korakios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Φούσκωσαν τις τιμές προμήθειας, είναι ψιλοασύμφορο για μεγάλες καταναλώσεις. Και φυσικά χρεώνουν επιπλέον τις χρεώσεις διανομής/μεταφοράς (αναμενόμενο)... ενώ στο chat πολλές φορές παραπληροφορούν πως συμπεριλαμβάνονται στη τιμή προμήθειας. @korakios έχω ήδη τις τιμές της ΦΑ στο excel , μάλιστα έχω και για Δεκ , είναι 0,05566 τέρμα χαμηλά κάτω 2
ekrepali Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Just now, korakios said: έχω ήδη τις τιμές της ΦΑ στο excel , μάλιστα έχω και για Δεκ , είναι 0,05566 τέρμα χαμηλά κάτω Είχαμε πει στο συμφορουμήτη να ποστάρει τιμές γιατί δεν ήμασταν σίγουροι (όπως και τότε με σένα πριν πας Ελίν) αν ήταν σωστές οι τιμές που έλεγαν στο chat. 1
paiktaras69 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Myhome gas benefit για περίοδο 24-10 έως 20-12 2
korakios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Είχαμε πει στο συμφορουμήτη να ποστάρει τιμές γιατί δεν ήμασταν σίγουροι (όπως και τότε με σένα πριν πας Ελίν) αν ήταν σωστές οι τιμές που έλεγαν στο chat. α, είχε ανεβάσει και άλλο μέλος πριν λογαριασμό 1
gkaram Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Και εγώ έκανα αίτηση για αλλαγή απο κοντρόλ σε μπένεφιτ 29.12 τηλεφωνικά. Σήμερα ήρθε το email και περάστηκε η αλλαγή στο mydei με ημερομηνία αλλαγής 31.12. Τώρα για ρήτρα με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει (νομίζω πως και οι υπάλληλοι που αναφέρανε πως υπάρχει πρέπει να μην γνωρίζουν τι τους γίνεται)και σύμφωνα με το μειλ που έστειλαν αναφέρουν ότι το 50αρικο αφορά και αυτούς που αλλάζουν πρόγραμμα. Θα δείξει αν το δώσουν.
Amlet Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημερα και Χρονια Πολλα, Αυτες ειναι οι καταναλωσεις στους γονεις, ειναι καλα ή να πανε καπου αλλου? Γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινω για το αεριο. Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από Amlet 1
nikosbt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, Amlet είπε Καλημερα και Χρονια Πολλα, Αυτες ειναι οι καταναλωσεις στους γονεις, ειναι καλα ή να πανε καπου αλλου? Γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινω για το αεριο. Ευχαριστω πολυ Μια χαρα 1
energy52 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 16 ώρες πριν, ekrepali είπε Φούσκωσαν τις τιμές προμήθειας, είναι ψιλοασύμφορο για μεγάλες καταναλώσεις. Και φυσικά χρεώνουν επιπλέον τις χρεώσεις διανομής/μεταφοράς (αναμενόμενο)... ενώ στο chat πολλές φορές παραπληροφορούν πως συμπεριλαμβάνονται στη τιμή προμήθειας. Καλημερα! Σε συγκριση με τον λογαριασμο που ανεβασε πιο πανω ο φιλος απο benefit αναλογικα, νομιζω η δικη μου τιμολογηση ειναι πολυ πιο ακριβη;;(χρεωσεις διανομης..). Υπολογιζω σιγουρα 150-180 κυβικα το μηνα απο δω και περα αρα μηπως να την κανω αμμεσα απο Φυσικο αεριο τι λετε;; @korakios?? Ειμαι ασχετος ακομη με υπολογισμους ΦΑ... Βλεπω Δεη δινει ακομη 50αρικο😃
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 @HERTHAN @ekrepali Βγήκε επιτέλους. Όχι μόνο δεν χρέωσαν το σπάσιμο συμβολαίου, αλλά μου έδωσαν και τα 50 ευρώ του Benefit. 😛 3 1
korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, energy52 είπε Καλημερα! Σε συγκριση με τον λογαριασμο που ανεβασε πιο πανω ο φιλος απο benefit αναλογικα, νομιζω η δικη μου τιμολογηση ειναι πολυ πιο ακριβη;;(χρεωσεις διανομης..). Υπολογιζω σιγουρα 150-180 κυβικα το μηνα απο δω και περα αρα μηπως να την κανω αμμεσα απο Φυσικο αεριο τι λετε;; @korakios?? Ειμαι ασχετος ακομη με υπολογισμους ΦΑ... Βλεπω Δεη δινει ακομη 50αρικο😃 Δίκτυο Στερεάς Ελλάδας https://zenith.gr/media/cpkeesk3/λοιπες_χρεωσεις_λογαριασμου_fa.pdf Για τη ΦΑ (και το παλιό Ζενιθ Τ2) τα λέγαμε απο Οκτ περίπου Δες ΔΕΗ που λες ή Ελίν που δεν έχει δέσμευση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 istorikes-times-ttf-final-design.pdf (dei.gr) Στο 0.036644 βλέπω ότι έπεσε το TTF, not bad. 1
petranthe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, Thresh είπε @HERTHAN @ekrepali Βγήκε επιτέλους. Όχι μόνο δεν χρέωσαν το σπάσιμο συμβολαίου, αλλά μου έδωσαν και τα 50 ευρώ του Benefit. 😛 Είχες πάρει και άλλα 50 από το control; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, petranthe said: Είχες πάρει και άλλα 50 από το control; Όχι δεν μου είχαν δώσει σε αυτό. 1
korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Όχι δεν μου είχαν δώσει σε αυτό. ρε τους τσιγκούνηδες 😁
petranthe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Το ρωτάω γιατί εγώ ήμουν σε benefit Αορίστου, πήγα στο control τον Οκτώβριο και πήρα το 50αρικο. Τώρα άλλαξα ξανά σε benefit αορίστου. 🤑
Προτεινόμενες αναρτήσεις