ekrepali Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, killer_instinct said: Η ερώτηση είναι η εξής: στην παροχή φυσικού αερίου κάνει τις λοβιτούρες που κάνει και στο ρεύμα ή είναι πιο νορμάλ; Γιατί έχω φοβηθεί από αυτά που έκανε στα ρεύματα. Ο μετρητής αερίου γράφει κυβικά τα οποία πολλαπλασιάζεις x11.6 Πχ 100 κυβικά * 11.6 = 1160 λοβιτούρες Έπειτα πολλαπλασιάζεις τις λοβιτούρες με τη τιμή προμήθειας για να δεις τι θα πληρώσεις.
skantsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Αυτό το GAS MAX HOME του ΗΡΩΝ είναι το ίδιο με το double flex? Ποια είναι η διαφορα του? Το έψαξε κανείς? Στην ουσία έχεις την ίδια τιμή με το double χωρίς να χρειάζεται να έχεις και το ρεύμα?
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, skantsos είπε Αυτό το GAS MAX HOME του ΗΡΩΝ είναι το ίδιο με το double flex? όχι 2 λεπτά πριν, skantsos είπε Ποια είναι η διαφορα του? δε χρειάζεται double και μάλλον άλλες άγνωστες τιμές 3 λεπτά πριν, skantsos είπε Το έψαξε κανείς? ναι 3 λεπτά πριν, skantsos είπε Στην ουσία έχεις την ίδια τιμή με το double χωρίς να χρειάζεται να έχεις και το ρεύμα? όχι 1
skantsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, korakios είπε όχι δε χρειάζεται double και μάλλον άλλες άγνωστες τιμές ναι όχι Είσαι καταιγιστικός, δεν σε προλαβαίνουμε😜. Δεν ξέρω τιμή Δεκεμβρίου για το double flex να συγκρίνω αν είναι καλύτερο η χειρότερο
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, skantsos είπε Δεν ξέρω τιμή Δεκεμβρίου για το double flex να συγκρίνω αν είναι καλύτερο η χειρότερο η τιμή έχει βγει στο site του προγράμματος https://www.heron.gr/media/f1nfd55z/gas-max-αυτονομίες.pdf και γενικά στο excel κάτω χαμηλά έχω ιστορικό απο τις τιμές προγραμμάτων με άγνωστη προμήθεια για τα νέα αυτά προγράμματα έχω αρχική τιμή για τεχνικούς λόγους 1
killer_instinct Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, korakios είπε δεν βγάζει νόημα , κάνε αναδιατύπωση Δεν έγραψα κιλοβιτουρες, έγραψα λοβιτούρες: https://el.m.wiktionary.org/wiki/λοβιτούρα Εννοώντας τα τρικ που έκανε η εν λόγω εταιρεία με τους λογαριασμούς ρεύματος στο παρελθόν.
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, killer_instinct είπε Δεν έγραψα κιλοβιτουρες, έγραψα λοβιτούρες: https://el.m.wiktionary.org/wiki/λοβιτούρα Εννοώντας τα τρικ που έκανε η εν λόγω εταιρεία με τους λογαριασμούς ρεύματος στο παρελθόν. οκ, πάλι δεν καταλαβαίνω τι τρικ εννοείς , δυστυχώς πρέπει να ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα για συγκεκριμένες απαντήσεις . όπως το θέτεις τώρα η απάντηση είναι κανείς δεν ξέρει
killer_instinct Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, korakios είπε οκ, πάλι δεν καταλαβαίνω τι τρικ εννοείς , δυστυχώς πρέπει να ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα για συγκεκριμένες απαντήσεις . όπως το θέτεις τώρα η απάντηση είναι κανείς δεν ξέρει Αναφέρομαι στο εξελάκι για το ρεύμα που λέει δίπλα στην ελπεντισον «προσοχή σε αυτήν την εταιρία», και έχει ένα σύνδεσμο σε άλλο νήμα.
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, killer_instinct είπε Αναφέρομαι στο εξελάκι για το ρεύμα που λέει δίπλα στην ελπεντισον «προσοχή σε αυτήν την εταιρία», και έχει ένα σύνδεσμο σε άλλο νήμα. 1 λεπτό πριν, killer_instinct είπε κανείς δεν ξέρει επίσης είναι πρόγραμμα με άγνωστο τρόπο τιμολόγησης 1
thermaikos4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 οι τιμες Δεκεμβριου https://www.heron.gr/media/vcjmmwok/ttφα-αυτονομίες_v4.pdf με 0,058 στο double και 0,068 στο gas home ειναι προφανες οτι πρεπει αμεσα να μετακομισουμε αλλου. Ακομα και αν ειναι στα νεα του ΗΡΩΝ 2
dEUS_X Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Ημουν στην elpe ρευμα και αεριο έχοντας το προγραμμα double energy home fix -50%, Σεπτέμβρη '21 πληρώνωντας το ΦΑ με πολύ καλές τιμές για 2 χρόνια. Μιλώντας μαζί τους, ρώτησα αν θα συνεχίσω να παίρνω την έκπτωση -50% στην κατανάλωση μετά την λήξη του συμβολαίου και μου απάντησαν πως θα σταματήσει αυτό και θα περάσω στο basic τιμολόγιο και θα πληρώνω και ρήτρα, κατι που το βρήκα λογικό. Αυτό με φόβησε και τα πήγα όλα, ρεύμα και αέριο στον Ηρων που είχε καλύτερες τιμές (Double Home Flex). Ωσόσο μου ήρθε εκκαθαριστικός elpe πάλι με την έκπτωση, δε μου την είχαν κόψει (πχ. Οκτωβριος '23 πλήρωσα 0,048 -50%). Μάλλον μου δώσανε λάθος πληροφορία και έκανα βλακεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα έμπλεξα με τις εξυπνάδες του ΗΡΩΝ.... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από dEUS_X
fysikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 επειδη τον δεκεμβριο θα βγει έναντι, πως μπορώ να δηλώσω τις μετρήσεις ; ειμαι στην ελπε
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, thermaikos4 είπε οι τιμες Δεκεμβριου https://www.heron.gr/media/vcjmmwok/ttφα-αυτονομίες_v4.pdf με 0,058 στο double και 0,068 στο gas home ειναι προφανες οτι πρεπει αμεσα να μετακομισουμε αλλου. Ακομα και αν ειναι στα νεα του ΗΡΩΝ 0,09 αρχικές 😂 άνοιξε στο myrae , το ξεφτίλισε .... _________________ το θετικό είναι οτι μου έφυγε κάθε σκέψη να πάω για το 150άρι 1
ekrepali Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, korakios said: 0,09 αρχικές 😂 άνοιξε στο myrae , το ξεφτίλισε .... _________________ Aκόμα θυμάμαι τη κοπελιά που με πήρε μεσημεριάτικα τηλέφωνο και μου χάλασε τον ύπνο... "Μα γιατί φύγατε... βιαστήκατε... εμείς είμαστε φτηνότεροι..." 😅
Se7en92 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Αυτή τη στιγμή ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος για ρεύμα κ φυσικό αέριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις