tzitzikas2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 31 λεπτά πριν, kxtsao είπε υπέγραψα 28 Δεκεμβρίου στη ΔΕΗ benefit και ρώτησα από πότε ισχύει η σύμβαση και μου είπε απ την στιγμή που θα δώσει μέτρηση η ΔΕΔΑ, ακόμη δεν έδωσε εντωμεταξύ. και αν δώσει μετά από 1 μήνα θα περιμένω τότε να ενεργοποιηθεί; σοβαρά τώρα; μου απάντησε, ότι αν θέλω να επισπεύσω τα πράγματα να επικοινωνήσω με ΔΕΔΑ και να το καθαρίσω ο ίδιος. η ΔΕΔΑ είπε απ την μεριά της, ότι όποτε και αν δώσουν μέτρηση, ο προηγούμενος πάροχος θα τιμολογήσει ως τις 28 Δεκεμβρίου, άντε και στις 31 αλλά ουσιαστικά θα μετρήσει κατανάλωση 28 ημέρες. άντε να δούμε, γιατί είναι η πρώτη φορά αλλαγής παρόχου και θέλω να δω χρόνους διαδικασίας Σε εμένα περισυ σε αλλαγή οι ημέρες επιμεριστηκαν στα 2 προγράμματα. Δεν περίμεναν να γίνει μέτρηση μετά από 1 μήνα (εδώ γίνεται ανά 2 μήνες). 1
nikosbt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 χτες εκανα αιτηση για αλλαγη control σε benefit σημερα ετοιμο.. τι επαθαν τοσο γρηγορα.. χαχχαχα η συμβαση παντως ηρθε με ρητρα αποχωρησης
thermaikos4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Πάντως μας.εχουν κάνει να καίμε συνολικά αμέτρητες εργατοώρες στα νήματα και στα χρηματιστήρια για να γλυτώσουμε 5 φράγκα... μονο που δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη ποσα γλυτωνουμε. προσθαφαιρεσεις που δεν τελειωνουν. σου πετανε το τυρακι/δωρακι και εσυ πιανεσαι στη φακα. Αντε να βγαλεις ακρη ποτε σε συμφερει να φυγεις. Αντε εμεις ειμαστε καμια πενηνταρια ατομα εδω μεσα που ασχολουμαστε συνεχεια και πες οτι κανουμε αλλες πενηντα συνδεσεις για φιλους/συγγενεις. Οι υπολοιποι που βλεπουν μια διαφημιση για τα 50/60/100/150 ευρω δωρο, νομιζεις θα ασχοληθουν ξανα ΠΟΣΟ πληρωνουν το ΦΑ και την ΗΕ? Νομίζεις ξερουν πόσο πληρωνουν τις κιλοβατωρες; 1
ekrepali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 12 hours ago, kxtsao said: άντε να δούμε, γιατί είναι η πρώτη φορά αλλαγής παρόχου και θέλω να δω χρόνους διαδικασίας Έως 8 εργάσιμες είναι οι έκτακτες καταμετρήσεις. Στη Θεσσαλία στέλνουν SMS πότε θα έρθουν να μετρήσουν... για Αττική/Θεσσαλονίκη δε ξέρω. Καλό θα είναι να υπάρχει πρόσβαση στο μετρητή, σε περίπτωση που λείπεις. Επίσης 1 φορά όταν πήγαμε Ελίν εγώ και ο κοράκιος, δεν ήρθαν για έκτακτη καταμέτρηση... έλαβαν υπόψιν την ένδειξη της φωτογραφίας.
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosbt είπε χτες εκανα αιτηση για αλλαγη control σε benefit σημερα ετοιμο.. τι επαθαν τοσο γρηγορα.. χαχχαχα η συμβαση παντως ηρθε με ρητρα αποχωρησης και εγώ χτές το απόγευμα και σήμερα το πρωί ήρθαν τα χαρτιά στο email. θεωρώ οτι το 50άρικο πρέπει να το δώσουν σε όλους βάση αυτών που γράφουν οι όροι. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από tzitzikas2 2
nikosbt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε και εγώ χτές το απόγευμα και σήμερα το πρωί ήρθαν τα χαρτιά στο email. θεωρώ οτι το 50άρικο πρέπει να το δώσουν σε όλους βάση αυτών που γράφουν οι όροι. για ρητρα σου εχει μεσα ?
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, nikosbt είπε για ρητρα σου εχει μεσα ? Για ρήτρα αναπροσαρμογής δεν γράφει κάτι. Μόνο αναφορά στην διάρκεια, στην 24μηνη δέσμευση με.την.ρητρα πρόωρης αποχώρησης, στον τύπο χρέωσης σε συνάρτηση με.τον ttf και το πάγιο.
nikosbt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Για ρήτρα αναπροσαρμογής δεν γράφει κάτι. Μόνο αναφορά στην διάρκεια, στην 24μηνη δέσμευση με.την.ρητρα πρόωρης αποχώρησης, στον τύπο χρέωσης σε συνάρτηση με.τον ttf και το πάγιο. ρητρα πρόωρης αποχώρησης αυτο ενοουσα.. το χει και σενα μεσα γιατι στους ορους στο σαιτ δε το εχει ενω αυτο που στειλαν το εχει
korakios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 στείλτε μέσω της σελίδας αίτημα να έχετε γραπτώς οτι δεν ισχύει ή μέσω myrae (για όσους έλαβαν το benefit με τους παλιούς όρους που (παράνομα) είχε ρήτρα)
agriokatsiko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Spoiler Εμένα πάντως πριν από λίγο μου έστειλαν αυτό, μετά την αλλαγή που έγινε σήμερα το πρωί. ΤΟ οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από μια ωραία σούμα των 2 pdf που υπάρχουν στη σελίδα τους. Μίλησα τώρα μαζί τους και πρακτικά ο άνθρωπος που μιλούσα πήγαινε να μου πει με το στανιό ότι ισχύει το παλιό αναρτημένο αλλά με τον καινούριο τύπο υπολογισμού. Να μυρίζουμε τα νύχια μας δηλαδή;
tempo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) τηλεφώνημα για αλλαγή απο control σε benefit. Αφού έδωσα στοιχεία κλπ με διαβεβαιώνει η κοπέλα ότι ΔΕΝ υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο control γιατί αλλάζω πρόγραμμα αλλά είμαι εντός ΔΕΗ. Προχωράμε αλλά για κακή μου τύχη δεν θυμόμουν κάποια στοιχεία του ιδιοκτήτη του σπιτιού και έτσι έπρεπε να ψάξω να τα βρω και η κοπέλα μου λέει ότι πρέπει να ξαναπάρω όταν βρω τα στοιχεία.... Βρίσκω τα στοιχεία σε 2 λεπτά και ξαναπαίρνω....άλλη κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο, της εξηγώ ότι σταματήσαμε την διαδικασία αλλαγής και ότι πλεόν μπορούμε να συνεχίσουμε, ξανά ταυτοποίηση (σωστά έπραξε) και την ενημερώνω ότι όπως είχαμε πει με την συνάδελφο της δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο το control αφου πηγαίνω στο benefit εντός ΔΕΗ. Τσεκάρει και μου λέει ότι ΦΥΣΙΚΑ υπάρχει ρήτρα και ότι σίγουρα θα χρεωθώ με ρήτρα..... σταματάω την διαδικασία, χαιρετώ, κλείνω το τηλέφωνο και σας ρωτώ.....Υπάρχει ή Δεν Υπάρχει; Ξέρω τις απαντήσεις αλλά είναι τρελό να έχει να κάνει ανάλογα με τον/την υπάλληλο που θα σηκώσει το τηλέφωνο! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από tempo
ekrepali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά, περιμένετε πρώτα να εκδώσουν λογαριασμούς χωρίς ρήτρα για την αλλαγή προγράμματος,να ξεμπερδέψουμε μ αυτό το ζήτημα και μετά σκαλίζουμε το θέμα με τους όρους τους benefit. 2
ev_trantos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Προβλέπω μισοί λογαριασμοί να εκδοθούν με ρήτρα αποχώρησης και μισοί χωρίς σε όσους έκαναν αλλαγή προγράμματος.
tempo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) τι να πω δεν ξέρω....σε εμένα πάντως η 2η κοπέλα επέμενε ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλου (επειδή της είπα ότι πριν 5 λεπτά μια συνάδελφος της μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ρήτρα) αλλά μηχανογραφικό. Δηλ. με την αλλαγή προγράμματος θα περάσει και η ρήτρα (αν πρέπει να περάσει επειδή "σπάμε" το συμβόλαιο νωρίτερα και όχι τον τελευταίο μήνα που δεν υπάρχει ρήτρα). Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από tempo
tollisth Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tempo είπε τι να πω δεν ξέρω....σε εμένα πάντως η 2η κοπέλα επέμενε ότι δεν είναι θέμα υπαλλήλου (επειδή της είπα ότι πριν 5 λεπτά μια συνάδελφος της μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ρήτρα) αλλά μηχανογραφικό. Δηλ. με την αλλαγή προγράμματος θα περάσει και η ρήτρα (αν πρέπει να περάσει επειδή "σπάμε" το συμβόλαιο νωρίτερα και όχι τον τελευταίο μήνα που δεν υπάρχει ρήτρα). Πάντως εχθές που μίλησα,ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει ρήτρα και μαλιστα οταν τον ειπα να το γράψει κάπου σαν υποσημείωση για να μην έχουμε μπερδέματα στην εξέλιξη της αίτησης μου απαντησε οτι δεν υπάρχει λογος διότι είναι η επισημη ενημέρωση που έχουν ολοι (κατά λέξη αυτό )οτι δεν υπάρχει ρήτρα επειδή παραμείνεις στην ΔΕΗ edit Ενεργοποιήθηκε το benefit σε μια μερα,με τα ιδια pdf που ανέφεραν και τα αλλά παιδιά Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από tollisth 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις