10-26-23-25-50-547_cn_wps.xiaomi.abroad_lite.jpg.297fb66dbaa48d9c56a4f62f9852685f.jpg

μπορείς να ανεβάσεις screenshot ?

Λεπτα γραμματα που ποτε δε σου λενε, και μετα σε βγαζουν και τρελο, το συμβολαιο ειναι 25 σελιδες χωρις υπερβολη

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimJ Fot είπε

κάνε μια καταγγελία στη ΡΑΕ για παραπληροφόρηση τζάμπα είναι , ,μπορεί και να συγκινηθούν

αν έκανες τηλεφωνικά ζητάς και την ηχογράφηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

κάνε μια καταγγελία στη ΡΑΕ για παραπληροφόρηση τζάμπα είναι , ,μπορεί και να συγκινηθούν

αν έκανες τηλεφωνικά ζητάς και την ηχογράφηση

Οχι πωλητης σε καταστημα μου την εκανε, αλλα καμια ενημερωση δεν ειχα για τη καρτα. Στο συμβολαιο ομως το γράφει αλλα δε το ειδα ποτε προφανως. Θα κανω μια καταγγελια ναι 

Επεξ/σία από DimJ Fot
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, DimJ Fot said:

Λεπτα γραμματα που ποτε δε σου λενε, και μετα σε βγαζουν και τρελο, το συμβολαιο ειναι 25 σελιδες χωρις υπερβολη

Έχεις βάλει υπογραφή κάθε 2 σελίδες; Ή μόνο στην αρχή και στο τέλος;

Μήπως να υποστήριζες δηλαδή ότι ποτέ δε σου έδωσαν / δεν υπέγραψες αυτή τη σελίδα ή τις κοντινές της.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε κατάστημα δεη μου είπαν ότι αν έχεις benefit αορίστου παίρνεις το 50αρι

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ekrepali είπε

Έχεις βάλει υπογραφή κάθε 2 σελίδες; Ή μόνο στην αρχή και στο τέλος;

Μήπως να υποστήριζες δηλαδή ότι ποτέ δε σου έδωσαν / δεν υπέγραψες αυτή τη σελίδα ή τις κοντινές της.

Πωλητης απο καταστημα ενεργειας τις εβαλε για μενα, απο αυτα που ασχολούνται με ολους τους παροχους, εγω ουτε καν εχω βαλει ποτε δικια μου υπογραφη. Δλδ θα πρεπει να μιλησω με αυτον που εβαλε τις υπογραφες για μενα και να κανω καταγγελια και θα βρει αυτος τον μπελα του

Επεξ/σία από DimJ Fot
Δημοσ.
1 hour ago, DimJ Fot said:

Δλδ θα πρεπει να μιλησω με αυτον που εβαλε τις υπογραφες για μενα και να κανω καταγγελια και θα βρει αυτος τον μπελα του

Aπ'τη στιγμή που αποδέχτηκες τη σύμβαση και είσαι πελάτης τόσο καιρό, οι υπογραφές θεωρούνται δικές σου. Δεν απάντησες βέβαια αυτό που σε ρώτησα, αν υπάρχουν υπογραφές κάθε 2 σελίδες... ή μόνο στη 1η και τη τελευταία. Και σε ποια σελίδα απ'τις 27 αναγράφεται το πέναλτυ για το δώρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι σε κάποιους δεν έχει εμφανιστεί στο ebill της ΔΕΗ η αλλαγή σε gas control  μας κάνει να χάνουμε το δικαίωμα μετά τις 1/11 να μπούμε στο πρόγραμμα? Αν επικαλεστούνε διάφορα  ή είμαστε κατοχυρωμένοι με την αίτηση τηλεφωνικά , (μεταφορά από νέο benefit σε control)

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

Το ότι σε κάποιους δεν έχει εμφανιστεί στο ebill της ΔΕΗ η αλλαγή σε gas control  μας κάνει να χάνουμε το δικαίωμα μετά τις 1/11 να μπούμε στο πρόγραμμα? Αν επικαλεστούνε διάφορα  ή είμαστε κατοχυρωμένοι με την αίτηση? 

https://www.e-forosimv.gr/details.asp?ID=49071&cat=54

Άρθρο 17

Προσφορά Προμήθειας

1. Η Προσφορά Προμήθειας προς Πελάτη καταρτίζεται εγγράφως και είναι δεσμευτική για τον Προμηθευτή για χρονική περίοδο τουλάχιστον τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή της. Η Προσφορά περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τα ακόλουθα:

πάντως επειδή ξέρουμε και τι παίζει με ΔΕΗ , μην περιμένεις και πολλά πολλά απο το ebill ,

πάρε καμια 10ριά τηλέφωνα (διαφορετικούς υπαλλήλους) να δεις τι παίζει (και κρατάς ημερομηνίες και ονόματα)

ή στείλε στη φόρμα στο site της ΔΕΗ για να πάρεις ticket μέσω email

κάτσε λες για αλλαγή και οχι νέα αίτηση , τότε είσαι εκεί

Άρθρο 30

Τροποποίηση Όρων Σύμβασης Προμήθειας

η τροποποίηση της Σύμβασης επέρχεται κατόπιν αίτησης του Πελάτη, το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της σχετικής αίτησης:

α) Μεταβολή της Βασικής ή Ειδικής Κατηγορίας, στην οποία εντάσσεται ο Πελάτης, καθώς και την επιλογή διαφορετικού τιμολογίου από τα εκάστοτε διαθέσιμα Τιμολόγια Προμήθειας του Προμηθευτή.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.e-forosimv.gr/details.asp?ID=49071&cat=54

Άρθρο 17

Προσφορά Προμήθειας

1. Η Προσφορά Προμήθειας προς Πελάτη καταρτίζεται εγγράφως και είναι δεσμευτική για τον Προμηθευτή για χρονική περίοδο τουλάχιστον τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή της. Η Προσφορά περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τα ακόλουθα:

πάντως επειδή ξέρουμε και τι παίζει με ΔΕΗ , μην περιμένεις και πολλά πολλά απο το ebill ,

πάρε καμια 10ριά τηλέφωνα (διαφορετικούς υπαλλήλους) να δεις τι παίζει (και κρατάς ημερομηνίες και ονόματα)

ή στείλε στη φόρμα στο site της ΔΕΗ για να πάρεις ticket μέσω email

κάτσε λες για αλλαγή και οχι νέα αίτηση , τότε είσαι εκεί

Άρθρο 30

Τροποποίηση Όρων Σύμβασης Προμήθειας

η τροποποίηση της Σύμβασης επέρχεται κατόπιν αίτησης του Πελάτη, το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της σχετικής αίτησης:

α) Μεταβολή της Βασικής ή Ειδικής Κατηγορίας, στην οποία εντάσσεται ο Πελάτης, καθώς και την επιλογή διαφορετικού τιμολογίου από τα εκάστοτε διαθέσιμα Τιμολόγια Προμήθειας του Προμηθευτή.

Σε ευχαριστώ, έχω μιλήσει ήδη με 3, με απόσταση 2 ημερών με τον κάθε ένα , γιατί ο καθένας λέει ότι το πολύ την ίδια ημέρα η την επόμενη θα λάβω sms/email επιβεβαίωσης της αλλαγής,αλλά δεν το κάνουν.., ο τελευταίος είπε ότι έκανε επίσπευση του αιτήματος ,και αν δεν πιάσει ούτε αυτό να ξανακαλεσω την Δευτέρα 😅

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...