Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, PedroG είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Οπότε θα μου έρθει έντυπος λογαριασμός για τον Νοέμβριο.... θεωρητικά πρέπει να έχει αποσταλεί ήδη (1-15/11) αναφέρεται. 

Θα υπάρχει και dei.gr όμως κάποια πληροφορία η μόνο έντυπα;

Στο myΔΕΗ θα υπάρχει ενημέρωση. Μάλιστα το ποσό πληρωμής βγαίνει 2-3 μέρες πριν το pdf και φυσικά πριν την αποστολή του έντυπου λογαριασμού.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NickTheMeat είπε

Οι κοντρολάδες το λιγουρεύεστε το benefit?

Ειδικά τώρα που θα αρχίσουν να πέφτουν οι επιδοτήσεις στα κυμαινόμενα ράι θρού...

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Στο myΔΕΗ θα υπάρχει ενημέρωση. Μάλιστα το ποσό πληρωμής βγαίνει 2-3 μέρες πριν το pdf και φυσικά πριν την αποστολή του έντυπου λογαριασμού.

ουδεμια Ενημερωση - αποδεικτικο - λογαριασμος .....κατι....τοσο My dei οσο και εντυπα απο την κυρία ΔΕΗ!!! τριτος μηνας λειτουργιας!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

ουδεμια Ενημερωση - αποδεικτικο - λογαριασμος .....κατι....τοσο My dei οσο και εντυπα απο την κυρία ΔΕΗ!!! τριτος μηνας λειτουργιας!

παρε την ΕΔΑ και ρωτα ποτε εγινε η τελευταια καταμετρηση και ποτε θα γινει η επομενη. Η ΔΕΗ δε βγαζει εναντι λογαρισμους απο οσο ξερω, μονο εκκαθαριστικους

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

Στη δική μου περίπτωση και λόγω του τρόπου τιμολόγησης (μετά από καταμέτρηση και όχι έναντι) είχα λογαριασμό στις 17/6 και μετά στις 20/10. 4 μήνες δηλαδή.

Πιστεύω ότι όπου να ναι θα βγει και σε σένα.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, NickTheMeat είπε

Οι κοντρολάδες το λιγουρεύεστε το benefit?

2 ώρες πριν, apouxereis είπε

Ειδικά τώρα που θα αρχίσουν να πέφτουν οι επιδοτήσεις στα κυμαινόμενα ράι θρού...

Τα έχουμε πει:

Ακόμα συμφέρει το Control (μέχρι χθες το TTF Δεκεμβρίου διαμορφώνεται στα 46,603).

Βασικά ακόμα δεν έχουμε κάψει και πολύ αέριο, άρα τα περί λιγούρας ας γίνουν πρόβλεψη τιμής για τον χειμώνα που ξεκινάει από την Κυριακή (σύμφωνα με τις προβλέψεις)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, apouxereis είπε

Καλύτερα μιας ώρας Elin και TTF,παρά 12 μήνες σκλαβιά και ΔΕΗ...

υπόψιν έβγαλε νέα προγράμματα , θα το γυρίσω στο relax

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, korakios είπε

υπόψιν έβγαλε νέα προγράμματα , θα το γυρίσω στο relax

Καλα δεν εβγαλε και κατι τρομερο , 6ε παγιο και χρεωση TFF + προμηθεια 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fotisbasm είπε

Καλα δεν εβγαλε και κατι τρομερο , 6ε παγιο και χρεωση TFF + προμηθεια 

ναι αλλά το προηγούμενο που ήμουν ήταν +0,0112 ενώ αυτό +0,006

Δημοσ.

Εγώ ζαχαρώνω και το επαγγελματικό της Elin για το χειμώνα,και από Άνοιξη που έχω στο γραφείο πρακτικά μηδενική κατανάλωση μέχρι Νοέμβρη είμαι για το επαγγελματικό της Volton που είναι χωρίς πάγιο και δέσμευση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, apouxereis είπε

Εγώ ζαχαρώνω και το επαγγελματικό της Elin για το χειμώνα,και από Άνοιξη που έχω στο γραφείο πρακτικά μηδενική κατανάλωση μέχρι Νοέμβρη είμαι για το επαγγελματικό της Volton που είναι χωρίς πάγιο και δέσμευση...

για χωρίς κατανάλωση πήγαινε Ηρών που δίνει το 50άρι και το καλοκαίρι δεν έχει πάγιο

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω gas control 0,051€/kwh. Μετά φόρων, ΦΠΑ, ρυθμιζόμενων χρεώσεων, τέλη μεταφοράς και ότι άλλο περιλαμβάνει ένας λογαριασμός, ποσό να υπολογίζω τελική τιμή ανά kwh, ώστε βλέποντας τον μετρητή να υπολογίζω εύκολα ποσό έχω κάψει? Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...