Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, spocky said:

Εχει αρχισει παλι τις καθυστερησεις η ΔΕΗ στους λογαριασμους? Στον τελευταιο που εχω ελεγε επομενη καταμετρηση 4/1/24 και ακομα δεν εχω λαβει λογαριασμο.

Σήμερα το πρωί μίλησα με ΔΕΗ... μου είπανε πως η περίοδος καταμέτρησης της παροχής μου ήταν 1/1 - 15/1 και εντός του Ιανουαρίου θα βγει λογαριασμός. Το θετικό είναι ότι βλέπουν την ένδειξη που πήρε η ΕΔΑ στις 5/1... όχι όπως πέρυσι που δεν έβλεπαν τη τύφλα τους.

• Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Ενέργεια (€/kWh)

1,03 x Τιμή TTF* +0,004

Πάγιο (€/μήνα)

€5,00

αυτο εχω υπογράψει 

αυτό είναι το καινούριο

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spocky είπε

Εχει αρχισει παλι τις καθυστερησεις η ΔΕΗ στους λογαριασμους? Στον τελευταιο που εχω ελεγε επομενη καταμετρηση 4/1/24 και ακομα δεν εχω λαβει λογαριασμο.

Spoiler

Μια απο τα ιδια για Νοέμβριο και  Δεκέμβριο,τώρα τελευταία έβγαζε τουλάχιστον ανα δυο μήνες τώρα ούτε αυτό,εχω και τηλεμέτρηση να φανταστείς 

• Sad 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγχω αν έχει γίνει μετάβαση στο νέο παροχο; κάτι εύκολο εννοώ που να μπορώ να το δω μόνος μου χωρίς να πάρω τηλέφωνο στην ΕΔΑΘΕΣ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Τυχεροί , 50ρικο θα τσιμπήσετε πάλι 😛

Βάλε ΔΕΗ κορακιος, μάλλον ζηλεύεις. Im Rich Pay Day GIF by Laff

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzitzikas2 είπε

Βάλε ΔΕΗ κορακιος, μάλλον ζηλεύεις. Im Rich Pay Day GIF by Laff

θα κάνω ένα τουρ απο ελπε, ηρων ,ΔΕΗ για κανα 200άρι αλλά όχι σε περίοδο χειμώνα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billyst είπε

Αρχισαν τα όργανα παλι; σε εμένα έλεγε η επόμενη καταμέτρηση 01/01/24 τπτ ακόμη 

Λογικά είχε καταμέτρηση σε αναλογικό μετρητή πρασιά πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από λογαριασμό ΔΕΗ. Άρχισαν όντως τα όργανα πάλι... Μάλλον με τις πολλές αλλαξ@κ@λιές μας benefit ->control ->benefit τα έχουν παίξει..

Δημοσ.
15 minutes ago, billyst said:

Αρχισαν τα όργανα παλι; σε εμένα έλεγε η επόμενη καταμέτρηση 01/01/24 τπτ ακόμη 

7 minutes ago, tzitzikas2 said:

Λογικά είχε καταμέτρηση σε αναλογικό μετρητή πρασιά πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από λογαριασμό ΔΕΗ. Άρχισαν όντως τα όργανα πάλι... Μάλλον με τις πολλές αλλαξ@κ@λιές μας benefit ->control ->benefit τα έχουν παίξει..

23 hours ago, ekrepali said:

Σήμερα το πρωί μίλησα με ΔΕΗ... μου είπανε πως η περίοδος καταμέτρησης της παροχής μου ήταν 1/1 - 15/1 και εντός του Ιανουαρίου θα βγει λογαριασμός. Το θετικό είναι ότι βλέπουν την ένδειξη που πήρε η ΕΔΑ στις 5/1... όχι όπως πέρυσι που δεν έβλεπαν τη τύφλα τους.

Δημοσ.
Στις 12/1/2024 στις 3:06 ΜΜ, t54g05 είπε

Αδέρφια νενικήκαμεν. Χτυπάει τηλέφωνο από ΔΕΗ και με ρωτάει η τύπισσα αν υπάρχει κάποιο θέμα και δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη το αίτημά μου. Της ξεκινάω και αυτηνής το ποιήμα περί μη νομιμότητας της  ρήτρας αποχώρησης στα κυμαινόμενα του αερίου.......μου ξεκινάει και εκείνη τα δικά της, και καταλήγουμε ότι θα το ρωτήσει ξανά στο αρμόδιο τμήμα και θα με πάρει πίσω. Σε 5 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει ότι έχω δίκιο και θα μου στείλουν νέα συμβόλαια χωρίς ρήτρα......τώρα απλά μένει να μου τα στείλουν όντως

Είχαν περάσει 5 μέρες από αυτό το τηλεφώνημα, αλλά νέα συμβόλαια δεν είδα ποτέ. Τους έκανα και εγώ μια ντρίμπλα (την οποία θα εξηγήσω σε μελλοντικό χρόνο, αφού θα έχει ενεργοποιηθεί η συνδεσή μου) και αυτή τη στιγμή προχωράει κανονικά το αίτημά μου..... πήρα ΕΔΑΘΕΣΣ και το έχουν λάβει κανονικά από ΔΕΗ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως κι επειδη ειμαι ηδη Ελπεντισον με το σμαρτ και τα 100 ευρω στο ρευμα σκεφτομαι σοβαρα να παω σ αυτους και το αεριο με 0,055 σταθερο για ενα χρονο και 200 ευρω δωρο..Το ακριβοτερο σταθερο σε σχεση με τις μειωμενες τιμες (πχ benefit) ισοσκελιζεται και με το παραπανω με το 200αρι..

Βεβαια..το ρευμα θα το παω αλλου μολις φαμε τα 100 κι ειναι ασυμφορο το σμαρτ..Υπαρχει κατι που δεν βλεπω; 

Επεξ/σία από energy52
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...