Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγηκε ο λογαριασμος της ΔΕΗ πιστωτικος, καθως περιλαμβανε κανονικα μεσα το δωρο 50ευρω, απο την αλλαγη αοριστου benefit σε σταθερο. Γενικα εχω να πω οτι δεν εχω κανενα παραπονο απο ΔΕΗ σαν παροχο ΦΑ, ο,τι λεει τα τελευταια 2-3 χρονια, το τηρει.

• Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, apollo_el είπε

Πώς να πιστέψει ο οποιοσδήποτε τα σταθερά προγράμματα των παροχων; 

τα θεωρεί σίγουρα για να ένα 6μηνο που είναι νομοθετικά και η ελάχιστη διάρκεια

επίσης βάσει πιθανοτήτων , η ΔΕΗ χλωμό να αλλάξει τιμές , μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αλλαγές

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

τα θεωρεί σίγουρα για να ένα 6μηνο που είναι νομοθετικά και η ελάχιστη διάρκεια

επίσης βάσει πιθανοτήτων , η ΔΕΗ χλωμό να αλλάξει τιμές , μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αλλαγές

Για την περίπτωσή μου, korakios, που αφορά μεγάλες καταναλώσεις, τί θα πρότεινες; ΔΕΗ Gas Control;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apollo_el είπε

Για την περίπτωσή μου, korakios, που αφορά μεγάλες καταναλώσεις, τί θα πρότεινες; ΔΕΗ Gas Control;

αν ήξερα τι τιμές θα κλείσει το TTF θα σου απαντούσα , αναλογα το τι πιστεύεις ο ίδιος

αν νομίζεις θα διατηρηθούν όπως είναι πήγαινε πχ στης Ελίν , αν όχι κλείσε σταθερό

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

αν ήξερα τι τιμές θα κλείσει το TTF θα σου απαντούσα , αναλογα το τι πιστεύεις ο ίδιος

αν νομίζεις θα διατηρηθούν όπως είναι πήγαινε πχ στης Ελίν , αν όχι κλείσε σταθερό

Κατανοητό. Γνώμη για Zenith; Θα έφευγες, αν ήσουν στη θέση μου; 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apollo_el είπε

Κατανοητό. Γνώμη για Zenith; Θα έφευγες, αν ήσουν στη θέση μου; 

Ευχαριστώ! 

τώρα σε ποιο πρόγραμμα της ζενιθ είσαι ?

μήπως σου κάνανε αυτόματη ανανέωση σε πρόγραμμα με δέσμευση ? ή σου φορέσαν συνδρομή ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

τώρα σε ποιο πρόγραμμα της ζενιθ είσαι ?

μήπως σου κάνανε αυτόματη ανανέωση σε πρόγραμμα με δέσμευση ? ή σου φορέσαν συνδρομή ?

Ωχ! Μη μου λες τέτοια... Ήταν η επόμενη ερώτησή μου.  Το πρόγραμμα είναι το Gas Home Fix και έχει λήξει εδώ και κάνα μήνα (είχα ξεχαστεί) . Η κατανάλωση για 1 χρόνο ήταν περίπου 17700 kWh. Προσπαθώ να μάθω μέρες τώρα τι ακριβώς ακολουθεί μετά τη λήξη του συμβολαίου, και δε σηκώνουν τηλέφωνα. Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, apollo_el είπε

Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh; 

άγνωστο αλλά το πιο πιθανό είναι να σε βάλανε σε κυμαινόμενο

δες τελευταίο λογαριασμό που πήρες αν έχει καμια ειδοποίηση με ψιλά γράμματα

Spoiler

επίσης @apollo_el δες το νήμα εκεί και πήγαινε στο άλλο νήμα να πάρεις ένα καλό κλιματιστικό με δόσεις να σπάσεις την κατανάλωση

συνέχεια στα άλλα νήματα , όχι εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, apollo_el said:

Ωχ! Μη μου λες τέτοια... Ήταν η επόμενη ερώτησή μου.  Το πρόγραμμα είναι το Gas Home Fix και έχει λήξει εδώ και κάνα μήνα (είχα ξεχαστεί) . Η κατανάλωση για 1 χρόνο ήταν περίπου 17700 kWh. Προσπαθώ να μάθω μέρες τώρα τι ακριβώς ακολουθεί μετά τη λήξη του συμβολαίου, και δε σηκώνουν τηλέφωνα. Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh; 

https://zenith.gr/el/support/faqs/

Μεταπτώσεις από 15/05/2023: Οικιακών Προϊόντων – Αυτόνομη Θέρμανση 

Προηγούμενο Προϊόν: Gas Home Fix

Νέο Προϊόν με την ανανέωση της Συμβάσης: Gas Home Now

https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-now/

Aυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν η σύμβαση σου στο Gas Home Now είναι αορίστου... ή αν σε έχουν δεσμεύσει για 2 χρόνια καταχρηστικά.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

https://zenith.gr/el/support/faqs/

Μεταπτώσεις από 15/05/2023: Οικιακών Προϊόντων – Αυτόνομη Θέρμανση 

Προηγούμενο Προϊόν: Gas Home Fix

Νέο Προϊόν με την ανανέωση της Συμβάσης: Gas Home Now

https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-now/

Aυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν η σύμβαση σου στο Gas Home Now είναι αορίστου... ή αν σε έχουν δεσμεύσει για 2 χρόνια καταχρηστικά.

Μπράβο. Αυτά θα βοηθήσουν πολύ. 2 ώρες εφαγα στο τηλέφωνο σήμερα, στην αναμονή, αθροιστικά. Δν το σηκώνουν. Τελικά, με πήρε ένας τύπος και είπε ότι θα με καλέσουν αυτοί. Ότι να'ναι. Ευχαριστώ και πάλι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, korakios είπε

άγνωστο αλλά το πιο πιθανό είναι να σε βάλανε σε κυμαινόμενο

δες τελευταίο λογαριασμό που πήρες αν έχει καμια ειδοποίηση με ψιλά γράμματα

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

επίσης @apollo_el δες το νήμα εκεί και πήγαινε στο άλλο νήμα να πάρεις ένα καλό κλιματιστικό με δόσεις να σπάσεις την κατανάλωση

συνέχεια στα άλλα νήματα , όχι εδώ

Ακόμα το Gas Home Fix αναγράφει. Για ΔΕΗ κατάστημα, εφόσον καταλήξω, έχεις να προτείνεις κάποιο στη Θεσσαλονίκη, που θα έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσω σε υπαλλήλους που γνωρίζουν τη δουλειά τους; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, apollo_el είπε

Ακόμα το Gas Home Fix αναγράφει.

άλλο τι αναγράφει και άλλο αν έχει καμια ειδοποίηση με ψιλά γράμματα

11 λεπτά πριν, apollo_el είπε

Για ΔΕΗ κατάστημα, εφόσον καταλήξω, έχεις να προτείνεις κάποιο στη Θεσσαλονίκη, που θα έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσω σε υπαλλήλους που γνωρίζουν τη δουλειά τους; 

δε γνωρίζω

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Το καταστημα της δεη στην Τσιμισκη ειναι αρκετα καλο και οι υπαλληλοι ξερουν τη δουλεια τους .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το καταστημα της δεη στην Τσιμισκη ειναι αρκετα καλο και οι υπαλληλοι ξερουν τη δουλεια τους .

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...