Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

μια φίλη βγήκε σήμερα λογαριασμός, αλλά είχε 2-3 μέρες νωρίτερα από μένα μέτρηση, οπότε είτε αύριο είτε από βδομάδα για μένα.

Βγήκε σήμερα, βέβαια δεν βλέπω ακόμη pdf αλλά από το app λέει μέχρι 20/12

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα μολις μ'ενημερωσαν στο τοπικο καταστημα που πηγα οτι δεν υπαρχει ρητρα αποχωρησης στην αλλαγη προγραμματος απο control σε benefit και το αντιστροφο.Γενικοτερα δηλαδη μεταξυ προγραμματων της ΔΕΗ.

Ζητησα αν υπαρχει καπου γραπτως η συγκεκριμενη πληροφορια που μου εδωσαν αλλα δεν υπαρχει κατι.Μου ειπαν οτι κανουν αρκετες αλλαγες καθε μηνα και δεν υπαρχει ρητρα αποχωρησης.

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Σε μια φίλη βγήκε σήμερα λογαριασμός, αλλά είχε 2-3 μέρες νωρίτερα από μένα μέτρηση, οπότε είτε αύριο είτε από βδομάδα για μένα.

Τhresh πες τους να σου εκδωσουν εναν εκτακτο αυριανο να δουμε τι θα γραφει.:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας στο benefit δεσμευεσαι εκ νεου με συμβόλαιο 24 μηνων;

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα δω χρέωση.

Μακαρι να μην δεις και να μην δουμε κι εμεις αν παρουμε την αποφαση να κανουμε την μεταβαση.

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγήκε λογαριασμός control, από 18/10 έως 18/12

122 κυβικά 1.441kWh

Μια χαρά φέτος! Καλός καιρός, φθηνότερο αέριο (σε σχέση με πέρυσι), επίδομα θέρμανσης!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EchiDNA είπε

122 κυβικά 1.441kWh

Άλλαξε ο συντελεστής μετατροπής κυβικά - kWh. γιατί σε προηγούμενο λογαριασμό μου ήταν 11,49 και τώρα βλέπω 11,81

Επεξ/σία από giannnis122
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannnis122 είπε

Άλλαξε ο συντελεστής μετατροπής κυβικά - kWh. γιατί σε προηγούμενο λογαριασμό μου ήταν 11,49 και τώρα βλέπω 11,81

ανα μήνα αλλάζει ανάλογα την ποιότητα του αερίου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, EchiDNA είπε

Μου βγήκε λογαριασμός control, από 18/10 έως 18/12

122 κυβικά 1.441kWh

Μια χαρά φέτος! Καλός καιρός, φθηνότερο αέριο (σε σχέση με πέρυσι), επίδομα θέρμανσης!

Εντυπωσιακά νούμερα!

Επεξ/σία από apollo_el
Δημοσ.

Έβγαλε η ελπέ και Ζενίθ (για το Τ2) τιμές , φαρμακείο αναμενόμενα

Η W&V χαιρέτησε , δεν ξέρω αν ήταν έστω και ένα μέλος στην εταιρία, ας τσεκάρει να δει σε ποιο της Προτέργια θα μπει

Η Φυσικό Αέριο ενημέρωσε για .... Οκτώβριο (πάλι φαρμακείο) , έχει κανείς τιμές Δεκεμβρίου ?

36,644 ο ΤιΤιΦις για Ιανουάριο

Δημοσ.
6 minutes ago, korakios said:

36,644 ο ΤιΤιΦις για Ιανουάριο

Gas Max και Gas Pass δεν ανακοίνωσαν τιμές. Στους όρους λέει υποτίθεται: Αρχική Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/KWh), όπως αυτή ορίζεται στην Αίτηση Προμήθειας Φυσικού Αερίου, θα αναρτάται έως την εικοστή όγδοη (28η) ημέρα του προηγούμενου μήνα (M-1) πριν από το μήνα (Μ) εφαρμογής αυτής στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Gas Max και Gas Pass δεν ανακοίνωσαν τιμές. Στους όρους λέει υποτίθεται: Αρχική Τιμή Προμήθειας Φυσικού Αερίου (€/KWh), όπως αυτή ορίζεται στην Αίτηση Προμήθειας Φυσικού Αερίου, θα αναρτάται έως την εικοστή όγδοη (28η) ημέρα του προηγούμενου μήνα (M-1) πριν από το μήνα (Μ) εφαρμογής αυτής στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή

θα είναι όπως κάθε 20 του μηνός που βγάζαν τιμές στο ρεύμα , μεταμεσονύχτια ή αύριο ή και κλειστά λόγω εορτών 😂

πάντως είναι πρόβλημα στο excel αυτά τα προγράμματα , μιας και δεν υπάρχει ιστορικό τιμών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, korakios είπε

Η Φυσικό Αέριο ενημέρωσε για .... Οκτώβριο (πάλι φαρμακείο) , έχει κανείς τιμές Δεκεμβρίου ?

Spoiler

Screenshot_2023-12-29-00-14-16-045_com.viber_voip.jpg.aa7dfda9ee0bac51984b9ccf056aebf5.jpg

Επεξ/σία από Raki-meze
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...