donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μετρημένοι στα δάχτυλα μισής παλάμης είναι οι πάροχοι που είναι ξεκάθαροι και δεν έχουν κρυφές χρεώσεις. Πρόσεξες @korakios ότι η έκπτωση 50% της efa εφαρμόζεται στο περιθώριο προμήθειας; Δηλ. στο 0,0012! 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε εχει κανείς το παρακάτω πρόβλημα με την ΔΕΗ; Η παροχή φυσικού αερίου φαίνεται γκριζαρισμένη και δεν μπορώ να κατεβάσω λογαριασμούς ή να τους δω. Κατα τ'αλλα λαμβάνω email με τους λογαριασμούς αλλά δεν έχω πρόσβαση για να τους ανεβάσω για το επίδομα. Εχω ενημερώσει την ΔΕΗ αλλά δεν πήρα απάντηση. Κάνε εναλλαγή από wifi σε data και προσπάθησε. Αν εκδόθηκε πρόσφατα ίσως δεν τους έχουν ακόμη ανεβάσει.
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, donnarumma είπε GAS HOME που το γράφει ?
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 48 λεπτά πριν, korakios είπε Απ τη στιγμή που το benefit δίνει τα 50€ χωρίς όρους δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε στα τηλέφωνα και μπλέκεστε με τους άχρηστους υπαλλήλους/προϊσταμένους στη ΔΕΗ Άρα λες στο επομενο τηλέφωνο να.μην τις αναφέρω καν. Μόνο την τυχόν ρήτρα αποχώρησης να συζητήσω
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Άρα λες στο επομενο τηλέφωνο να.μην τις αναφέρω καν. Μόνο την τυχόν ρήτρα αποχώρησης να συζητήσω ο καθένας κινείται όπως νομίζει
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, korakios είπε που το γράφει ? Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι θα πρέπει να φας μια μέρα διαβάζοντας ειδικούς και γενικούς όρους και μάλιστα με μεγενθυτικό φακό! Στους ειδικούς γράφει 24μηνη δέσμευση με μεγάλα ποσοστά έκπτωσης και στο Free αορίστου και έκπτωση 5%. Και με το ΦΑ δεν παίζουμε στην αλλαγή προμηθευτή. Αν οφείλεις έστω και 1 σεντς στον προηγούμενο, μπορεί να σου κόψει την τροφοδοσία. Κάτι που δεν συμβαίνει στο ρεύμα αλλά καλομελέτα κι έρχεται....
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, donnarumma είπε Στους ειδικούς γράφει 24μηνη δέσμευση με μεγάλα ποσοστά έκπτωσης και στο Free αορίστου και έκπτωση 5%. ναι το κοίταξα αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ρήτρα αποχώρησης , κανονικά θα έγραφε και τα ποσά αν είχε
ekrepali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 19 minutes ago, The_Judas said: εχει κανείς το παρακάτω πρόβλημα με την ΔΕΗ; Η παροχή φυσικού αερίου φαίνεται γκριζαρισμένη και δεν μπορώ να κατεβάσω λογαριασμούς ή να τους δω. Κατα τ'αλλα λαμβάνω email με τους λογαριασμούς αλλά δεν έχω πρόσβαση για να τους ανεβάσω για το επίδομα. Εχω ενημερώσει την ΔΕΗ αλλά δεν πήρα απάντηση. Μήπως βλέπεις κάποια παλιά απενεργοποιημένα παροχή; έχει βελάκι να πας παραδίπλα;
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, korakios είπε ναι το κοίταξα αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ρήτρα αποχώρησης , κανονικά θα έγραφε και τα ποσά αν είχε Και τηλέφωνο να τους πάρεις θα σου το αρνηθούν. Μπορεί να είναι στην αίτηση. Μπορεί σε κάποιο σημείο να αναφέρουν ότι στην περίπτωση που αποχωρήσεις θα πρέπει να επιστρέψεις την ποσότητα αερίου που κέρδισες.... Γιατί δεν το γράφει, όπως στο FREE, στο εισαγωγικό του προγράμματος στο site; Δεν τους ενδιαφέρει το ΦΑ, μόνο το ρεύμα.
johnnyman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, ekrepali είπε https://deda.gr/επικοινωνία/ Ο διαχειριστής δικτύου ξέρει ποιος μετρητής ανήκει στο αντίστοιχο ΗΚΑΣΠ Πάρε τηλέφωνο μέχρι να πέσεις σε υπάλληλο που θα σου πει ότι μπορείς να πας στο benefit τζάμπα... σημείωσε το όνομα. Καλημέρα και σε περίπτωση που μπει ρήτρα τι κάνουμε μετά? Εχει μπει σε κάποιο μέλος μέχρι στιγμής η όχι?
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, korakios είπε πρώτα Προτέργια που έβαλε ξαφνικά ρήτρα αναπροσαρμογής σε κυμαινόμενο , μετά Ζενίθ για την απόκρυψη της ρήτρας και φυσικά ακολουθεί με μικρή διαφορά η άχρηστη ΔΕΗ ... Η protergia είχε και 6μηνη περίοδο χάριτος σε κάποια συμβόλαια. Ζενιθ, ΕΦΑ, W+V, προηγήθηκαν χρονικά. Να μην ξεχνάμε ότι με την ΔΕΗ, όταν είχε το σταθερό και επέστρεφε και την επιδότηση της ΔΕΠΑ(πλην της κρατικής), ορισμένοι πήραμε και χρήματα πίσω. Εμένα μου βγήκε εκείνος ο χειμώνας 27€!!! Όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο.... 1
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, donnarumma είπε Η protergia είχε και 6μηνη περίοδο χάριτος σε κάποια συμβόλαια. Ζενιθ, ΕΦΑ, W+V, προηγήθηκαν χρονικά. όχι , η προτέργια ήταν η πρώτη που έβαλε ρήτρα σε κυμαινόμενο βάσει TTF 1 λεπτό πριν, donnarumma είπε Να μην ξεχνάμε ότι με την ΔΕΗ, όταν είχε το σταθερό και επέστρεφε και την επιδότηση της ΔΕΠΑ(πλην της κρατικής), ορισμένοι πήραμε και χρήματα πίσω. Εμένα μου βγήκε εκείνος ο χειμώνας 27€!!! Όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο.... καθόλου τραβηγμένο , πήραμε τα νόμιμα
go2jimmys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, donnarumma είπε Η protergia είχε και 6μηνη περίοδο χάριτος σε κάποια συμβόλαια. Ζενιθ, ΕΦΑ, W+V, προηγήθηκαν χρονικά. Να μην ξεχνάμε ότι με την ΔΕΗ, όταν είχε το σταθερό και επέστρεφε και την επιδότηση της ΔΕΠΑ(πλην της κρατικής), ορισμένοι πήραμε και χρήματα πίσω. Εμένα μου βγήκε εκείνος ο χειμώνας 27€!!! Όσο κι αν ακούγεται τραβηγμένο.... Και μένα τότε μου είχε βγει τζάμπα ο χειμώνας με ΔΕΗ! Κανένα 30αρι. Πέρσι φυσικά με την αύξηση πλήρωσα τα διπλάσια αποτι συνήθως, 1400 και έστρωσα, ήρθα στα ίσα μου.😐
korakios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, go2jimmys1 είπε Και μένα τότε μου είχε βγει τζάμπα ο χειμώνας με ΔΕΗ! Κανένα 30αρι. Πέρσι φυσικά με την αύξηση πλήρωσα τα διπλάσια αποτι συνήθως, 1400 και έστρωσα, ήρθα στα ίσα μου.😐 μέχρι να πέσουν οι τιμές (Φεβρουάριο) ,ακόμα και για ζεστό νερό άκουγες τα κέρματα να πέφτουν δες τη θετική πλευρά σαν μέσο όρο για 2 χειμώνες και συγκριτικά με άλλους πλήρωσες το 1/3 τουλάχιστον Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από korakios 1
donnarumma Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλημέρα και σε περίπτωση που μπει ρήτρα τι κάνουμε μετά? Εχει μπει σε κάποιο μέλος μέχρι στιγμής η όχι? Αν αλλάξεις προμηθευτή θα πρέπει να εξοφλήσεις τον τελικό εκκαθαριστικό και μετά να διεκδικήσεις την ρήτρα μέσω myrae(αν σου απαντήσει κάποιος...) Μην κάνεις το λάθος και αφήσεις απλήρωτη την ρήτρα γιατί η ΔΕΗ έχει δικαίωμα να ζητήσει διακοπή της παροχής. Αν και πιστεύω ότι η ΔΕΗ δεν θα το κάνει άμεσα. 10 λεπτά πριν, korakios είπε καθόλου τραβηγμένο , πήραμε τα νόμιμα Αρκετοί πάροχοι δεν τα έδωσαν γιατί δεν είχαν σύμβαση με την ΔΕΠΑ. Το ίδιο έγινε και πέρυσι.
nikosbt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 μολις πηγα απο control σε benefit δε μου ειπε τιποτε στο τηλεφωνο για ρητρα ουτε για 50 δε ρωτησα και εγω τιποτε.. ειπα να το παιξω ρωσικη ρουλετα και οτι κατσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις