doncorlrone Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Στις 14/11/2023 στις 1:56 ΜΜ, Thresh είπε Τον Φεβρουάριο του 2020 ξεκίνησα από Benefit (24μηνο), τον Σεπτέμβριο του 2021 πήγα στο 12μηνο Control (0.020), τον Αύγουστο του 2022 πήγα στο επόμενο 12μηνο Control (0.125), τον Φεβρουάριο του 2023 ξαναπήγα στο 24μηνο Benefit και τον Οκτώβριο του 2023 πάλι στο νέο 12μηνο Control (0.050). Ούτε μια φορά δεν είχα πέναλτι. Αυτές ήταν τιμές...
thermaikos4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Στις 14/11/2023 στις 8:56 ΠΜ, apouxereis είπε Και το ερώτημα παραμένει...γιατί κάποιος να προτιμήσει ένα πρόγραμμα με άγνωστη τιμή προμήθειας??? επειδη ειναι αοριστου χρονου. Φευγουμε οποτε γουσταρουμε.
fotisbasm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Απο 45 - 47 το TFF που παιζει το τελευταιο 20ημερο το control συμφερει λογο οτι ειναι ιδια η τιμη αλλα προσφερει σιγουρια για μελλοντικα κρυα
ekrepali Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ δεν απαντάει σε mail, δε σηκώνει τηλέφωνα... μιλάμε για ολική διάλυση. Έχουν συγχωνευτεί ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ΕΔΑ Αττικής υπό την ΔΕΔΑ, ένας θεός ξέρει πότε κι αν θα μπούνε σε μια σειρά. Κι έχω πρόβλημα διότι κλασικά η ΔΕΗ δε ξέρει αν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή όχι, και μέχρι να γίνει συστεμικη ενημέρωση μπορεί ο ΗΡΩΝ να μου βγάζει έναντι ανελέητα.
tollisth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ δεν απαντάει σε mail, δε σηκώνει τηλέφωνα... μιλάμε για ολική διάλυση. Έχουν συγχωνευτεί ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ΕΔΑ Αττικής υπό την ΔΕΔΑ, ένας θεός ξέρει πότε κι αν θα μπούνε σε μια σειρά. Κι έχω πρόβλημα διότι κλασικά η ΔΕΗ δε ξέρει αν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή όχι, και μέχρι να γίνει συστεμικη ενημέρωση μπορεί ο ΗΡΩΝ να μου βγάζει έναντι ανελέητα. Στείλε στην ΔΕΔΑ email,πάντα απαντάνε
ekrepali Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tollisth said: Στείλε στην ΔΕΔΑ email,πάντα απαντάνε Έστειλα στο [email protected] κι όντως το προώθησαν γρήγορα στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με πήρανε τηλέφωνο από Λάρισα. Έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή στις 7/11, έχει σταλεί ενημέρωση στους παρόχους αλλά η ΔΕΗ κλασικά πετάει χαρταετό. Ζήτησα να μου σταλεί βεβαίωση, κι επίσης η εκπρόσωπος θα τηλεφωνήσει στη ΔΕΗ για να δει για ποιο λόγο δεν έχουν ενημερωθεί συστεμικά... καλή τύχη της εύχομαι. 😄 edit: Mε κάλεσαν απ'τη ΔΕΗ της Λάρισας (!), ... να μου πούνε ότι ενημερώθηκαν απ'την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κι αν θέλω να λάβω λογαριασμό για 1 μέρα καθώς μετά την αλλαγή παρόχου με τη φωτογραφική ένδειξη ακολούθησε και η προγραμματισμένη επιτόπια. Εννοείται λέω, βγάλτε λογαριασμό... να φανώ και πελάτης στο ebill, διαφορετικά καλά Χριστούγεννα. Τι τρελό κι αυτό πάντως... η εκπρόσωπος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αντί να ενημερώσει τα κεντρικά της ΔΕΗ, επικοινώνησε με το τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ στη Λάρισα... και θα αναλάβουν εκείνοι να εκδωθεί ο λογαριασμός; Ελλάδα 2.0. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από ekrepali 1
ChristosG82 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Στις 14/11/2023 στις 1:45 ΜΜ, Thresh είπε Αυτό είναι το θέμα. Επιπλέον, ξαναπηγαίνουμε σε κατάστημα και το αλλάζουμε σε Benefit όποτε θέλουμε. 😛 Τι είναι το benefit?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, ChristosG82 said: Τι είναι το benefit? To κυμαινόμενο πρόγραμμα της ΔΕΗ.
ChristosG82 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Thresh είπε To κυμαινόμενο πρόγραμμα της ΔΕΗ. Οκ, ευχαριστώ
antonio91tech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομίζω στο Excel στην Formula για το Zenith Gas Home Fix , εχει και το -50 στο τελος που νομίζω εμπιμπτει μόνο στην ΔΕΗ. @korakios Επιβεβαιωσέτο οτι θελει αν ειναι αλλαγή. Γιατι αν ειναι ετσι ειναι οτι βγάζει + 50 στην τιμη. Επίσης, πιστευετε επειδη ειμαι ηδη στην Zenith απο το 2020 και Ρευμα και Αεριο, ειναι καλή επιλογή να μιας π μ στειλανε για να διαλεξω συμβολαιο στην Zenith για το αεριο να πάω στο Fixed ή να διαλεξω κάποιο κυμαινόμενο της Zenith. Δεν ξερω αν εχω υπομονη και χρονο να ασχολουμαι με την ΔΕΗ μετα απο αυτά π διάβασα παραπάνω. Ευχαριστω Τα Double γιατι δεν συμφέρουν; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από antonio91tech 1
supermarioarv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 βγήκε και σε εμένα λογαριασμός φυσικου αερίου μετά την μετάβαση απο benefit σε contol και πιστώθηκε το 50αρικο του δώρου
tzitzikas2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 εμένα βγήκε πριν μερικές ημέρες και δεν πήρα 50ευρώ για την μετάβαση σε control. Ο λογαριασμός ήταν μόλις 22 ευρώ γιατι δεν έκανα το δίμηνο σχεδόν καθόλου.
TasosPk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Aκόμα ταλαιπωρία με την ΔΕΗ. Τους στέλνω ολα τα δικαιολογητικά, μου λενε οι σωληνωσεις δεν φαινονται. Τους εξηγω στο τηλ. οτι ειναι ο μετρητης εξωτερικος σε φραχτη κλπ. μου λενε το σημειωνουμε για να το δουν στο αρμοδιο τμημα και να προχωρησει η αιτησή σας. Μου ξανα λενε για τις σωληνωσεις, τους στελνω φωτογραφιες απο την αυλη, που αναθεμα αν καταλαβαίνουν κατι, και οι θεουληδες μου στελνουν και μου λενε οτι εχω εκρεμμοτητα στο "ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ" ενω τους εχω στειλει 2 φορες το μισθωτηριο. Παιρνω τηλ. και μου λενε οτι το αρμοδιο τμημα τους εχει πει οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μισθωτηριο. Φυσικά οταν ρωτούσα πώς γινετε ενα pdf 2 σελίδων, και ενώ το βλέπω σε 2 απεσταλμένα mail , να "μην εχει φτάσει ολοκληρό" απάντηση δεν πήρα. Απάντηση δεν πήρα οταν ρώτησα και γιατι οσο με ζαλίζατε με τις σωληνώσεις δεν ειχατε δεί οτι το μισθωτήριο "ηρθε μισο" όπως λετε και μου το λετε τώρα? Αίτηση απο 25/10 τηλεφωνικά, η οποία εχει παει στα ανάθεμα επείδη οι υπαλλήλοι τους λέγανε οτι να 'ναι στις περισσότερες επικοινωνίες μας. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από TasosPk
ekrepali Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 @TasosPk έχω αναφέρει εδώ πώς πρέπει να φαίνεται η φωτογραφία. Eπίσης είσαι σίγουρος ότι το μισθωτήριο σου είναι 2 σελίδες και όχι 3; Εμένα το μισθωτήριο του μαγαζιού είναι 3 σελίδες. Στη 3η σελίδα αναγράφονται η διεύθυνηση ακινήτου, η ενεργειακή κλάση και το ΑΜ του επιθεωρητή.
korakios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, antonio91tech είπε Νομίζω στο Excel στην Formula για το Zenith Gas Home Fix , εχει και το -50 στο τελος που νομίζω εμπιμπτει μόνο στην ΔΕΗ. @korakios Επιβεβαιωσέτο οτι θελει αν ειναι αλλαγή. Γιατι αν ειναι ετσι ειναι οτι βγάζει + 50 στην τιμη. Επίσης, πιστευετε επειδη ειμαι ηδη στην Zenith απο το 2020 και Ρευμα και Αεριο, ειναι καλή επιλογή να μιας π μ στειλανε για να διαλεξω συμβολαιο στην Zenith για το αεριο να πάω στο Fixed ή να διαλεξω κάποιο κυμαινόμενο της Zenith. Δεν ξερω αν εχω υπομονη και χρονο να ασχολουμαι με την ΔΕΗ μετα απο αυτά π διάβασα παραπάνω. Ευχαριστω ωραίος , το διόρθωσα (είχα κάνει επικόλληση απο της ΔΕΗ και μου ξέφυγαν τα -50) 5 ώρες πριν, antonio91tech είπε Τα Double γιατι δεν συμφέρουν; γιατί όπου κερδίζεις στο ένα χάνεις στο άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις