petrox21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μου βγηκε ο λογαριασμος της ΔΕΗ πιστωτικος, καθως περιλαμβανε κανονικα μεσα το δωρο 50ευρω, απο την αλλαγη αοριστου benefit σε σταθερο. Γενικα εχω να πω οτι δεν εχω κανενα παραπονο απο ΔΕΗ σαν παροχο ΦΑ, ο,τι λεει τα τελευταια 2-3 χρονια, το τηρει. 1
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, apollo_el είπε Πώς να πιστέψει ο οποιοσδήποτε τα σταθερά προγράμματα των παροχων; τα θεωρεί σίγουρα για να ένα 6μηνο που είναι νομοθετικά και η ελάχιστη διάρκεια επίσης βάσει πιθανοτήτων , η ΔΕΗ χλωμό να αλλάξει τιμές , μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αλλαγές
aggelosn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Η Ερυθρά θάλασσα φταίει που το αέριο σήμερα πέφτει 9% στα 0,033€/kwh ;;; Δεν νομίζω !!!
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε τα θεωρεί σίγουρα για να ένα 6μηνο που είναι νομοθετικά και η ελάχιστη διάρκεια επίσης βάσει πιθανοτήτων , η ΔΕΗ χλωμό να αλλάξει τιμές , μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αλλαγές Για την περίπτωσή μου, korakios, που αφορά μεγάλες καταναλώσεις, τί θα πρότεινες; ΔΕΗ Gas Control;
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, apollo_el είπε Για την περίπτωσή μου, korakios, που αφορά μεγάλες καταναλώσεις, τί θα πρότεινες; ΔΕΗ Gas Control; αν ήξερα τι τιμές θα κλείσει το TTF θα σου απαντούσα , αναλογα το τι πιστεύεις ο ίδιος αν νομίζεις θα διατηρηθούν όπως είναι πήγαινε πχ στης Ελίν , αν όχι κλείσε σταθερό
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε αν ήξερα τι τιμές θα κλείσει το TTF θα σου απαντούσα , αναλογα το τι πιστεύεις ο ίδιος αν νομίζεις θα διατηρηθούν όπως είναι πήγαινε πχ στης Ελίν , αν όχι κλείσε σταθερό Κατανοητό. Γνώμη για Zenith; Θα έφευγες, αν ήσουν στη θέση μου; Ευχαριστώ!
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, apollo_el είπε Κατανοητό. Γνώμη για Zenith; Θα έφευγες, αν ήσουν στη θέση μου; Ευχαριστώ! τώρα σε ποιο πρόγραμμα της ζενιθ είσαι ? μήπως σου κάνανε αυτόματη ανανέωση σε πρόγραμμα με δέσμευση ? ή σου φορέσαν συνδρομή ?
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε τώρα σε ποιο πρόγραμμα της ζενιθ είσαι ? μήπως σου κάνανε αυτόματη ανανέωση σε πρόγραμμα με δέσμευση ? ή σου φορέσαν συνδρομή ? Ωχ! Μη μου λες τέτοια... Ήταν η επόμενη ερώτησή μου. Το πρόγραμμα είναι το Gas Home Fix και έχει λήξει εδώ και κάνα μήνα (είχα ξεχαστεί) . Η κατανάλωση για 1 χρόνο ήταν περίπου 17700 kWh. Προσπαθώ να μάθω μέρες τώρα τι ακριβώς ακολουθεί μετά τη λήξη του συμβολαίου, και δε σηκώνουν τηλέφωνα. Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh;
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, apollo_el είπε Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh; άγνωστο αλλά το πιο πιθανό είναι να σε βάλανε σε κυμαινόμενο δες τελευταίο λογαριασμό που πήρες αν έχει καμια ειδοποίηση με ψιλά γράμματα Spoiler επίσης @apollo_el δες το νήμα εκεί και πήγαινε στο άλλο νήμα να πάρεις ένα καλό κλιματιστικό με δόσεις να σπάσεις την κατανάλωση συνέχεια στα άλλα νήματα , όχι εδώ
ekrepali Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, apollo_el said: Ωχ! Μη μου λες τέτοια... Ήταν η επόμενη ερώτησή μου. Το πρόγραμμα είναι το Gas Home Fix και έχει λήξει εδώ και κάνα μήνα (είχα ξεχαστεί) . Η κατανάλωση για 1 χρόνο ήταν περίπου 17700 kWh. Προσπαθώ να μάθω μέρες τώρα τι ακριβώς ακολουθεί μετά τη λήξη του συμβολαίου, και δε σηκώνουν τηλέφωνα. Να υποθέσω ότι παίζει να μου αύξησαν τη χρέωση από τα 0,087 ευρω/kWh; https://zenith.gr/el/support/faqs/ Μεταπτώσεις από 15/05/2023: Οικιακών Προϊόντων – Αυτόνομη Θέρμανση Προηγούμενο Προϊόν: Gas Home Fix Νέο Προϊόν με την ανανέωση της Συμβάσης: Gas Home Now https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-now/ Aυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν η σύμβαση σου στο Gas Home Now είναι αορίστου... ή αν σε έχουν δεσμεύσει για 2 χρόνια καταχρηστικά. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από ekrepali
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ekrepali είπε https://zenith.gr/el/support/faqs/ Μεταπτώσεις από 15/05/2023: Οικιακών Προϊόντων – Αυτόνομη Θέρμανση Προηγούμενο Προϊόν: Gas Home Fix Νέο Προϊόν με την ανανέωση της Συμβάσης: Gas Home Now https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-now/ Aυτό που πρέπει να ρωτήσεις είναι αν η σύμβαση σου στο Gas Home Now είναι αορίστου... ή αν σε έχουν δεσμεύσει για 2 χρόνια καταχρηστικά. Μπράβο. Αυτά θα βοηθήσουν πολύ. 2 ώρες εφαγα στο τηλέφωνο σήμερα, στην αναμονή, αθροιστικά. Δν το σηκώνουν. Τελικά, με πήρε ένας τύπος και είπε ότι θα με καλέσουν αυτοί. Ότι να'ναι. Ευχαριστώ και πάλι.
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, korakios είπε άγνωστο αλλά το πιο πιθανό είναι να σε βάλανε σε κυμαινόμενο δες τελευταίο λογαριασμό που πήρες αν έχει καμια ειδοποίηση με ψιλά γράμματα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου επίσης @apollo_el δες το νήμα εκεί και πήγαινε στο άλλο νήμα να πάρεις ένα καλό κλιματιστικό με δόσεις να σπάσεις την κατανάλωση συνέχεια στα άλλα νήματα , όχι εδώ Ακόμα το Gas Home Fix αναγράφει. Για ΔΕΗ κατάστημα, εφόσον καταλήξω, έχεις να προτείνεις κάποιο στη Θεσσαλονίκη, που θα έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσω σε υπαλλήλους που γνωρίζουν τη δουλειά τους;
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, apollo_el είπε Ακόμα το Gas Home Fix αναγράφει. άλλο τι αναγράφει και άλλο αν έχει καμια ειδοποίηση με ψιλά γράμματα 11 λεπτά πριν, apollo_el είπε Για ΔΕΗ κατάστημα, εφόσον καταλήξω, έχεις να προτείνεις κάποιο στη Θεσσαλονίκη, που θα έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πέσω σε υπαλλήλους που γνωρίζουν τη δουλειά τους; δε γνωρίζω Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από korakios
The_Judas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Το καταστημα της δεη στην Τσιμισκη ειναι αρκετα καλο και οι υπαλληλοι ξερουν τη δουλεια τους .
apollo_el Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το καταστημα της δεη στην Τσιμισκη ειναι αρκετα καλο και οι υπαλληλοι ξερουν τη δουλεια τους . Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις