Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Παμε δυνατα μολις εκανα κι εγω την αλλαγη σε benefit.

Ξεχασα μονο να ρωτησω αν παρω 50αρικο δωρο.:P

Ρώτησες και εσύ για πέναλτι ή πήγες ερήμην και ότι βγει; 

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Ρώτησες και εσύ για πέναλτι ή πήγες ερήμην και ότι βγει; 

Εννοειται ρωτησα και εννοειται οτι μου ειπε πως στην οικογενεια της ΔΕΗ δεν μπαινει ρητρα αποχωρησης στην αλλαγη προγραμματων.

Το σημειωσε και στην αιτηση γιατι τον ειπα 15 φορες μην γινει καμια μαμακια. 

Δημοσ.

Παιδιά μόλις ξαναπήγα σε benefit. Αφού τον ρώτησα καμιά δεκαριά φορές αν είναι σίγουρος δεν παίζει καμία ρήτρα από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Μάλιστα ανέφερε πως και στο μέλλον μπορώ να ξαναλλάξω και να πάω πάλι σταθερό χωρίς ρήτρα αν υπάρχει το πρόγραμμα. Με τηλέφωνο έκανα την αλλαγή στο 8009001000. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gkaram είπε

Παιδιά μόλις ξαναπήγα σε benefit. Αφού τον ρώτησα καμιά δεκαριά φορές αν είναι σίγουρος δεν παίζει καμία ρήτρα από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Μάλιστα ανέφερε πως και στο μέλλον μπορώ να ξαναλλάξω και να πάω πάλι σταθερό χωρίς ρήτρα αν υπάρχει το πρόγραμμα. Με τηλέφωνο έκανα την αλλαγή στο 8009001000. 

Αν κρατησες ονομα και τον λεγανε Γιαννη τοτε μιλησαμε με τον ιδιο.

Οποιος θελει να κανει τωρα αλλαγη ας παρει τηλεφωνο μεχρι να πετυχει τον Γιαννη Μοσ..... γρηγορα ομως γιατι μετα θα παει για ποτακι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Αν κρατησες ονομα και τον λεγανε Γιαννη τοτε μιλησαμε με τον ιδιο.

Οποιος θελει να κανει τωρα αλλαγη ας παρει τηλεφωνο μεχρι να πετυχει τον Γιαννη Μοσ..... γρηγορα ομως γιατι μετα θα παει για ποτακι.

Πάντα κρατάω όνομα... Όχι δεν τον λένε Γιάννη μάλλον θα πήγε για ποτάκι ο δικός σου...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gkaram είπε

Πάντα κρατάω όνομα... Όχι δεν τον λένε Γιάννη μάλλον θα πήγε για ποτάκι ο δικός σου...

Αντε μπας και ξεαγχωθει ο ekre λιγο γιατι εβαλε ηδη το 100αρικο στην μπαντα.

@Thresh μολις βγει λογαριασμος στειλε κατευθειαν για τον αν σου εβαλαν ρητρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Thresh για κοίτα στις αιτήσεις προμήθειας κάτω αριστερά, μήπως υπάρχει το όνομα της δικιάς σου. Να ξέρω αν έπεσα στην καλή. 😄

Επεξ/σία από ekrepali
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, ekrepali said:

@Thresh για κοίτα στις αιτήσεις προμήθειας κάτω αριστερά, μήπως υπάρχει το όνομα της δικιάς σου. Να ξέρω αν έπεσα στην καλή. 😄

Δεν κάνω τηλεφωνικά, πάντα πάω στο κατάστημα του Αμαρουσίου.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα πήγα σε benefit από flex Ήρων, σε κατάστημα ΔΕΗ. Ο υπάλληλος ανέφερε πως από benefit σε control μπορώ να πάω αζημίως και πως από control σε benefit δεν γίνεται. Είναι όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε τι υπάλληλο θα πέσεις και τι θα σου πει.

Δημοσ.

Μου ήρθε αυτό πριν λίγες μέρες. Γνωρίζει κανείς τι χρεώσεις ακριβώς ειναι;  3/11 ήταν η ημέρα που έκανα διακοπή στην σύμβαση γιατί αλλάξα σπίτι. 

image.png.44cafcf3484652ca177bdaab6748184d.png

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενημερωτικά, ας το δει κ κανέναν άλλος, μου ήρθε ο πρώτο λογαριασμός με το νεο control. ,είχα παλιό control που έληξε κ κάποια στιγμή τον Οκτώβριο έκανα εκ νέου. Κ ενώ το έχουμε μόνο για θέρμανση, οπότε καλοκαίρι δεν είχαν κάψει τπτ κ γι αυτό όπως μου είπαν δεν μας είχαν στείλει λογαριασμό, σπάσανε σε μήνες όλη την κατανάλωση με αποτέλεσμα να έχω κατανάλωση για μήνες Ιούλιο Αύγουστο με χρέωση το 0.125 κ τώρα είμαι στα τηλέφωνα για να το διορθώσουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, EGWW είπε

Καλησπέρα

Ενημερωτικά, ας το δει κ κανέναν άλλος, μου ήρθε ο πρώτο λογαριασμός με το νεο control. ,είχα παλιό control που έληξε κ κάποια στιγμή τον Οκτώβριο έκανα εκ νέου. Κ ενώ το έχουμε μόνο για θέρμανση, οπότε καλοκαίρι δεν είχαν κάψει τπτ κ γι αυτό όπως μου είπαν δεν μας είχαν στείλει λογαριασμό, σπάσανε σε μήνες όλη την κατανάλωση με αποτέλεσμα να έχω κατανάλωση για μήνες Ιούλιο Αύγουστο με χρέωση το 0.125 κ τώρα είμαι στα τηλέφωνα για να το διορθώσουν.

σωστά το σπάσανε , δυστυχώς θα πρέπει να στέλνεις στη ΔΕΔΑ ενδείξεις ή να ψαχτείς για τηλεμέτρηση

τώρα το θέμα είναι πως στο σπάσανε γιατί σε ένα μέλος στο δίπλα φόρουμ του κάνανε χοντράδα

η κατανάλωση σπάει σύμφωνα με τον όγκο κίνησης αερίου της ΔΕΔΑ , άρα πρέπει να βρεις και το συγκεκριμένο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...