Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, thrileo1983 είπε

0,047€ βγαίνει τo benefit ενώ το Control 0,05€

Έχω την εντύπωση πως για τον Ιανουάριο βρίσκεται κοντά στο 0,041 ευρώ 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, thrileo1983 είπε

0,047€ βγαίνει τo benefit ενώ το Control 0,05€.Δεν βλάπω τον λόγο.Εκτός αν 1)εκτιμάς ακόμα μεγαλύτερη πτώση TTF στο μέλλον 2)πας για το 50αρικο ,3)καταναλώνεις πολύ ζεστό νερό και του καλοκαιρινούς μήνες σε περίπτωση που δεν έχεις ηλιακό.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με

benefit Ιανουαριο 0.041 και οπως δειχνει για φεβρουαριο uα παει λιγο πιο κατω εκτος απροοπτου..

Επεξ/σία από nikosbt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

0.0366 είναι το TTF Δεκεμβρίου... οπότε το παλιό benefit βγαίνει (1.03*0.0366)+0.004 = 0.0416

Το καινούργιo benefit βγαίνει (1.01*0.0366)+0.01 = 0.0469 κι έχει 120 ευρώ δώρο αντί για 50 ευρώ.

edit: Το gas control καταργήθηκε.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

0.0366 είναι το TTF Δεκεμβρίου... οπότε το παλιό benefit βγαίνει (1.03*0.0366)+0.004 = 0.0416

Το καινούργιo benefit βγαίνει (1.01*0.0366)+0.01 = 0.0469 κι έχει 120 ευρώ δώρο αντί για 50 ευρώ.

πιο ειναι το καινουριο benefit ?

Δημοσ.
Just now, nikosbt said:

πιο ειναι το καινουριο benefit ?

Κάντε πως δε το είδατε... 😄

Είχα μπει κατά λάθος στη σελίδα των επιχειριματικών προγραμμάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, ekrepali said:

Μήπως κοιτάζεις το επαγγελματικό; Εκεί έχει 120 ευρώ δώρο και τον τύπο που αναφέρεις..

Edit:  Με πρόλαβες

Επεξ/σία από agriokatsiko
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το benefit που τρεχει τώρα έχει 1,03 x Τιμή TTF* +0,004 .

• Like 1
Δημοσ.
Just now, agriokatsiko said:

Μήπως κοιτάζεις το επαγγελματικό; Εκεί έχει 120 ευρώ δώρο και τον τύπο που αναφέρεις..

Το διαπίστωσα όταν είδα την εγγύηση των 300 ευρώ. Χρειάζομαι καφέ επειγόντως, δε πάω καλά σήμερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Το διαπίστωσα όταν είδα την εγγύηση των 300 ευρώ. Χρειάζομαι καφέ επειγόντως, δε πάω καλά σήμερα.

Coffee Time GIF

Δημοσ.

Στα άλλα νέα της ημέρας, πήρα να ρωτήσω για αλλαγή από Control --> Benefit και μου είπαν ότι έχει ρήτρα αποχώρησης. Της ανέφερα ότι άλλοι που έκαναν την ίδια μετάβαση τους διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όχι μόνο αυτό θα πάρουν και το πενηντάρικο και εκείνη ήταν ανενδοτη. Καλώ μέχρι να βρω άλλον;

Δημοσ.

Eκδοση πρώτου λογαριασμόυ mydei 31/10 έχω πίστωση 29€ από την χρήση του 50αρικου!

Σήμερα κλείνω 2+ μήνες δίχως λoγαριασμο στο γραμματοκιβωτειο η εμαιλ ούτε στο mydei.

Ξέρει κανείς ποτέ; 31/10 η τελευταία έκδοση! 

Επιπλέον ποσό κοστίζει περίπου η KW σε ευρώ σε πρόχειρος υπολογισμούς είμαι στο control 

Δημοσ.
1 minute ago, PedroG said:

Eκδοση πρώτου λογαριασμόυ mydei 31/10 έχω πίστωση 29€ από την χρήση του 50αρικου!

Σήμερα κλείνω 2+ μήνες δίχως λoγαριασμο στο γραμματοκιβωτειο η εμαιλ ούτε στο mydei.

Ξέρει κανείς ποτέ; 31/10 η τελευταία έκδοση! 

Επιπλέον ποσό κοστίζει περίπου η KW σε ευρώ σε πρόχειρος υπολογισμούς είμαι στο control 

Στείλε στο [email protected] γράφοντας ονοματεπώνυμο, ηκασπ, αφμ, ταυτότητα και ρώτα αν έχουν γίνει καταμετρήσεις από τότε. Αν ναι, ζήτα να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ για να εκδώσουν λογαριασμό άμεσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 minutes ago, agriokatsiko said:

Στα άλλα νέα της ημέρας, πήρα να ρωτήσω για αλλαγή από Control --> Benefit και μου είπαν ότι έχει ρήτρα αποχώρησης. Της ανέφερα ότι άλλοι που έκαναν την ίδια μετάβαση τους διαβεβαίωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και όχι μόνο αυτό θα πάρουν και το πενηντάρικο και εκείνη ήταν ανενδοτη. Καλώ μέχρι να βρω άλλον;

ακόμη και να τον βρεις αυτόν που θα σου πει το αντίθετο πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου περάσουν την ρήτρα σε κάποιο άλλο στάδιο της αποδοχής της αίτησης ή κατά την έκδοση λογαριασμού; Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει πάντως, δεν έχουμε μια ξεκάθαρη θέση και αν στείλω στο support ερώτημα θα μου απαντήσουν μετά απο 1 μήνα (μου έχει συμβεί...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί με την εξυπηρέτηση πελατών της ΔΕΗ δεν έβγαλα άκρη.

α. Στην αλλαγή από control σε benefit μου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης διότι παραμένεις πελάτης τους. Δεν ξέρω αν ισχύει, θα δείξει σε όσους το κάνουν.

β. Η τιμή του benefit βγαίνει με το TTF του προηγούμενου μήνα. π.χ. το TTF 0,046014 του Δεκέμβρη 2023 θα εφαρμοστεί τον μήνα Γενάρη του 2024, το TTF 0,036644 του Γενάρη 2024 θα εφαρμοστεί στον μήνα φλεβάρη 2024, κ.ο.κ. Ισχύει;

Επεξ/σία από ev_trantos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...