ekrepali Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 27 minutes ago, korakios said: η μόνη αμφιβολία είναι τα σταθερά σε φυσικό αέριο (για ρεύμα αναφέρεται σε σταθερά) σε κυμαινόμενα ΔΕΗ, Ζενίθ , volton/efa , είναι τελείως παράνομη η ρήτρα αποχώρησης πάντως , τώρα το κατάλαβα αν και άργησα H ΔΕΗ την έβγαλε τη ρήτρα (από 1/11 και μετά) https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gasbenefit/ Εμένα βέβαια έστειλαν το παλιό pdf... οπότε ποιος ξέρει τι θα γίνει αν φύγω. 1
tempo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, ekrepali said: H ΔΕΗ την έβγαλε τη ρήτρα (από 1/11 και μετά) https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/myhome-gasbenefit/ Εμένα βέβαια έστειλαν το παλιό pdf... οπότε ποιος ξέρει τι θα γίνει αν φύγω. όσοι έκαναν τις τελευταίες ημέρες (και είναι αρκετοί) αλλαγή απο control σε benefit ας κάνουν έναν κόπο να δουν το pdf που τους έστειλαν για το benefit και ας ενημερώσουν. Έχει ρήτρα ή όχι; Στο site της ΔΕΗ απο 01/11 δεν έχει όπως λέει και ο @ekrepali Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από tempo
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, tempo είπε όσοι έκαναν τις τελευταίες ημέρες (και είναι αρκετοί) αλλαγή απο control σε benefit ας κάνουν έναν κόπο να δουν το pdf που τους έστειλαν για το benefit και ας ενημερώσουν. Έχει ρήτρα ή όχι; Στο site της ΔΕΗ απο 01/11 δεν έχει όπως λέει και ο @ekrepali αν έχει είναι παράνομη πλέον , καλή τύχη βέβαια με την άχρηστη ΡΑΕ
SofoS@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Είναι από 01.11.2022 αν και creation date το pdf έχει 11/12/2023 1
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν , τελικά τα μόνα κυμαινόμενα* που έχουν ρήτρα αποχώρησης είναι της efaenergy που πιστεύω απλά δεν έχουν ανανεώσει το pdf. Της volton είναι με ερωτηματικό μιας και δεν αναφέρεται κάτι Απίστευτο το πόσα λεφτά αφήσαν να φάνε και απο τις παράνομες δεσμεύσεις Βέβαια παραμένει το παραθυράκι της "συνδρομής" ανα Χ έτη .... *edit : ακόμα και το έξτρα της Φυσικό Αέριο , γραμμή δεν πήραμε οτι άλλαξε εφαρμόστηκε η νομοθεσία Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από korakios
skantsos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Οπότε ξεκινάμε τουρισμό και στο αέριο?😂 Ηρων -Δεη 50αρικα να πεφτουν
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 18 λεπτά πριν, skantsos είπε Οπότε ξεκινάμε τουρισμό και στο αέριο?😂 Ηρων -Δεη 50αρικα να πεφτουν Ήρων καλοκαίρι ,δεν είναι να παίζεις με τέτοιες τιμές χειμωνιάτικα , τώρα για ΔΕΗ πολύ το ψήνω να τους τσιμπήσω κανα 200ρι τουλάχιστον 1
Grdas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Διπλό πρόγραμμα ( αέριο - ρεύμα) για πολυκατοικία, τρέχει τίποτα το ενδιαφέρον ?
korakios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, Grdas είπε Διπλό πρόγραμμα ( αέριο - ρεύμα) για πολυκατοικία, τρέχει τίποτα το ενδιαφέρον ? δε συμφέρουν τα διπλά , όπου κερδίζεις στο ένα χάνεις στο άλλο για αέριο δυστυχώς δεν έχω επαγγελματικά αλλά υποθέτω αν είναι ανταγωνιστικό κάποιο πρόγραμμα σε οικιακό θα είναι αντίστοιχα και για επαγγελματικό κατέβασε το excel της καρφιτσωμένης ανάρτησης , βάλε τιμή TTF που νομίζεις οτι θα είναι το χειμώνα καθώς και την κατανάλωση σε kw (όχι κυβικά)
ekrepali Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Just now, johnnyman said: Καλησπέρα παιδιά. Τελικά πάμε benefit? 🙂 Τι λέμε εδώ και 15 μέρες; To ΤΤF κατρακύλησε https://www.barchart.com/futures/quotes/TG*0/futures-prices 4
t54g05 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά, μια μάλλον χαζή ερώτηση. Επειδή μάλλον κάποια πατάτα έγινε στον λογαριασμό από ΗΡΏΝ, πως μπορώ να βεβαιωθώ ποιος είναι ο δικός μου μετρητής; έψαξα στον λογαριασμό και στο έντυπο του ΗΚΑΣΠ αλλά δεν βρήκα να υπάρχει κάποιος σειριακός αριθμός
ekrepali Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 3 minutes ago, t54g05 said: Παιδιά, μια μάλλον χαζή ερώτηση. Επειδή μάλλον κάποια πατάτα έγινε στον λογαριασμό από ΗΡΏΝ, πως μπορώ να βεβαιωθώ ποιος είναι ο δικός μου μετρητής; Πας στον μετρητή, παίρνεις τηλέφωνο κάποιον στο σπίτι να ανοιγοκλείνει το ζεστό νερό. Θα δεις τα τελευταία ψηφία (κόκκινα) να ξεκινάνε και να σταματάνε. Εμένα πάντως σε όλους τους παρόχους γράφει τον αριθμό του μετρητή.
t54g05 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πας στον μετρητή, παίρνεις τηλέφωνο κάποιον στο σπίτι να ανοιγοκλείνει το ζεστό νερό. Θα δεις τα τελευταία ψηφία (κόκκινα) να ξεκινάνε και να σταματάνε. Εμένα πάντως σε όλους τους παρόχους γράφει τον αριθμό του μετρητή. Δύσκολο το σενάριο που λες. Ένα άτομο είναι, φοιτήτρια......δεν νομίζω να βγάλει άκρη. Αν πάρω τηλέφωνο τον Ηρωνα δεν θα πρέπει να έχουν αριθμό μετρητή;
johnnyman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τι λέμε εδώ και 15 μέρες; To ΤΤF κατρακύλησε https://www.barchart.com/futures/quotes/TG*0/futures-prices Στο τηλέφωνο απλά να τους πω ότι θέλω αλλαγή από control σε benefit? Να αναφέρω εάν θα έχω ρήτρα αποχώρησης η όχι?(Έχετε πει δεν βάζουν,αλλά ποτέ δεν ξερεις) Στο control είχα πάει τέλη Οκτωβρίου από το παλιό benefit. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2024 από johnnyman
Προτεινόμενες αναρτήσεις