ekrepali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mourouzis2005 said: σε συνδυασμό 2.9 λεπτά φυσικό αέριο για 2 χρόνια. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου έδωσαν gas home fix με 0.029. Λογικά σου πρότειναν το gas home star με "σταθερή τιμή" 0.029 συν ρήτρα αναπροσαρμογής ΤΤF. Spoiler Mην ασχολείσαι, δε συμφέρει. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από ekrepali
antonio91tech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, korakios είπε Στις 17/11/2023 στις 11:26 ΠΜ, antonio91tech είπε ωραίος , το διόρθωσα (είχα κάνει επικόλληση απο της ΔΕΗ και μου ξέφυγαν τα -50) Παρακαλω τίποτα. Το κατάλαβα λέω θα πήρες copy paste το άλλο από κάτω κ το ξέχασες να το αφαιρέσεις.
doncorlrone Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 12:02 ΜΜ, supermarioarv είπε βγήκε και σε εμένα λογαριασμός φυσικου αερίου μετά την μετάβαση απο benefit σε contol και πιστώθηκε το 50αρικο του δώρου Είχες πάρει ήδη το 50αρικο me benefit? Στις 17/11/2023 στις 1:29 ΜΜ, tzitzikas2 είπε εμένα βγήκε πριν μερικές ημέρες και δεν πήρα 50ευρώ για την μετάβαση σε control. Ο λογαριασμός ήταν μόλις 22 ευρώ γιατι δεν έκανα το δίμηνο σχεδόν καθόλου. Από ΔΕΗ σε ΔΕΗ μου είπαν ότι δεν παίρνεις το 50 άδικο. Θα ενημερωσω και εγώ το νήμα όταν με το καλό βγει λογαριασμός
supermarioarv Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, doncorlrone είπε Είχες πάρει ήδη το 50αρικο me benefit? Από ΔΕΗ σε ΔΕΗ μου είπαν ότι δεν παίρνεις το 50 άδικο. Θα ενημερωσω και εγώ το νήμα όταν με το καλό βγει λογαριασμός οχι δεν ειχα παρει το 50 αρικο του benefit (ηθελε συμβολαιο ενος χρονου και δεν το εκανα τοτε)
giannnis122 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Βγήκε ο λογαριασμός με μια ημέρα στο νέο control και είχε μέσα το κουπόνι/έκπτωση 50€ Μετάβαση από το παλιό στο νέο control
gousias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Για να καταλάβω, πόσοι πάροχοι φυσικού αερίου υπάρχουν στην Ελλάδα, αρχικά νόμιζα η ΔΕΣΦΑ ή όπως αλλιώς λέγεται. Ποιοι είναι ιδιωτικοί, ποιοι δημόσιοι;
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gousias είπε Για να καταλάβω, πόσοι πάροχοι φυσικού αερίου υπάρχουν στην Ελλάδα, αρχικά νόμιζα η ΔΕΣΦΑ ή όπως αλλιώς λέγεται. ΔΕΣΦΑ είναι ο διαχειριστής δικτύου και έχει αρμοδιότητα στην εισαγωγή αερίου στην Ελλάδα ΕΔΑ Θεσσαλίας-Θεσ/κης-Αττικής με τη ΔΕΔΑ ενώθηκαν και διαχειρίζονται το δίκτυο μεταφοράς εσωτερικά στην Ελλάδα (μέσω αγωγών ή δεξαμενών ) η ΔΕΠΑ έχει πολυσύνθετο ρόλο (παλιά νομίζω ήταν με τη ΔΕΣΦΑ) και είναι αρμόδια για το δίκτυο στην Ελλάδα , έργα , διανομή φυσικού αερίου σε προμηθευτές κτλ 21 λεπτά πριν, gousias είπε Ποιοι είναι ιδιωτικοί, ποιοι δημόσιοι; δεν υπάρχουν δημόσιοι πάροχοι αερίου , δες τα προγράμματα που έχουν οι πάροχοι στην καρφιτσωμένη ανάρτηση 1
billyst Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 14/11/2023 στις 1:56 ΜΜ, Thresh είπε Τον Φεβρουάριο του 2020 ξεκίνησα από Benefit (24μηνο), τον Σεπτέμβριο του 2021 πήγα στο 12μηνο Control (0.020), τον Αύγουστο του 2022 πήγα στο επόμενο 12μηνο Control (0.125), τον Φεβρουάριο του 2023 ξαναπήγα στο 24μηνο Benefit και τον Οκτώβριο του 2023 πάλι στο νέο 12μηνο Control (0.050). Ούτε μια φορά δεν είχα πέναλτι. Μέσω ίντερνετ η πήγες σε κατάστημα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Just now, billyst said: Μέσω ίντερνετ η πήγες σε κατάστημα; Στου Αμαρουσίου.
ekrepali Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Εμφανίστηκε το αέριο στο mydei, σε νέα καρτέλα. Όσοι έχετε πολλές παλιές απενεργοποιημένες παροχές, θα πρέπει να κάνετε scroll για να τη δείτε. Spoiler
jtkar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Mε ενημερωσαν απο παροχο αεριου οτι εαν σπασω συμβολαιο που εχει γινει απο αυγουστου του 2022 και μετα δεν υπαρχει ρητρα ποινης αποχωρησης. Εχει ψηφιστει νομος που απαγορεύει τις εταιρειες να χρεωνουν .ισχυει αυτο ή οχι. Εαν μου ερθει χρεωση απο την εταιρεία που φευγω τι κανω? Εμενα στο συμβολαιο γραφει Τελος προωρης λυσης συμβασης και γραφει και τα ποσα. 80 για τον 1 χρόνο 40 για τον 2ο χρονο σε Ζενίθ . Εγω εκανα συμβολαιο το Σεπτεμβριο του 2023 στην ζενιθ. Και θα φυγω σχεδον απο τις πρωτες μερες που θα συνδεθω στο δικτυο του Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από jtkar
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, jtkar είπε Mε ενημερωσαν απο παροχο αεριου οτι εαν σπασω συμβολαιο που εχει γινει απο αυγουστου του 2022 και μετα δεν υπαρχει ρητρα ποινης αποχωρησης. Εχει ψηφιστει νομος που απαγορεύει τις εταιρειες να χρεωνουν .ισχυει αυτο ή οχι. Εαν μου ερθει χρεωση απο την εταιρεία που φευγω τι κανω? Εμενα στο συμβολαιο γραφει Τελος προωρης λυσης συμβασης και γραφει και τα ποσα. 80 για τον 1 χρόνο 40 για τον 2ο χρονο σε Ζενίθ . Εγω εκανα συμβολαιο το Σεπτεμβριο του 2023 στην ζενιθ. Και θα φυγω σχεδον απο τις πρωτες μερες που θα συνδεθω στο δικτυο του ο νόμος αφορά το ρεύμα, μην ακούς τι λέει ο κάθε πικραμένος υπάλληλος 80€ πληρώνεις Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από korakios
gousias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 6:13 ΜΜ, korakios είπε ΔΕΣΦΑ είναι ο διαχειριστής δικτύου και έχει αρμοδιότητα στην εισαγωγή αερίου στην Ελλάδα ΕΔΑ Θεσσαλίας-Θεσ/κης-Αττικής με τη ΔΕΔΑ ενώθηκαν και διαχειρίζονται το δίκτυο μεταφοράς εσωτερικά στην Ελλάδα (μέσω αγωγών ή δεξαμενών ) η ΔΕΠΑ έχει πολυσύνθετο ρόλο (παλιά νομίζω ήταν με τη ΔΕΣΦΑ) και είναι αρμόδια για το δίκτυο στην Ελλάδα , έργα , διανομή φυσικού αερίου σε προμηθευτές κτλ δεν υπάρχουν δημόσιοι πάροχοι αερίου , δες τα προγράμματα που έχουν οι πάροχοι στην καρφιτσωμένη ανάρτηση Ευχαριστώ. Η κατάσταση αυτή των παροχών που περιέγραψες αφορά είτε τροφοδότηση ακινήτων, είτε οχημάτων με φυσικό αέριο;
Amlet Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδια, Ειχα κανει τον Απριλιο στην ΔΕΗ το MY HOME GAS BENEFIT με κοστος: 1,03 * Τιμη TTF + 0.004 και 5 ευρω τον μηνα παγιο. Αξιζει να παω σε καποιο άλλο στην ΔΕΗ ή σε καποιον άλλο παροχο? Οπως το βλεπω θα εχω προστιμο 60 ευρω, το θεμα ειναι να αξιζει η αλλαγη. Ευχαριστω πολυ!
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gousias είπε Η κατάσταση αυτή των παροχών που περιέγραψες αφορά είτε τροφοδότηση ακινήτων, είτε οχημάτων με φυσικό αέριο; δεν έγραψα για παρόχους , για αίτηση παροχής κάνεις στην ΕΔΑ/ΔΕΔΑ της περιοχής σου και θα χρειαστεί να κάνεις σύμβαση με πάροχο . Για τροφοδοσία cng για οχήματα με φυσικό αέριο , υπεύθυνη (για το χάλι) είναι η ΔΕΠΑ και συγκεκριμένα η θυγατρική της , Fisikon edit Προς το παρών ΔΕΠΑ/fisikon είναι δημόσια , επίσης για cng υπάρχουν και ιδιώτες 4 λεπτά πριν, Amlet είπε Καλησπερα παιδια, Ειχα κανει τον Απριλιο στην ΔΕΗ το MY HOME GAS BENEFIT με κοστος: 1,03 * Τιμη TTF + 0.004 και 5 ευρω τον μηνα παγιο. Αξιζει να παω σε καποιο άλλο στην ΔΕΗ ή σε καποιον άλλο παροχο? Οπως το βλεπω θα εχω προστιμο 60 ευρω, το θεμα ειναι να αξιζει η αλλαγη. Ευχαριστω πολυ! το αν αξίζει εξαρτάται απο το πόσο θεωρείς θα είναι το TTF η ΔΕΗ έχει ένα σταθερό (που μπαίνεις αζημίως και ανάλογα τον υπάλληλο μπορεί να πάρεις και τα 50€ δώρου ή όχι) υπάρχει λινκ στο excel για ποστ εδώ που κάνει σύγκριση Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις