Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, donnarumma είπε

Αρκετοί πάροχοι δεν τα έδωσαν γιατί δεν είχαν σύμβαση με την ΔΕΠΑ. Το ίδιο έγινε και πέρυσι.

ποιος πάροχος δεν έδωσε απο ΔΕΠΑ ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, donnarumma είπε

Αν αλλάξεις προμηθευτή θα πρέπει να εξοφλήσεις τον τελικό εκκαθαριστικό και μετά να διεκδικήσεις την ρήτρα μέσω myrae(αν σου απαντήσει κάποιος...)

Μην κάνεις το λάθος και αφήσεις απλήρωτη την ρήτρα γιατί η ΔΕΗ έχει δικαίωμα να ζητήσει διακοπή της παροχής. Αν και πιστεύω ότι η ΔΕΗ δεν θα το κάνει άμεσα. 

Δεν θέλω να αλλάξω προμηθευτή αλλά αλλαγή προγράμματος αερίου στην ΔΕΗ από control σε benefit. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosbt είπε

μολις πηγα απο control σε benefit δε μου ειπε τιποτε στο τηλεφωνο για ρητρα ουτε για 50 δε ρωτησα και εγω τιποτε.. ειπα να το παιξω ρωσικη ρουλετα και οτι κατσει..

Καλό είναι να ρωτάμε μόνο για την ρήτρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε ότι αλλαγή από control σε benefit δεν έχει ρήτρα αποχώρησης αλλά μου είπε ότι τελική τιμή του αερίου είναι 0,0417(1,03×0,036644+0,004=0,04174332) και ό,τι μπορεί αργότερα να ενεργοποιηθεί και ρήτρα αναπροσαρμογης στο benefit. 

ισχύει τέτοιο πράμα?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Παιδιά πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε

σοβαρά τώρα ρωτάς αν ισχύει τι λέει ο κάθε πικραμένος στο τηλέφωνο ?

16 λεπτά πριν, johnnyman είπε

ό,τι μπορεί αργότερα να ενεργοποιηθεί και ρήτρα αναπροσαρμογης στο benefit. 

καμμένη απο τη ζωή ....

16 λεπτά πριν, johnnyman είπε

τελική τιμή του αερίου είναι 0,0417(1,03×0,036644+0,004=0,04174332

Ιανουάριο

18 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Όσοι είμαστε control πάμε benefit να φανταστώ η να το αφήσω καναδυο βδομάδες ακόμη?

άργησες , εκτός αν πιστεύεις οτι ακολουθεί εκτόξευση

Δημοσ.
19 minutes ago, johnnyman said:

Παιδιά πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε ότι αλλαγή από control σε benefit δεν έχει ρήτρα αποχώρησης

Στη καινούργια καθαρίστρια έπεσες... μη δίνεις σημασία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο για τον πρωτότοκο μας γιο δεν έχουμε ακούσει ακόμα στο τηλέφωνο. 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

ποιος πάροχος δεν έδωσε απο ΔΕΠΑ ?

Το 2022 αρκετοί. Πέρυσι, κάποιοι την ονόμασαν επιδότηση "όνομα παρόχου" και την έδωσαν ολόκληρη και άλλοι κουτσορεμένη. Δεν έχουν υπογράψει όλοι οι πάροχοι σύμβαση προμήθειας με ΔΕΠΑ. Ορισμένοι προμηθεύονται εκτός ΔΕΠΑ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, donnarumma είπε

Το 2022 αρκετοί. Πέρυσι, κάποιοι την ονόμασαν επιδότηση "όνομα παρόχου" και την έδωσαν ολόκληρη και άλλοι κουτσορεμένη. Δεν έχουν υπογράψει όλοι οι πάροχοι σύμβαση προμήθειας με ΔΕΠΑ. Ορισμένοι προμηθεύονται εκτός ΔΕΠΑ.

το αρκετοί δεν είναι απάντηση , συγκεκριμένα ρωτάω γιατί δεν αναφέρθηκε κάτι (πλην ετεροχρονισμένης απόδοσης απο Ζενίθ)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

το αρκετοί δεν είναι απάντηση , συγκεκριμένα ρωτάω γιατί δεν αναφέρθηκε κάτι (πλην ετεροχρονισμένης απόδοσης απο Ζενίθ)

Το 2022 Protergia & efa. To 2023 Protergia(ολόκληρη) & efa (ένα μέρος). Η Ζενιθ αναγκάστηκε να την δώσει μετά από πίεση των καταναλωτών. Και πάλι δεν ήταν ολόκληρη.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, donnarumma είπε

Το 2022 Protergia & efa. To 2023 Protergia(ολόκληρη) & efa (ένα μέρος). Η Ζενιθ αναγκάστηκε να την δώσει μετά από πίεση των καταναλωτών. Και πάλι δεν ήταν ολόκληρη.

efa δε νομίζω να ήταν ποτέ κανένας εδώ

προτέργια πάντως δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο

για τη μισή της Ζενίθ έχει αναφερθεί αλλά έδωσε αργότερα

Δημοσ.

Μόλις έλαβα το συμβόλαιο για το benefit. Έχει κανονικά μέσα την ρήτρα αποχώρησης ενώ στο site τους φαίνεται οτι δεν υφίσταται. Να επιμείνω να μου στείλουν συμβόλαιο χωρίς τη ρήτρα ή δεν έχει νόημα;

Δημοσ.

Μόλις εκανα και εγώ την μετάβαση από Control σε benefit τηλεφωνικώς,ενα παλικάρι ήταν

Ολη η διαδικασία εγινε πολύ γρηγορά,το ξεκαθάρισε οτι δεν υπάρχει ρήτρα μεταξύ εναλλαγής προγραμμάτων απο control σε benefit και το αντίστροφο εάν θελήσω τον άλλο μηνά δηλαδή από beneft σε control  οσες φορες και να το κανω,οπως εχει αναφερθεί ήδη από αλλους χρήστες και ότι αυτό είναι η επίσημη ενημέρωση που έχουν 

Βεβαια μου είπε απο μονος του ένα  σενάριο οτι εαν στον μελλον ειμαι στο control και βγάλουν ένα πρόγραμμα που θα εχει την ιδια ονομασία δηλαδή control αλλά με διαφορετικούς ορους από το υφιστάμενο εκεί εχει πέναλτι εάν θελήσω να παω στο νέο,αντίστοιχα και απο benefit σε benefit 

Αυτά και βλέπουμε πως θα πάει 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, t54g05 είπε

Μόλις έλαβα το συμβόλαιο για το benefit. Έχει κανονικά μέσα την ρήτρα αποχώρησης ενώ στο site τους φαίνεται οτι δεν υφίσταται. Να επιμείνω να μου στείλουν συμβόλαιο χωρίς τη ρήτρα ή δεν έχει νόημα;

καλύτερα επέμενε μιας και η ρήτρα στα κυμαινόμενα έχει καταργηθεί (και στο αέριο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...