Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Για καταναλώσεις Γενάρη ποσό είναι το ttf? Ευχαριστώ?

0,03644

https://www.dei.gr/media/1ejpbzin/istorikes-times-ttf-final-design.pdf

edit:

Αν θες και την τιμή του Benefit τότε: 1,03 * 0,03644 + 0,004 = 0,041533

Επεξ/σία από EchiDNA
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους. 

Όπως διάβασα δεν υπάρχει ρήτρα εάν πας απο control πάλι σε benefit? 

Μέσω τηλεφώνου γίνεται? 

Στο control είχα πάει τον Νοέμβριο εάν θυμάμαι καλα από το παλιό benefit. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εκτος απ το benefit της Δεη που ειναι με δεσμευση, (αλλα δινει το 50αρι) ενα αλλο τιμιο προγραμμα ειναι της Ελιν απ οτι βλεπω με τον ιδιο τροπο υπολογισμου της τελικης τιμης χωρις δεσμευση..Εχουμε καποιον που ναι στην Ελιν να μας πει;

Δημοσ.
32 minutes ago, energy52 said:

Εκτος απ το benefit της Δεη που ειναι με δεσμευση, (αλλα δινει το 50αρι) ενα αλλο τιμιο προγραμμα ειναι της Ελιν απ οτι βλεπω με τον ιδιο τροπο υπολογισμου της τελικης τιμης χωρις δεσμευση..Εχουμε καποιον που ναι στην Ελιν να μας πει;

Μέχρι και αρχές 2023 που ήμουν πελατης, τιμολογουσαν με 2 μήνες καθυστέρηση. Το πρόγραμμα είναι καλό όντως.

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, energy52 είπε

όλα κομπλέ , ισχύει αυτό που είπε ο ekrepali

• Like 1
Δημοσ.

εγώ λεω να περιμένω λίγο ακόμη στο control μιας και απο οτι δείχνουν τα μοντέλα έρχεται απο Δευτέρα βαρυχειμωνιά με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα πάει τουλάχιστον μεχρι τέλος του μήνα οπότε μιλάμε για σημαντική κατανάλωση αερίου....που ίσως επηρρεάσει τις τιμές προς τα πάνω (θα πληγεί όλη η Ευρώπη) ήδη έχει ξεκινήσει απο πάνω και κατεβαίνει προς εμάς!

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, supermarioarv είπε

εγώ λεω να περιμένω λίγο ακόμη στο control μιας και απο οτι δείχνουν τα μοντέλα έρχεται απο Δευτέρα βαρυχειμωνιά με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα πάει τουλάχιστον μεχρι τέλος του μήνα οπότε μιλάμε για σημαντική κατανάλωση αερίου....που ίσως επηρρεάσει τις τιμές προς τα πάνω (θα πληγεί όλη η Ευρώπη) ήδη έχει ξεκινήσει απο πάνω και κατεβαίνει προς εμάς!

εκτός ακραίων περιπτώσεων , δεν υπάρχει σωστή/λάθος επιλογή όταν στηρίζεται σε μαντεψιές :)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω! Περιμενω να βγει κι ο επομενος λογαριασμος (απο Φυσικο αεριο)  για μηνα Δεκεμβριο που εχω αρκετη καταναλωση κι απο θερμανση και θα αποφασισω αλλαγη Δεη ή Ελιν..παντως απο λογαριασμους που εχουν ανεβασει μελη βλεπω τελικη τιμη με ολα μεσα ~0,93 με 0,95 το κυβικο (κανοντας το ποσο πληρωμης/κυβικα ξερω ερκετα μπακαλιστικο αλλα ειναι μια ενδειξη) ενω σε μενα αρκετα πιο πανω τσπ θα δειξει..

Δημοσ.

Το benefit έχει κάποιο Τέλος Πρόωρης Αποχώρησης; Γιατί μιλάει για 24μηνη διάρκεια αλλά δεν αναφέρει κάτι επιπλέον στους ειδικούς όρους όπως το control.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Το benefit έχει κάποιο Τέλος Πρόωρης Αποχώρησης; Γιατί μιλάει για 24μηνη διάρκεια αλλά δεν αναφέρει κάτι επιπλέον στους ειδικούς όρους όπως το control.

benefit2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το pdf με τη ρήτρα έχει ημερομηνία 14/9/22

Το pdf χωρίς τη ρήτρα έχει ημερομηνία 11/12/23

Εγώ μπήκα στο benefit 31/12 αλλά μου έστειλαν το pdf με τη ρήτρα. Θα κρατήσω όμως και το άλλο pdf ώστε αν θέλω να φύγω να μπορώ να υποστηρίξω ότι μου έστειλαν λάθος pdf κι ότι ποτέ δεν ενημερώθηκα για ρήτρα. 😛

Ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με την αλλαγή απ'τo control, να εκδωθούν λογαριασμοί χωρίς ρήτρα απ'το control... και μετά ας ασχοληθούμε με το άλλο.

Επεξ/σία από ekrepali
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...