HERTHAN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, korakios είπε Μέχρι 30/11 το control της ΔΕΗ 😛 Πρωτη φορα που το πανε ανα μηνα. Συνηθως το εκαναν μεχρι 31/12 τις αλλες φορες.
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πρωτη φορα που το πανε ανα μηνα. Συνηθως το εκαναν μεχρι 31/12 τις αλλες φορες. 30/11 θα κάνω αίτηση και αν πέφτουν οι τιμές θα κάνω υπαναχώρηση τη 14η μέρα 😛 περιμένω να βγάλει ο Ηρών τιμές να πάρω 50€ 😁 1
Johnmaci Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Από ότι βλέπω η ΔΕΗ έχει μηδενική εγγύηση/προκαταβολή για καινούργιους πελάτες, ενώ η ΗΡΩΝ μηδενική για πάγια εντολή. Και οι δύο με συμφέρουν σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο η ΗΡΩΝ έχει τα πάγια των καλοκαιρινών μηνών δώρο , που ούτως η άλλως όμως θα είναι σχετικά χαμηλά. Δελεάζομαι από την έλλειψη δέσμευσης της ΗΡΩΝ αλλά και από την gasControl της ΔΕΗ. Ρεύμα έχω ΔΕΗ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο βέβαια.
skantsos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, korakios είπε 30/11 θα κάνω αίτηση και αν πέφτουν οι τιμές θα κάνω υπαναχώρηση τη 14η μέρα 😛 περιμένω να βγάλει ο Ηρών τιμές να πάρω 50€ 😁 στο chat που τους είχα ρωτήσει μου είπανε τιμή για Νοέμβριο 0,032, βέβαια δεν τους εχω εμπιστοσύνη, έτσι ρώτησα να δω τι θα πουν.
fredd0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, skantsos είπε στο chat που τους είχα ρωτήσει μου είπανε τιμή για Νοέμβριο 0,032, βέβαια δεν τους εχω εμπιστοσύνη, έτσι ρώτησα να δω τι θα πουν. με το σμε κοντα στο 50 δυσκολο μηπως σου παν τιμη οκτωβριου
korakios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, skantsos είπε στο chat που τους είχα ρωτήσει μου είπανε τιμή για Νοέμβριο 0,032, βέβαια δεν τους εχω εμπιστοσύνη, έτσι ρώτησα να δω τι θα πουν. εμένα δε μου λέγανε στο messenger , αν είναι θα πάω chat να κρατήσω screenshot και να αλλάξω σήμερα 😁 ΥΓ. που είναι το chat ? δεν το βρίσκω 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε με το σμε κοντα στο 50 δυσκολο θα ορκίστηκε στην προσκοπική του τιμή 😂 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε μηπως σου παν τιμη οκτωβριου ή και Σεπτεμβρίου μάλλον 😁
skantsos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε εμένα δε μου λέγανε στο messenger , αν είναι θα πάω chat να κρατήσω screenshot και να αλλάξω σήμερα 😁 ΥΓ. που είναι το chat ? δεν το βρίσκω θα ορκίστηκε στην προσκοπική του τιμή 😂 ή και Σεπτεμβρίου μάλλον 😁 Κάτω δεξιά, στο myheron, πρέπει να εγγραφείς στο myheron 1
CaMp3on Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά στην ΔΕΗ ποιο από τα 2 πακέτα (my home gas control , my home gas benefit )επιλέγουμε; Μόλις βάλαμε αέριο και είμαστε στο ψάξιμο Υπάρχει ηλιακός στο σπίτι ( δεν ξέρω αν βοηθάει στην επιλογή) Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από CaMp3on
fredd0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Παιδιά στην ΔΕΗ ποιο από τα 2 πακέτα (my home gas control , my home gas benefit )επιλέγουμε; Μόλις βάλαμε αέριο και είμαστε στο ψάξιμο Υπάρχει ηλιακός στο σπίτι ( δεν ξέρω αν βοηθάει στην επιλογή) το control εχει σταθερη τιμη για 1 χρονο (οποτε αν πιστευεις οτι το ΦΑ θα ειναι πιο ακριβο απο τα τωρινα επιπεδα επιλεγεις αυτο) το benefit εχει κυμενομενη τιμη, συναρτομενη με τον δεικτη TTF (οποτε αν πιστευεις οτι το ΦΑ θα ειναι πιο φθηνο απο τα τωρινα επιπεδα επιλεγεις αυτο) Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από fredd0 3
CaMp3on Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε το control εχει σταθερη τιμη για 1 χρονο (οποτε αν πιστευεις οτι το ΦΑ θα ειναι πιο ακριβο απο τα τωρινα επιπεδα επιλεγεις αυτο) το benefit εχει κυμενομενη τιμη, συναρτομενη με τον δεικτη TTF (οποτε αν πιστευεις οτι το ΦΑ θα ειναι πιο φθηνο απο τα τωρινα επιπεδα επιλεγεις αυτο) Πιστεύω για πρώτη φορά αξίζει το σταθερό για να δούμε καταναλώσεις κτλ χωρίς εκπλήξεις και ανεβοκατεβάσματα. Σε ευχαριστώ 1
mouxaxa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αλλαγή απο benefit αορίστου σε control στις 27/9 μέσω τηλεφώνου. Εκδόθηκε πρώτος λογαριασμός με το 50αρικο δώρο Μηδενική κατανάλωση από Ιουνιο Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από mouxaxa 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Ωπ ωπ, βγήκε λογαριασμός ΔΕΗ! 27/6 έως 25/10, ευτυχώς πήγα κι άλλαξα στις 24/10 στο GasControl και πλέον μετράει κανονικά με αυτό χωρίς "καμπύλη" μέχρι την επόμενη καταμέτρηση (22/12). Χρεώνουν ακόμα αναδρομικά διανομής από το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2021.
ekrepali Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Thresh said: Χρεώνουν ακόμα αναδρομικά διανομής από το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2021. Εμένα χρέωσαν 1η δόση τον Μάρτιο 2022, 2η & 3η δόση τον Μάιο 2022... αλλά κάτι μικροποσά σύνολο το πολύ 10 ευρώ. Ενώ αυτά που είχα γλυτώσει τον Φεβρουάριο του 2022 (κατανάλωση Νοεμβρίου & Δεκεμβρίου 2021) ήταν περίπου 70 ευρώ. Θα'χει πλάκα να αρχίσουν να βαράνε κι εμένα αναδρομικά... πήγα για δώρο 50, θα πληρώσω κι από πάνω. 😄 Πόσες δόσεις λέει εσένα; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από ekrepali
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 26 minutes ago, ekrepali said: Πόσες δόσεις λέει εσένα; 2 χρεώσεις έχει, για 11ο και 12ο 2021, ενέργεια διανομής και δυναμικότητα διανομής, 17.80 + 0.81 ευρώ αντίστοιχα.
ekrepali Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, Thresh said: 2 χρεώσεις έχει, για 11ο και 12ο 2021, ενέργεια διανομής και δυναμικότητα διανομής, 17.80 + 0.81 ευρώ αντίστοιχα. Ν4872/2021, Άρθρο 33, παρ 4 (και παρ5 για όσους είχαν αποχωρήσει) Quote 4. Ανεξάρτητα από τη σύναψη ή μη του διακανονισμού εξόφλησης της παρ. 1, ο προμηθευτής θέτοντας σχετική ειδική σημείωση, περιλαμβάνει προς είσπραξη στους λογαριασμούς φυσικού αερίου των οικιακών πελατών, μόνον τα ποσά που αναλογούν στην περ. β) της παρ. 1, τα οποία εξοφλούνται με διακανονισμό, αζημίως και ατόκως για τον οικιακό πελάτη σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, η πρώτη εκ των οποίων, για την περίοδο κατανάλωσης από 1.11.2021 έως 30.11.2021, εξοφλείται με τον λογαριασμό κατανάλωσης που εκδίδεται τον Απρίλιο 2022 και η πρώτη εκ των οποίων, για την περίοδο κατανάλωσης από 1.12.2021 έως 31.12.2021, εξοφλείται με τον λογαριασμό κατανάλωσης που εκδίδεται τον μήνα Μάιο 2022. Η παρούσα εφαρμόζεται ανεξάρτητα οιουδήποτε άλλου διακανονισμού είσπραξης που δύναται να συνάψει ο προμηθευτής με τον οικιακό πελάτη. 5. Στις περιπτώσεις αλλαγής ή παύσης εκπροσώπησης μετρητή κατανάλωσης ή αλλαγής στοιχείων τελικών οικιακών πελατών, ο προμηθευτής διακόπτει τον διακανονισμό του πρώτου εδαφίου της παρ. 4, εκκαθαρίζει τις σχετικές χρεώσεις και περιλαμβάνει προς είσπραξη το ποσό οφειλής στους αντίστοιχους λογαριασμούς κατανάλωσης. Εμένα αν αρχίσουν να με χρεώνουν αναδρομικά, θα τους επισημάνω τη 5η παράγραφο... Απ'τη στιγμή που είχα φύγει, ό,τι χρωστούσα (αν χρωστούσα) θα έπρεπε να έχει εκκαθαριστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις