EchiDNA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, PedroG είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Οπότε θα μου έρθει έντυπος λογαριασμός για τον Νοέμβριο.... θεωρητικά πρέπει να έχει αποσταλεί ήδη (1-15/11) αναφέρεται. Θα υπάρχει και dei.gr όμως κάποια πληροφορία η μόνο έντυπα; Στο myΔΕΗ θα υπάρχει ενημέρωση. Μάλιστα το ποσό πληρωμής βγαίνει 2-3 μέρες πριν το pdf και φυσικά πριν την αποστολή του έντυπου λογαριασμού.
apouxereis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, NickTheMeat είπε Οι κοντρολάδες το λιγουρεύεστε το benefit? Ειδικά τώρα που θα αρχίσουν να πέφτουν οι επιδοτήσεις στα κυμαινόμενα ράι θρού... 1
PedroG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, EchiDNA είπε Στο myΔΕΗ θα υπάρχει ενημέρωση. Μάλιστα το ποσό πληρωμής βγαίνει 2-3 μέρες πριν το pdf και φυσικά πριν την αποστολή του έντυπου λογαριασμού. ουδεμια Ενημερωση - αποδεικτικο - λογαριασμος .....κατι....τοσο My dei οσο και εντυπα απο την κυρία ΔΕΗ!!! τριτος μηνας λειτουργιας!
fredd0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, PedroG είπε ουδεμια Ενημερωση - αποδεικτικο - λογαριασμος .....κατι....τοσο My dei οσο και εντυπα απο την κυρία ΔΕΗ!!! τριτος μηνας λειτουργιας! παρε την ΕΔΑ και ρωτα ποτε εγινε η τελευταια καταμετρηση και ποτε θα γινει η επομενη. Η ΔΕΗ δε βγαζει εναντι λογαρισμους απο οσο ξερω, μονο εκκαθαριστικους
EchiDNA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, PedroG είπε ουδεμια Ενημερωση - αποδεικτικο - λογαριασμος .....κατι....τοσο My dei οσο και εντυπα απο την κυρία ΔΕΗ!!! τριτος μηνας λειτουργιας! Στη δική μου περίπτωση και λόγω του τρόπου τιμολόγησης (μετά από καταμέτρηση και όχι έναντι) είχα λογαριασμό στις 17/6 και μετά στις 20/10. 4 μήνες δηλαδή. Πιστεύω ότι όπου να ναι θα βγει και σε σένα. 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 controlακηδες και benefitακηδες θα γίνουμε σε λίγο !! θα πεσει ξύλο αναμεταξύ μας !! 1
EchiDNA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, NickTheMeat είπε Οι κοντρολάδες το λιγουρεύεστε το benefit? 2 ώρες πριν, apouxereis είπε Ειδικά τώρα που θα αρχίσουν να πέφτουν οι επιδοτήσεις στα κυμαινόμενα ράι θρού... Τα έχουμε πει: Ακόμα συμφέρει το Control (μέχρι χθες το TTF Δεκεμβρίου διαμορφώνεται στα 46,603). Βασικά ακόμα δεν έχουμε κάψει και πολύ αέριο, άρα τα περί λιγούρας ας γίνουν πρόβλεψη τιμής για τον χειμώνα που ξεκινάει από την Κυριακή (σύμφωνα με τις προβλέψεις)
apouxereis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Καλύτερα μιας ώρας Elin και TTF,παρά 12 μήνες σκλαβιά και ΔΕΗ...
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, apouxereis είπε Καλύτερα μιας ώρας Elin και TTF,παρά 12 μήνες σκλαβιά και ΔΕΗ... υπόψιν έβγαλε νέα προγράμματα , θα το γυρίσω στο relax 1
fotisbasm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, korakios είπε υπόψιν έβγαλε νέα προγράμματα , θα το γυρίσω στο relax Καλα δεν εβγαλε και κατι τρομερο , 6ε παγιο και χρεωση TFF + προμηθεια
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fotisbasm είπε Καλα δεν εβγαλε και κατι τρομερο , 6ε παγιο και χρεωση TFF + προμηθεια ναι αλλά το προηγούμενο που ήμουν ήταν +0,0112 ενώ αυτό +0,006
petranthe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μπήκε και μένα το 50αρικο από αλλαγή σε control από benefit αοριστου. Μια χαρούλα. 1
apouxereis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Εγώ ζαχαρώνω και το επαγγελματικό της Elin για το χειμώνα,και από Άνοιξη που έχω στο γραφείο πρακτικά μηδενική κατανάλωση μέχρι Νοέμβρη είμαι για το επαγγελματικό της Volton που είναι χωρίς πάγιο και δέσμευση...
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, apouxereis είπε Εγώ ζαχαρώνω και το επαγγελματικό της Elin για το χειμώνα,και από Άνοιξη που έχω στο γραφείο πρακτικά μηδενική κατανάλωση μέχρι Νοέμβρη είμαι για το επαγγελματικό της Volton που είναι χωρίς πάγιο και δέσμευση... για χωρίς κατανάλωση πήγαινε Ηρών που δίνει το 50άρι και το καλοκαίρι δεν έχει πάγιο Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από korakios 2
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω gas control 0,051€/kwh. Μετά φόρων, ΦΠΑ, ρυθμιζόμενων χρεώσεων, τέλη μεταφοράς και ότι άλλο περιλαμβάνει ένας λογαριασμός, ποσό να υπολογίζω τελική τιμή ανά kwh, ώστε βλέποντας τον μετρητή να υπολογίζω εύκολα ποσό έχω κάψει? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις